Bebeklerimiz ve Biz

geçen tv de ebru şallı bebekler için bal kabağı çorbası yaptı..bende şimdi düdüklüde deniyorum onu..daha önce bebişine yapan varmı hiç...

kızlar berfemi bugün aşıya götürmedim..sabah çok öksürük ve ateşi vardı..2-3 gün sonra düzelirse götürcem artık..hasta aşı yaparlarmı bi fikri olan varmı...

CANIM GEÇMİŞ OLSUN BERFEYE
ateşli ise aşı yapmazlar canım düzelsin
öyle götürürsün canım.bizde 20 gün sonra yaptırmıştıkk

sağol canımmm teşekkürr gel öpem senüüüŞenizŞeniz
rica edrim hayatım boynuz kulak hesabı..sırnaşık şey
benim örgüde biteli günler oldu koymamışım resmini kırmızı ya pek net çıkmadı ışıktan ama prensesin üzerinde çekip koyarım sonra,

canım elllerisağlık canım çok hoş olmuş

olabilir kadis neden olmasın gamyoncuiremsu

kızlar berfemi bugün aşıya götürmedim..sabah çok öksürük ve ateşi vardı..2-3 gün sonra düzelirse götürcem artık..hasta aşı yaparlarmı bi fikri olan varmı...

Acil şifalar diliyorum canım ihmal etme 1 yaş aşısında bildiğim kadarıyla farketmiyor...

aman ne kısa yazmışım deniz kucağımdaydı bebelerin resimlerini görünce abiii abaaa diyip durdu..
evde olsam asosyal olurdum valla

iyi geceler kızlarr nasılsınız bakalım akşamdan beriii

o dünürde burdaymış nasılsın çınarımız nasılll iyimi

kızlar iyi akşamlar..
yahu bir gün giremedim ne çok kaynatmışınız..
neyseki mavicem dahalık yoklama almamışş:))
hasta bebişlere çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum..
soytarım resimler çok güzel.. maşşallah cnm..
Ekin ve dünürüm ellerine sağlık çok güzel olmuş örgüleriniz..
Albinaya bende bir yelek başladım. sök- yap baya uzun sürdü..
k.walidem kompetenı bu işin ondan öğreniyorum..:)) sürekli söktürüyor..:))
sonra albümdeki kırmızı elbiseye başladım. (bayram için) düz örnek boyunda örme daha iyi olur dedi..
hadi dedim bunuda sen ör.:))
bitince bende eklerim..

edacım çok teşekkür ediyorum eh işte çok marifet istemeyen bişey olunca bitti canım yoksa o kadarda hamarat değilimlülülülülülü öpüyorum Asya hanımcığımızŞeniz

aaaa senin marifetlerin yanında bu bişeymi şekerim sendede aktivite çok maaşallah hihoyyyt

sağol canım , demek kaynanan sürekli söktürüyor ay çok güldüm yaaaakaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…