Bebeklerimiz ve Biz

ekledim yoklamanın son haliiiiiii

ohhh ohhh bütün kızlar toplandı toplandıkkkk sohbetiniz bol olsun hanımlar ara ara bakacağım işler beni bekliyor görüşürükkkkk

yelizcim bende kitabın siparişini verdim bakalım 2 g
güne kadar elinize geçer dediler

zehracım zeynonun daha iyi olmasına sevindim canım
bende şimdi ezgiyle okula gidicem tören yapıcaklarmış
bizde arkadaşlarla toplanıp öğretmenimize hediye alık

müüüüüüüüü bebeğüm neden kustu ege gızz hasta felan değildir umarımm

mavilim ayşegülcüm nabıyınızz kızlarrrrrrrrr

ben kaçıyorum egeyle ilgilneip sonrada ortalığı toplayımda akşama adama ayıp olmasın ne pasaklı garııı demesin:jeyyar:
öpüyorum güzller gelirim sonra yine:1hug:

canım inadından kustu afyonu patlamadı daha danamıngamyoncuiremsu
şimdi kalan yarısını az az veriyorum kahvaltısının umarım yine kusmaz:Saruboceq:
hediyeler alınmış çok iyi yapmışsınız danam..

bende oğluma masal kitabi aldım ama okutmuyor elimden alıp kendi bakıyor ilk günden cildini ayırdı sıpam yatağındayken okumayı deneyeceğim bakalım
mavice danam buralardayım selamlar sınıf başkanı gibi oldun haaa
kadiş ekün selam sizede
müüm danam bak işine bizde burdayız ara ara bakıyoruz işte bende az iş yapcam oğlum uyursa tabii

Slm kızlarr nasılsınız bakalım kuzucuklar nasıl iyi oldularmııı
zehracım zeynebimiz iyi oldumu bariii kuzucuklar hep hasta yaaa

ne var ne yokk bakalım yoklamaya aldınızmı beniii heyyyyyy

kadiş naber bir sen bir bennnn buradayız nasılsın kuzuşun nasılll bende bir taraftan ev topluyor öğle için yemek hazırlıyor bir yandanda buraya bakıyorummm ne hamaratmışım ben yaaaakaydirigubbakcemile3

Ohh ohh ekin nazda almış kitabı mücümde almış mavilim de almış sıra mavice de...
Bebelerinize hayırlı olsun kızlar emin olun çok işinize yarayacak...!!!
Sevgi dili halen pc de okumaya fırsat yok önce elimdeki bitsin onuda senin tavsiyenle okuyacağım mücüm..

Zeynom daha iyiymiş hem annesinin hemde bizim keyfimiz yerine geldi maşallah diyelim.. :)

bende kendimize makarna pişiriyorum çağaın dünden çorbası var uyuyor şimdi uyanınca yedireceğim.. yanlız yazmadan geçemicem daha sıpamın azıları yok bir salata yiyor alatamam ona veriyorum ben yerken kızıyor bana ver diye çağatay kazık kadar hala yemiyor bu arada çağatayın dişi sallanıyordu dün düşmüş sanırım yutmuş diş ortalıkta yokkaydirigubbakcemile3

danoşum çok saol
allaha şükür bugün daya iyi kuzum benim
şimdide uyuyo, kalkınca çorbasını içer inşallah
sen nasılsın cnmmm, yakışıklı egemiz nasıl,sabah tam okuyamadım ama kusmuş galiba

dün eşimin dayısı ve eşi var demiştim size daysı tam bir kitap kurdudur hangi kitapla ilgili fikrini sorsan mutlaka söyleyecek bir şeyi vardır edebiyat öğretmeni okuduğum bir birinin devamı olan iki kitap vardı onları okumamış ödünç verdim okuması için ben çokbüyük bir zevkle okumuştum... tarihi bir roman geçen mayıs ayında sinemalarda filmi oynamış okadar etkilendimki kitaptan nette biraz araştırayım dedim filmnin oynadığını görünce bile heyecanlandım en kısa zamanda dvd veya vcd sini bulmaya çalışacağım :1rolleyes:

Demek yutmuş dişi he :))))))))) hay allah bişey olmaz sanırım :))))
Alem bunlar yaaaa
Deniz'inde arkada 2 üstte 2 altta olmak üzere 4 tane azı dişi var epeydir dişlerde bir haraket yok diğerleri
ne zaman çıkar acaba sanırım 4 tane kaldı toplamda yanılıyormuyum kızlar...??ön sılalar tamamlanalı çok oldu :)))

dünür kayın oğlan napmış beee.. dişimi yutmuş... kız acımamışmı yutarken... salatayı yemiyor ama dişi yutuyor demek... :smiley-cool:

ali s mother, ekinnaz, miror, monpetit, mevcan, berfin sena, çoko, ms eda, soytarı ,mavili, dream, zeybennep, adını saymayı unuttuğum varsa özür dilerim. yine uçuyorsunuz. aktifsizniz kızlar.yazılarınıza yetişmek mümkün değil hanaaaaa
kuzularınızı öptüm.. inşallah hasta falan olan yoktur...

kız mavice yutmuşmu hakket dişi:roflol::roflol::roflol:

demek çağan salata yiyor haa
maşallah kuzuşa, şimdiden sağlıklı besinleri yiyor desen
keşke bizim emir de azcık olsun yesekafamçokkarıştı
zeynep sanki daha istekli sebzeler konusundasengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…