Bebeklerimiz ve Biz

merhaba esinti
doktora götürdün mü
hangi düzeyde acaba hastalıgı

1 ayda kaç defa dr. gittik bilmiyorum
en son söylediği nezle grip sonrası burun ve
geniz akıntısının normal olduğu şu anda da şurup kullanıyorum
zaten. ama bağışıklık sistemi tam gelişmediği için
mevsimsel değişimlerden çok çabuk etkileniyor.

herkese iyi akşamlar kızlar. bugün merhaba diyemedim. yenice girebiliyorum ama birazdan çıkcam..
dünürüm nirelerdesin bacım... sana ayrıca s elam ederim,
kızlar sizlerde iyisnizidir inşallah kuzularınızda öyle.. mavili, mavice, soytarı, dream, ms eda, jege, mec*can, monpetit, ekinnaz, ali s mother, kadis , esinti, begüm, semiha, miror, herkese merhaba ve herkese iyi akşamlar....

benim örgüde biteli günler oldu koymamışım resmini kırmızı ya pek net çıkmadı ışıktan ama prensesin üzerinde çekip koyarım sonra,
[/IMG]

esinticim hoşgeldin canım geçmiş olsun.
drydeniz sende hoşgeldin canım

saol ayşegülcüm ama giymiyor benim dana bi bakıyom yeleğini çıkarmış odasına saklamış

Kısss yeliz yakınız senle bende eskiden maltepede oturuyordum şimdi kızıma annem bakıyor diye kaynarcaya taşındım senle yakınız görüşebiliriz zehrada maltepede aslında birgün bulaşabilriz. kartalda falan kararlaştırsak karşıya geçmem zor yaaa benimmm
evde olsam tamamda ite olunca zor oluyooo:1hug:

çok güzel olmuş ayşegülcüm güle güle giysin sanırım yeğenine örüyordun dimi canım

bende bu ipten ezginin yatağına örtü yapıyordum geçen kış başlamıştım sıkılıp bırakmıştım bu kış bitiririm heralde
ortasınada papatya yapıcam.

esinticim balgam cigere indimi olumsuz sonuclara neden olur
ama doktorun ne diyosa onu uygula tabi
bizimd e gecenlerde balgamlı oksuruk wardı doktorumuz antibiyotik wermek zorunda kaldi ki ilk oksurmeye basladıgında gitmiştim,antibiytik sonrasi bise kalmadi tabi yaninda fluibron we ventolin kullandık...
gecmiş olsun cook

kılzar ellerinize saglık cok guzel olmuş wallaaa

sağol ekinim evet yeğenime ördüm aslında bu iple yapılan giysiler çok kabarık oluyor ve pek sevmiyorum ama bu çok hoş bi örnekti sevdim, yatak örtüsü baya zahmetli kolay gelsin sana canım,
tenziş sağol canım sende başla derine bi tane hem terapi oluyor insana

Yaaa var ya biri bizi izliyor evi gibi oldu, kaçış yok

hepinize iyi akşamlar dilerim kızlar ben kaçıyım görüşmek üzre bebişlere öpücükler

iyi akşmalar Ayşegül :) maşallah döktürmüşsün, benim hırkanın adı yaşara çıkacak herhalde halaa örüyorum

Merhaba kızlar nasılsınız, ne çok konuşmuşsunuz ya gözatması bile 10 dak. sürdür.

Asya hanım bende sizlere bir bakayım dedim, keyifler nasıl. Buluşma varmış ama avrupa yakası.

ahh nerde be guzeliim
bi yandan puzzle, bi yandan takilar, bi yandan sinema / DVD derken wakit yok
hem örgu olarak şal we atkı dıiında bişi beceremem
eline saglık tekrar
bende kaçtım, hoşçakalın esen kalın mutlu kalın:)

ms edacim opuyorum kocamaaaan asyacıgımı we seni

iyi akşamlar kızlar..çok yorgun bi haldeyim..
malum kaynanamlar dün gitti..deli gibi dip köşe temizlik yaptım..yatak yorgan havlular herşeyi yıkadım..neyse işim şimcik bitti..bi size bakem dedim...

kızlar berfemi bugün aşıya götürmedim..sabah çok öksürük ve ateşi vardı..2-3 gün sonra düzelirse götürcem artık..hasta aşı yaparlarmı bi fikri olan varmı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…