Bebeklerimiz ve Biz

ohhh eferüm kızlar ne güzel kaynatmışınız bende okula gidip oğlumu aldım öğretmenler günü dolayısı ile 3 ders yapmışlar... mavilim yelizcim zeynepcim nasılsınız kızlar
müü danası gelip gitmiş hemen belli olmuş yani ne güzel aradada olsa bu hafta bizimlesinnn

işlerim duruyor bir taraftan evi toplar bir taraftan size bakarım tabi çağatay pc yi bana bırakırsa

kızlar sabah eşimle zeynebi kontrole götürdük, ateşi düştü çok şükür
iştahı halen hiç yok, bişey yemedi ama en azından kusması durdu
iyiye gidiyo yani
ama antibiyotik tedavisi 10 gün devam edicek

yeliz hafta sonu başarılı çocuk yet.ve beş sevgi dili kitaplarını aldım birini eşim diğerini ben okuyacağımgamyoncuiremsu
egeyede 2 tane daha kitap aldım acayip sevdielinde okuyor şimdihihoyyyt
kızlar toplanmış sanırım ege kahvaltısını kustu sinirlendirdi beni sırf inadından yani.

kızlar bende okula gidicem birazdan
emirin öğretmenine hediyesi götürcez, taşıyamıyo oğluşum
güzel bi çiçek yaptırdı babmız sağolsun:)))
neşem de yerine geldi çok şükür, eşim sağsalim yanımızda

allah kimseyi 1 gün bile olsa eşinden ayrı koymasın

güncelllll

mavilimmmmmmm (bırdaaaaaa)

müü (bırdaaaaaaaa)

soytarı (bırdaaaaa)

dreamlover (bırdaaaaaa)

zeybennep (şimdilik yok)

ekinnaz (bırdaaaaa)

ali's mother ( bırdaaaaa )

drydennis (bırdaaaaaaa)

frezya (ceeee dedi şimdilik yokkk)

semiha (şimdilik yokkk )

jege (şimdilik yokkk)

ms.eda (akşamcı)

mev*can (şimdilik yok)

berfinsena (stresliymiş cee deyip kaçmışşş geyik yapacakmış :)))

tatarım (şimdilik yok )

monpetit (bu aralar pek yok)

çokom (şimdilik yokkk )

t&skılıç (genelde burada ama şşimdi yok küşmüşşş :))

özüm (bir varmış bir yokmuş :)

begüm84 ( yokkk )

littlefairy (şimdilik yokk)

kadiş (bırdaaaaaaaa)

mavice (bırdaaaaaaa örtmenimmm :))
unuttuğum varsa affolaaaa oğlumu okula almaya gittiğimde tam çıkarken saygı duruşu ve istiklal marşımıza denk geldim avaz avaz bağıran bir sürü çocukla gözlerim dolu dolu söyledim ahhh okul günlerim ne kadarda özlemişim yaa ben ne sulu göz oldum bu aralarrrsenağlama

Son düzenleme:
mavice danam bırdayım kahvaltımı yapıyorum bende şimdişutarafagitti
zehracım canım çok çok geçmiş olsun valla bu havalar çok sert ve çok riskli zorunlu olmadıkça dışarı çıkartamamak lazım diye doktorlar.Allah korusun tam zartürre havası varmış.ayşegül danam aliş nasıl yaramazmı çok ya ege öyle-tatlicadiarzu-
elifim ruze nasıl sen nasılsın.
dünürüm danam ya kız bu ikisi çok fena ne yapacağukkkkkkkkk egede nazda birbirinden çetin çeviz.:jeyyar:

canım gözünaydın öncelikle ve duanada aminnn diyorum:Saruboceq:

zeynep nasıl oldu zehracım umarım daha iyidir :teselli:

müüü seni burada görmek inana çok güzellll pozitif dana senüüüüüü

demek ege inadından kustu benim büyük sıpam çok yapardı çağanda arasıra yapıyor çok fenalar bular çoookkk canım benim iyi bir dinlen bu tatilde bizleride ihmal etme ama egeni yeni fotoları yokmu büyümüştür varsa eklede görelimmmŞeniz

bu ara bir telaş bir sıkışıklıktır hayatımda ne kendime nede kitaplara zaman ayıramıyorumm ehh şimdi bayram temizliğide girince iyice karma karışık oldum..

