- Konu Sahibi DreamLover
-
- #8.141
kızlar berfemi bugün aşıya götürmedim..sabah çok öksürük ve ateşi vardı..2-3 gün sonra düzelirse götürcem artık..hasta aşı yaparlarmı bi fikri olan varmı...
rica edrim hayatım boynuz kulak hesabı..sırnaşık şeysağol canımmm teşekkürr gel öpem senüüüŞenizŞeniz
benim örgüde biteli günler oldu koymamışım resmini kırmızı ya pek net çıkmadı ışıktan ama prensesin üzerinde çekip koyarım sonra,
Kısss yeliz yakınız senle bende eskiden maltepede oturuyordum şimdi kızıma annem bakıyor diye kaynarcaya taşındım senle yakınız görüşebiliriz zehrada maltepede aslında birgün bulaşabilriz. kartalda falan kararlaştırsak karşıya geçmem zor yaaa benimmm
evde olsam tamamda ite olunca zor oluyooo:1hug:
kızlar berfemi bugün aşıya götürmedim..sabah çok öksürük ve ateşi vardı..2-3 gün sonra düzelirse götürcem artık..hasta aşı yaparlarmı bi fikri olan varmı...
slm kızlar nasılsınız
Yaaa var ya biri bizi izliyor evi gibi oldu, kaçış yok
iyi akşmalar Ayşegül :) maşallah döktürmüşsün, benim hırkanın adı yaşara çıkacak herhalde halaa örüyorum
Merhaba kızlar nasılsınız, ne çok konuşmuşsunuz ya gözatması bile 10 dak. sürdür.
Asya hanım bende sizlere bir bakayım dedim, keyifler nasıl. Buluşma varmış ama avrupa yakası.
ahh nerde be guzeliim
bi yandan puzzle, bi yandan takilar, bi yandan sinema / DVD derken wakit yok
hem örgu olarak şal we atkı dıiında bişi beceremem
eline saglık tekrar
bende kaçtım, hoşçakalın esen kalın mutlu kalın:)
ms edacim opuyorum kocamaaaan asyacıgımı we seni
kızlar iyi akşamlar..
yahu bir gün giremedim ne çok kaynatmışınız..
neyseki mavicem dahalık yoklama almamışş:))
hasta bebişlere çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum..
soytarım resimler çok güzel.. maşşallah cnm..
Ekin ve dünürüm ellerine sağlık çok güzel olmuş örgüleriniz..
Albinaya bende bir yelek başladım. sök- yap baya uzun sürdü..
k.walidem kompetenı bu işin ondan öğreniyorum..:)) sürekli söktürüyor..:))
sonra albümdeki kırmızı elbiseye başladım. (bayram için) düz örnek boyunda örme daha iyi olur dedi..
hadi dedim bunuda sen ör.:))
bitince bende eklerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?