Bebeklerimiz ve Biz

:) burdayım danacım nerde olucam...:)
Ne kadar şanslısın cnm anne diyor demek...ulen deno köpeğim bile adını söyledin bir annecim demedin..
gör kardeşlerini bak hepsi anne diyor hele Ege miz Annecim diyor..
öhö höh öhöööö ağlamak istiyorum ya..oysa oyuncak laptop unda sürekli anne ye basıyorumki çabık öğrensin diye ((((((((((((((((((

frezaya ms. eda gelmiş ve yazmamışlar öylemi...
hemen devamsızlık olarak yaz güzelim... hiç affetme..bu arada ekin danasına da torpil felan ne oluyor..
hadi desem dünür olucanız sarı papatyası Ege nin manitası...nölüyöör bakiiiimmmm

yok canımmm ne torpili ehe ühüm kem kümmm neysecanım sen görmedin tamammı:1closedeyes:

bazan bazı konularda çocukların üstüne gidince ters tepiyor mesela bizdede baba öyle oldu çocuk kesilikle baba demiyor ettaaa diyor benim avrupayi oğlumkaydirigubbakcemile3

yemeğimi ocağa koydum altınıda kıstım yavaş yavaş pişiyor.... ehh ben ne yapayım eccük kk ya bakim sonra örgümü öreyim bayram yetiştireceğim koydum kafaya :1closedeyes:

kızlar şimdili bende iyi akşamlar azıcık örgümü öreyim barim yelzicim sanada iyi akşamlar yarın görüşmek dileğiyleeee denoyada mis kokulu öpücüklera.s.

Ben gördüm valla :)
Doğru söylüyorsun artık düşmüyom zaten sütüne...elbet söyleyecek...geç olsunda güç olması diyeyimde kendimi teselli edeyim...ben diyorum ama benim kızım anneyi bir söyleyecek pir söyleyecek...

Ne örüyorsun şekercim...???

Saol mavicem sanada iyi akşamlar..bende kuzucuklarını öpüyorum

bende kaçtım Herkese iyi akşamlar mutlu sağlıklı yarınlar...

iyi akşamlar kızlar...yarın berfemi 1 yaş aşısına götürücem..ne şekilde ve ne aşısı yapılcak..tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..bide berfe tam gribi atlatamadı..onun bi sakıncası olurmu...

üf fff ya kaç saat resim yüklemeye uğraştım.durmadan hata verdi..
neyse pek güzel deil ama olan 2 doğumgünü fotomuz vardı albüme koydum..bakmak isteyen olursa...

neoliyyyyyyyyyyyi bırda, biri torpil mi dedüüüüüüüüükafamçokkarıştısırnaşık şeykötükedihüsolaelaelaelaelaenaniknanik
bi ceeeeeeee diyip gidiyo ekin naz danası
sınıfta bırak onu örtmenim:roflol::roflol:

kızlar bugün sağlık ocağına pnomokok aşısını sormaya gittim
tamda almak üzereydim aşıyı, kardeşim ecza firmasında çalışıyo, ondan istemiştim
%15 indirimli alabiliyo diye
dün sağolsun hülyacım link vermişti ya
o aşı artık sağlık bakanlığınca karşılanıyo diye

sağlık ocağındaki kızlar durumdan bi haberdi tabeee
netten baktılar hemen, haklısınız dediler
ama tam olarak yürülüğe girmesi ve ihalesi biraz zaman alırmış

slm kızalr
arkadaşlarımın ögretmenler gununu kutlarım
b,raz gec oldu kusura bakmayın anca girebildim misafirim vardı
bu arada kızım oglum hasta grip oldu ikiside öksürüyor

niye kimse yokkk topik ıpıssız böleeeklava::mymeka:
şimdi bi de yoklama alıyım da görsün mavice danasıııııı:dilcikar:

kızlar demin zeynebin ilaçlarını içiriyodum,
güç bela şırınga ucuyla antibiyotiğini içirdikten sonra
elime kulak damlasını alacakken
benim akıllı kızım damlayı benden önce eline alıp önce kendi kulağına döküyomuş gibi yaptı gülerek, sositososito
sonra da ıhh ıhh ıhh diyerek emirin kulağına dökmeye çalışıyo:1rolleyes:
evcek gülüştük bu haline kuzuşumun:roflol::roflol:

yerim ben senin o kuzunu hele cadıdaki akıllara bak sen heleeee maşallah kuzuna zehracım benimkide yattı bir bakayım dedim topiğe kim var yerinde yeller esiyo topiğin kimsecikler yokkkk zehra msn kullanıyomusun kıss özelden atımde msn konuşuruz

iyi geceler kızlar...kaynanamlar gitti:)))) özlemişim sessizliği.......kocişim ve kızım uyuyor..bende bulaşık makinası bitsinde yerleştireyim diye bekliyorum..sabah mutfak karışıyor malum:)))emme kimsecikler yokmuş burda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…