beimde okumak istediğim bazı kitaplar var artık bayramdan sonra sıraya koyarımm... yelizin okuduğu kitaplar sanırım okuduğunuz kitaplar değilmi mü bende alacağım özellikle şüu yumurcakça dilini çok merak ediyorummmmkaydirigubbakcemile5

günaydın dünürüm.. benide ekle bakiiimmmm.mirmirmirmir
tosun paşa napıyor iyi bak paşa ya.. cokacimcoook
kitap okumaya vaktin varsa tebrik ederim bacım. benim evimi bile temizlemeye vaktim yok ya...senağlama
sen nasılsın iyi misin keyifler yerinedir inşallah
haftasonu benim zilli durmadı. hiç hemde sanırım diğer dişide geliyor. yazık ya kuzuma.. daha öteki çıkalı noldu ki. diğerininde ucunu gördüm gibi sanki.... oyyyyyyy.
kızlar sizler nasılsnız keyifleriniz yerindedir inşallah
bugün herkese benden bi buket çeeeeeeeeeeekkkkkkk
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
:enbuyukkk:

mücüm iyiyiz canım....
kıs benim herüfte şeytanın bacağını kırdı..kendine bi kitap aldı...
%100 kendin ol adı..çok iyi bi kitapmış....
geceleri okuyacağız beraber inşallah....

sinemaya gitmek istiyoruz ama bu aralar kaynoş gündüz o kadar yoruluyorki akşamalrı da bak diyemiyoeum..ancak bayramda gideriz galiba sinemaya

canımbenim çok sağol valla sizi çok özledim ya hepinizi burada görmek çok gzüel benim içindekaydirigubbakcemile5
ege öylecanım ya inat yapıyor kusuyor şimdide bağırıyor biraz kitap okuayyaım onadaşutarafagitti canım egenin yeni fotosu pek yok yani bu hafta çekeceğim çok ihmal ettim son 1,5 ayda doğru dürüst hiç çekemedim oğlumu:a015:
inşallah bu hafta kısa kısada olsa gireceğim kk ya.benmde temizlik işim var güzlce bir temizlik yapayım istiyorum aslında ege fırsat veririse tabi.

TE=mavice;4368077]bu ara bir telaş bir sıkışıklıktır hayatımda ne kendime nede kitaplara zaman ayıramıyorumm ehh şimdi bayram temizliğide girince iyice karma karışık oldum..

beimde okumak istediğim bazı kitaplar var artık bayramdan sonra sıraya koyarımm... yelizin okuduğu kitaplar sanırım okuduğunuz kitaplar değilmi mü bende alacağım özellikle şüu yumurcakça dilini çok merak ediyorummmmkaydirigubbakcemile5
[/QUOTE]

canım yelizin okuduğu evet bebekler iççin olan çok faydalı bende aldım onu birde nimetin önerdiği beş sevgi dili vardı çiftlerin sevgi dilleri ile ilgili böylece eşinin sevgi diline göre davranıyorsun ama eşininde okuması şart tbai.))
yumurcakca dili kısmını bende okudum hemen biraz inan çok faydalı..fırsat yaratrısın sen ben eminim yani günde yarım saat okusan bile çok şey kazanıyorsun

kıs elif sizdemi dün d&r daydınız yoksa :))))))

müüüümm bebeğüm ösledük danam seni egem nasıl yaramazım benim alişde yaramaz malum erkek hormonu :))))

canım çok sevindim iyi olmanıza
demek eşin kitap aldı valla çpok iyi yapmış okuyun karşılıklı yoksa böyle böyle hayat geçiyor ve kalın bir çerçevienin iöçinde hayatta daralıp kalıyoruz.
sinemaya mutlaka gidin valla ıssız adam mutlaka ne kaliteli bir film...

kıs elif sizdemi dün d&r daydınız yoksa :))))))

müüüümm bebeğüm ösledük danam seni egem nasıl yaramazım benim alişde yaramaz malum erkek hormonu :))))

canımbende sizi özledim vallahiŞeniz
ege çok az klaıyor çok çok yaramaz.sadece k,tap okusak sakinleşiyor onuda iyi keşfettik valla yoksa oturmak yok hiç şimdide sandalyesinden çıkmaya çalışıyor iyice sinirlendi.anneciğim diye bir süre al beni diye tatlı dille davrandı almadım kıyamam alayımda biraz ilgileneyim diyorum şimdi....anneecccccccccciimmm diyor danam:a015:
alişi tahmin bile edemiyorum durdan oturdan anlamaz kesin

yok kıs ben optimumdan aldım....ailecek kitaplandık..kızımada aldık...sürekli kitabıyla oynuyo....
içinde puzzle var..çok ilgisini çekiyo resimleri falan....

mücüm bende o filmi istiyorum ama bakalım...
herüf komedi falan diyor..
gideck o kadar film varki şaştık valla....
akşamlarımız tv izlemekle geçiyor..artık bi dur demek lazım değilmi

slm kızlar.mavide danası bırdayım takipteyimmm

kızlar ezgi bugün öğretmenler günü için şiir okuyacak
sabahtan beri şir ezberliyor kafamı şişirdi çokda heycanlı kuzum
şaşırrırsam diye korkuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…