Bebeklerimiz ve Biz

Dream cim umarım zeynep bugün daha iyidir canım habersiz bırakma son durumuyla ilgili...Acil Şifalar.

Mavicem..Ne kadar güzel çok sevindim cnm..İnsan kendinide düşünmeli..
Ne mutlu bize eğer bir nebzede faydamız olduysa... öpüyorum canım umarım güzel bir akşam olur sizin için.

Bütün hasta bebişlere ve annelerine çok geçmiş olsun diyorum( geçmişe bakamadım)

soytarım selamlar ,gördüğün yok bizi ,
sizinle güzel bir haberi paylaşayım ,
eylülsenam ,4 gündür yürümeye başladı ,
arada pat pat düşüyor o düşünce ben ölüyorum,
ama o kadar hoşuna gidiyorki yürümek görsen :)

Dreamlover canım zeynebimize geçmiş olsun ,
bu aralar çocukların hastalığı hiç bitmiyor,
eylülde ilaçları bittiği halde doğru dürüst düzelmedi ,
kontrole götürücem yarın ,
tekrar geçmiş olsun tatlım:)

kızlar herkese günaydın,
oğluşum uyanmadı daha güzellik uykusundan bu hafta evdeyimkaydirigubbakcemile2
o uyanmadan yazayımdedimhihoyyyt
bütün öğretmenlerin bu çoközel gününü kutluyorum bu aradaa.s. çokom seninkinide:1hug:
cümleleri kısa tutmaya çalıştım ege tam yanımda uyuyorda tuş seslerini duymasın sıpamşutarafagitti

Berfin cim merhaba canım ben altta baktım görmedim seni..mesajı yollayıp gitmişsin başka topiğe..
Demek yürüyor prenses hadi gözün aydın+++ kolaylıklar dilerim :) anladın sen onu :)))

Mücüüüüüm günaydın canım tatilsin bu hafta nasılsın nasıl gidiyor tatil egem nasıl..?

canım günaydın,
nasıl geçti nişan:jeyyar:resim bekliyorumhihoyyyt
ege uyuyor bende yanndayım laptpu aldım hiç kalkasım yokkaydirigubbakcemile3
süper bu saatlere kadar uyumak danam kalktı ahanda annneeeeeeeeeee diyorkaydirigubbakcemile2

Bencede çıkmayın canım ana oğlu bütün gün keyif yapın battaniye altında hava inanılmaz sert...
oooh sıcacık sıcacık misler gibi... :)

Nişan güzel geçti canım resimleri yarın yanıma almayı unutmazsam göndericem
Denizde nişan akşamı cümbüşden uyuması 00,00 ı buldu dün ve bu sabah kalkmak bilmedi acısını çıkardı kuzum :)

Bu arada unutmadan tüm hasta bebeklerimize acil şiflar diliyorum
zeynepte çok hastaymış geçmişe bakmaya çalışıyorum egeden fırsat buldukça.
çok çok geçmiş lsun inaşşalah daha iyidir

Mücüm benim yerime Ege nin o uykudan sıcacık olmuş yanaklarına bir tane öpücük kondur.

canım öptüm şimdi dana mamaaaaaaaaaam diyor ama tamam demek sitiyor ben tamam yapma diyorum tuşlara basacak ilaa( ben gidipkahvaltısnı hazırlamaya başlayayım yoksa uçuracak etrafı cep telimi almış bana bakarak annecimm diyor yağcılık yapacak aklınca:jeyyar:

canım çıkmayız bugün keyif yaparızhihoyyyt
canımresimleri bekliyorumşakkıdı
denizde uyudu demek dün ohh misler gibi sende dinlenmişsindir.
ege parmağını sıkıştırdı şimdi dolaba zor kurtardım ne yaramazlar ya öptürüp duruyor şimdide:çok üzgünüm:
umarum bir daha o cam kapaktan uzak durur
ben şimdilik kçaıyorum fırsat buldukça gelirim öpüyorum ekranımı açık bırakıyorum ama yerimseniben

hepinize günaydınlar kızlar.
iyi ve sağlıklı bir hafta diliyorum hepinize

bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.
çokom canım öğretmenler günün kutlu olsun canım

günaydın kızlar hepinize geçmişimizi okuyamadım malum çocuklu anne olunca hemn bi bakıyım size dedim gmzüme bi pırıltı ilişti müüüüüüüüüüüüüüüüü hoşgeldin bebişim nasılsın özlettin haaaaa öperim seni....
soytarı, ekünnn, mavili dream gözüme ilişen ampili yanıklar nassınız bakim
zehram zeyno nasıl oldu?

günaydın kızlar..............
mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum herkese...
kuzucum ve ben iyiyiz şükür..ruzişin sadece sürekli akan bir burnu var..başka derdi yok....
şükür....
yelizcim günaydın canım..cumartesi o meşhur kitabı aldım ama zillim gece biz yatana kadar yatmıyor 2 gecedir...5 sayfa ancak okudum..ama bitirmek istiyorum hemen....

mücüm naber canım..ne güzel kız...ne tatili bu böyle....
dreamcim zeynep hastaymış...çok geçmiş olsun canım benim..allah acil şifalar versin...

ooooooooooo müüü gelmiş hoşgelmişsin danamm
demek oğluşunla keyif yapıyon canımm
dolu olu bir hafta geçir oğluşunla canım.
demek yaramazlıklara devam ediyor ege nazda aynı şuanda ablasınn okul
çantasını karıştırıyor ablasıda naza bağırıyor
nasıl kavga ediyorlar bi görsen gülmekten ölürsün çok cadı bunlar
gerçi naz ezgiyi şimdiden pataklıyor ezgi yavrum daha sakin

aa evet bende başta çokom ve özümün sonrada tüm öğretmenlerin öğretmenler günün kutluyorum....
iyiki varsınız....

ekinnazım alişimin anası hoşgeldiniz canlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…