Bebeklerimiz ve Biz

aferin zeynep hanıma akıl küpü valla bunlar..benim yaramazda alıyo eline bizim telefonları kulağına götürüyor..aaaa gibi sesler çıkarıyor bide telefona öpücük atıyor...

kadişcim profilime yazmışsın msnikafamçokkarıştısengözlerimebaksanab
az daha sende yiycektin banı
neyseki kaydedip hemen modere ettim cnmcımşakkıdı

mevcancım kolay gele bacımmmmmmmm
akşamcılar nasılda dökülüyoz teker teker
bende yatıcam az sonra
film izliyorum, az kaldı
zengin avcısı diyee
bitsin yatacam, reklam arası bi bakıyım dedim:))

oğluşluma hırka örüyorum kapişonlu... yeğenimede yelek örüyordum bir önünün tek parçası kaldı ama onu bıraktım şimdilik bayram sonrası annemler giderken yollayacağım ama oğlumun hırkasını bayramda üstünde görmek istiyorummmmma.s

kız bu yoklama işi iyi oldu ha gırgırlıkmalzeme çıktı ne güzel işte ama sizi devamsızlıktan bir sınıfta bırakayımda siz görün delü danalar sizüüüüüüüüüülülülülülülü

kızlar gelebilen varsa gelsin
istanbul buluşması düzenliyoruz
cevahirde
cumartesi günü
hepinizi bekliyorum:)))

kızzz danaaaa maşallah ne aktüf karusun sen ya ben ne üşengeç oldum böleeee çocuklarla bir yere gitmek zulüm gibi geliyor bana.... san 10 üzerinden 10 veriyorum aktif danaaaaa:lepi:

slm kızalr
arkadaşlarımın ögretmenler gununu kutlarım
b,raz gec oldu kusura bakmayın anca girebildim misafirim vardı
bu arada kızım oglum hasta grip oldu ikiside öksürüyor

tatarım canım çok geçmiş olsun gizoşada berkayada valla çok kötü bu yıl grip çağatayın bir öksürüğü var sanki tipide kalmış yarın tekrar götüreceğim doktora hiç masumane bir öksürük gibi gelmiyor bana hayırlısı diyeli tüm hasta kuzulara acil şifalar diliyorum içinde benim kuzularımada:Saruboceq:

şimcilik benden bu gadderrrrr.... bende kaçar ve aynen yatar sabah erken kalkıyoruz malum akşam canım leylamlar vardı eh anca toparlandık ve sonuda yatma zamanıııı neyse çok uzattım herkeslere iyi gecelr ve rahat uykularrrrr yarın görüşürükkk bana bakın yarın çağatayı doktora felan götürecek sonra hem yoklama alıyor hem kendi yok diye atıp tutmayın karışmam bakkkkkaydirigubbakcemile3

iyi gecelr zehrammmm renkli ve rahat uykular öpüyorum senide kuzularınıda elma şekerim benimmmmmŞeniz

günaydın şekerim modelini koyda hırkanın bizde örelim olmazmı bakalım esağdan örüyonmu heeeeee hee:roflol:a.s:1hug:

Son düzenleme:
günaydın şekerim modelini koyda hırkanın bizde örelim olmazmı bakalım esağdan örüyonmu heeeeee hee:roflol:a.s:1hug:

ccanımmm ben çok örgü örerim 4 günde ajurdan kendime hırka örmüş garuyuymmm yani hırkamın modeli yok ama 1 haftaya kadar bitince eklerim olurmu haröşodan örüyorum lacivert kafadan yania.s.

:sm_cool: G Ü N A Y D I I I I N N N :sm_cool: TEMBEL GARULAR KALKIIIINNNNNkötükedihüso

herkese mutluluklar ve sevinçlerin yaşandığı gıpır gıpır süpperr bir gün diliyorummmm sabah sabah bu ne enerji diye sorarsanız vallahi bilmiyorumm gaynıyor böyle içim kaydirigubbakcemile3 haydin şimdilik ben kaçar sonram görüşürük miniğim kalkar kahvaltısını hazır edeyimde kalkınca dellenmesin öptüm şekerlerrrŞeniz

Herkese günaydın...
Zehra cım bende sordum cnm aynen haberleri yok...kesinleşince haberimiz olur muhtemelen..
Bu arada Cevahir mi dedin bende bu haftasonu karşıya geçiyorum...
Buluşma kaçtaydı

ccanımmm ben çok örgü örerim 4 günde ajurdan kendime hırka örmüş garuyuymmm yani hırkamın modeli yok ama 1 haftaya kadar bitince eklerim olurmu haröşodan örüyorum lacivert kafadan yania.s.

maşallah cnm güle güle giyi bacum
anam ben ta geçen sene kızıma başladim başladiği gibide duryo cnm
neyse ellerine sağlıkkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5/B]

Günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım kuzucuklar iyimi

zehracım doğru diyorsunn kısss az kalsınnn :))))
tatarım geçmiş olsun canımmm
herkeşlere günaydınnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…