Bebeklerimiz ve Biz

Ali's Mother .!.:
günaydın kadişcim iyiyim sağol sen nasılsın yezda nasıl ismide pek güzelmiş

teşekkürler ayşegülcüm yezda iyi sabah benimle beraber kalktı . giydirip anneannesine götürüp bıraktım dün akşam erken yattı gecede uyanmadı cadı sabah erkenciydi benimki
:1hug:

gunaydun hatunlarrr
bizde bugun erkenciyiz,derin babannesine bende kafa dagitmaya,alisweris ,sinema oooh bugun benim günüm :)
herkee opucuklar

günaydınlar hepinizeeee şimdi kuzulara kahvaltı hazırlıyorum mamalarımızı yiyelim sonra görüşürüzzzz...

jege yazmadan geçemicem şöyle kayınvalideleriyle anlaşan inşanları çok şanslı bulurum hep yahu ben kayınvalideme gezmek kendime zaman ayırmak için kuzularımı bırakmaya kalksam sırf ben gitmiyeyim diye kırk çeşit bahane uydurur...

haaa bu arada cumartesi ıssız adama gidiyoruz eşimle bizden sonraki matineyede kayınvalidemler gidicekmiş pesss diyorum başkada birşey demiyorummm... benim yaptığım hiç birşeyden geri kalmak istemiyor hatta fazlasını yapmaya çalışıyor ancak bazen komik oluyor... neyse sabah sabah sinirlerim zıplamasın yine

yok o konuda hakki yenmez gezmeme gitmeme karışmaz,hatta gideyim diye ısrar eder...
ama o da melek deil ;p ...

kaçtım hazırlanayım ,iyi sohbetler sizlereee

Sol mavicem bende o şanslılar arasındayım :)
Demek k.walidemde gidecek he...bencede pess..hani gitmelerini yadırgamıyorum ama sizin hemen
ardınızdan gitmeleri biraz tuhafıma gitmedi değil... neyse art niyet aramamak lazım dimi şekerim
onlarda gitsinler..k.pederinlemi gidecek peki..?

tünaydın kızlar....
doktordan geldik az önce kuzum gayet iyi çıktı sağlıklı...
boyu 2 ay öncesine göre 3,5 cm artmış 73,5 olmuş..
kilosu yine 2 ay öncesine göre 900 gr artmış 8900 gr olmuş...
yaşıtlarına göre boyu iyi ama kilosu 400 gr kadar az dedi dorktor....

canım sıkılmıştı zaten eve gittim ve kaynanamın şok eden itirafı...
ruzeye 9. aydan itibaren süt ve bal veriyormuş....
diyorum mamalar bitmiyor.emmiyor diyordu bana....
istersen al çocuğunu dedi bide pişkin pişkin....
allahım kimseyi kimseyi muhtaç etmesin....
e kaynana sen rüyanda görürsün artık o çok istediğin erkek torunu

Elif cim öncelikle üzülme canım 400 gr çok bir fark değil o arayı kapatır ruze.
K.walidende kaş yapayım derken göz çıkarmış...allahdan ters tepmemiş süt ve bal alerjik reaksiyon göstermemiş.
Ne diyim bilmiyorumki varmı düşündüğün bişey veya bakabilecek başka biri annen ablan teyzen. vs...

günaydın kızlar
okuldan arkadaşlarım gelicek, çocuklarını okula bırakıp bende toplanıcaz, çok koşturmam var, o yüzden
zeynep de uyuyo, bende mamaları hazırlarken bi bakınıyım dedim

soytarım dün görüşemedik cnmcım
bugün konuşuruz inşallah:))

mavilim çok üzeme kendini bu kadar cnm yaa:teselli:
balın bi zararı olmamış demek ki ruzişe
1 yaş tan önce alerji riski yüksek olduğu için vermeyin diyo dr larfisfisfis
demek ki alerji yapmadı ruzişe
kilosu içinse hiç dert etme, boyu uzun
boşver dombili olmasındansa zayıf olması daha makbuldurşakkıdı:1rolleyes:sırnaşık şey

günaydın kızlar
herkes iyi maşallah

elifcim ruzenin kilosunu dert etme.sağlığı yerinde maşallah.aradaki farkıda kapatırlar zaten.
kayınvalide konusundada allah yardımcın olsun.

yelizcim nasılsorki ın.kitabı okumaya devam mı?

mavice gıızzz sen nabıyon.bak ne güzel kocişinle gideceksin sinemaya.bol eğlenceler size.

jegeninde bugün stres atma günüymüş.dünde ben bırakmıştım kayınvalideme.çarşıya çıktım.alışveriş yaptım.arkadaşlarımla buluştum.sonrada eve gelince berra yı parka götürdüm. evden bir çıktımmı eve girmek istemiyor canım :))))

kadis sen nasılsın canım.yezda ismnin anlamı ne çok hoş bir isim.

dream çok yoğunsun be yavrum.ne gidecek yerin bitiyor ne de gelenler.özeniyorum sana.

ayşegül merhaba canım.nasılsın.aliş nasıl.

mavılım alır cnm vıtamın surubu kullanıyormusun pekı bende baslamıştım ama kesıcem galıba ıştah çok açıyor bıde korkutuyolar senı hızlı kılo

kilosuna artık üzülmüyorm çünkü her ay aynı oluyor ruziş.ne zaman gitsek böyle çıkıyor....
hadi sütü verdin balı niye veriyorsun...
ya emanet o sana sonuçta...
yapacak bişi yok...keşke bakabilecek biri olsaydı başka....
ama maalesef...
sinirimden gıcık gıcık oturuyorum valla....

hiç bişiye değil de çocuğumu istediğim gibi büyütemedim ya....ne kadar üzülüyorum bilemezsiniz...sabah bırakırken bi dolu ağladı yine....herşeyim içimde ukde kaldı sayesinde...istersen çocuğu al diyo ama alsam erir biter kendide biliyor...
ne diyim valla...
dün uyuttum yarım saat sonra uyandı sallayıp yanıma yatırdım...gözünü açtı baktı ben yanındayım güldü arkasını dönüp yattı..tekrar döndü baktı ben yanındayım güldü kalktı alkış yapıyor....
senağlama

slm kızlar iyisinizdir inşallah..
işin açığı ben kötüyüm. öyle bi selam verip kaçıyorum.
eleman yüzünden kociş yine kalbimi kırdı. yine yine yine.. bıktırdı artık bisenedir.. kendinize ve kuzulara iyi bakın.
dünürüm sanada slm

Dream ciminde kabul günüymüş bugün maşallah allah arttırsın cnm...
Semihacım devam cnm az kaldı sonlara yaklaştım...deniz le sürekli yan yana olsam ona aktarıcak o kadar çok şey biriktirdimki içimde...haftasonları yapabildiğim kadar yapıyorum ve gayet başarılı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…