- Konu Sahibi DreamLover
-
- #8.001
yerim ben senin o kuzunu hele cadıdaki akıllara bak sen heleeee maşallah kuzuna zehracım benimkide yattı bir bakayım dedim topiğe kim var yerinde yeller esiyo topiğin kimsecikler yokkkk zehra msn kullanıyomusun kıss özelden atımde msn konuşuruz
Ben gördüm valla :)
Doğru söylüyorsun artık düşmüyom zaten sütüne...elbet söyleyecek...geç olsunda güç olması diyeyimde kendimi teselli edeyim...ben diyorum ama benim kızım anneyi bir söyleyecek pir söyleyecek...
Ne örüyorsun şekercim...???
neoliyyyyyyyyyyyi bırda, biri torpil mi dedüüüüüüüüükafamçokkarıştısırnaşık şeykötükedihüsolaelaelaelaelaenaniknanik
bi ceeeeeeee diyip gidiyo ekin naz danası
sınıfta bırak onu örtmenim:roflol::roflol:
kızlar gelebilen varsa gelsin
istanbul buluşması düzenliyoruz
cevahirde
cumartesi günü
hepinizi bekliyorum:)))
slm kızalr
arkadaşlarımın ögretmenler gununu kutlarım
b,raz gec oldu kusura bakmayın anca girebildim misafirim vardı
bu arada kızım oglum hasta grip oldu ikiside öksürüyor
oğluşluma hırka örüyorum kapişonlu... yeğenimede yelek örüyordum bir önünün tek parçası kaldı ama onu bıraktım şimdilik bayram sonrası annemler giderken yollayacağım ama oğlumun hırkasını bayramda üstünde görmek istiyorummmmma.s
günaydın şekerim modelini koyda hırkanın bizde örelim olmazmı bakalım esağdan örüyonmu heeeeee hee:roflol:a.s:1hug:
ccanımmm ben çok örgü örerim 4 günde ajurdan kendime hırka örmüş garuyuymmm yani hırkamın modeli yok ama 1 haftaya kadar bitince eklerim olurmu haröşodan örüyorum lacivert kafadan yania.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?