Bebeklerimiz ve Biz

benim böcekle aynı ayda olan bebişlerden anne baba diyenler varmış. benim tembel tenekede yok bişi dah ayaa... sizin kuzular ne zaman anne dedilerdi hatırlıyor musunuz?

mavice .!.:
kadiş naber bir sen bir bennnn buradayız nasılsın kuzuşun nasılll bende bir taraftan ev topluyor öğle için yemek hazırlıyor bir yandanda buraya bakıyorummm ne hamaratmışım ben yaaaakaydirigubbakcemile3

mavicem ölee kıss pek hamaratmışın heeeee eee evdeki kadının işi ne yemek temizlik vs.
vallahi evet ben girince kimse olmuyooo çıkıyorum dönüyorumki bir sürü şey yazmışlar....:1hug:

dry deniscim
çok erken bencesenin minişin için
çok acele etme, dur daha bizimkiler anne, bab yı doğru dürüst sölemeye yeni başladılar cnm cım

HEAYYYYYTTTTTTTTTkötükedihüso bu ne halllll bre gafiller topik bu saatte bomboş ....

tü tü yazıklar olsun boşuna yoklama alıp duruyoruz burda fırsatını buldumu bizimkiler hem asıyor topiği.....

çağatayın diş konusuna gelince yutmuş valla akşam üstü elma yiyordu oda arada kaynadı herhalde

dünürüm yiyemiyor değilki salatayı ye mi yorrrr zehra senin emirle aynı cins benim büyük yemek konusunda deli ediyor beni deliiiii vallahi çileden çıkıyorum ona yemek yedirirken hadi oğlum ye oğlum( yeme süresince ennnn az 50 kere tekrar edilir bu cümle)

bir gün seni aç bırakacağım diyorum teeeee kime diyorum tınnn hiiiiççç umrunda değil...

drydeniss benim kızımın ilk söylediği şey baba oldu...şuanda ala(hala) teyde(teyze) dede- abi -aba- aet(aret evdeki köpek) vs vs herbişeyi söylüyor diyebilirim ama halen anne demedi kuzucum 1,5 yaşını dolduracak nerdeyse okuma yazma öğrenecek ama Anne yok lugatında

afiyet olsun zeynoşuma maaşallah
benimkide tatlıları yemiyo zibidi turşu yiyo valla :))) bende kıymalı tarhana yaptım çok seviyor akşamada tavuk çorbası yanında yerse tavuk ve pilav yapcam

buradayız danam :)))))) geldik eccük iş yaptım yavvv..
çağatay demek dişi yutmuş hay Allah yaaaa inşallah çıkar doğal yolları kullanarak

yelizcim bizdede aynı 6 aylıktı baba baba diyeli hala akşama kada babaaaa resimlerine bakıyo babaa oğlum anne diyorum nnnnneeeeee diyo :))) dede diyo, hayır hayır diyo yaramazlık bişi yapıyorsa gooo gooo diyor ıslak mendilleri boşaltırken :))) em em diyor memeye ama emmiyor tabii :)) bu gibiler işte

çıkar mutlaka onunla ilgili endişem yokta hani diş perisi muhbbei var ya çok isterdim onu yapmayı kısmet olmadı artık hevesim diğer dişe yutmazsa tabi:))

teee kıslar birşey diyeyimmi çağan bütün gün anneeeee diye geziyor baba kelimeside bizim lugatımızda yok ettaaa diyor babasına(ertan) abisibe abeeeeeeeee anneanesine ananeeeeee dedesine deddee ama onlarıda canı isterse bütüngün anneeeee diye geziyor kuzuşum

merhaba canım iyiyim sen nasılsın tatlım hahh şöyle arada bir selam ver hiç olmazsa sen nasılsın tatlım iyisindir umarıma.s.

mavice danası işin yokmu senün delüü
valla korkuma toiğe bakamıyom şimdi yine fırça atacaksın diye
delüü sen olmassan topiğin hali ne olur ısııs kalırr canımm
iyiki varsın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ceysum allah bağışlasın canım

ekün danasıııııııı arada zıplıyorum bakim danalar ne yapıyor diye ama fısss yani kalça büyütüyorlar kaydirigubbakcemile3

danam çaktırma ben sana torpil geçerim tamam ama aramızda kalsın lütfenn:1ninca:

sende sizlerde iyiki varsınız elma şekerimmmmm benimmm ıyyyyy kız yine sivgi(burhan altıntopça sevgi demek oliyyy) damarlarumuz gabarduuuuuuuŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…