Bebeklerimiz ve Biz

semihacım biraz iç açıcı şeylerle uğraş sıkıldıkça daha bunalıma sürüklenirsin bazen böyle oluyor hepimizdede ama ne yapalım çık dolaş birileriyle görüş sosyal aktivitelere yönel bende 7 yıl çalıştıktan sonra bebeğim için evdeyim az daha büyüsün kreşe gidecek kadar olsun çalışmak istiyorum inşallah, ateşi ise dijital dereceyle ölçüyoruz bizde zar zor koltuk altından işte...

ah elifim sorma o benimde içimde yaram eltimin benimkinden 5 ay büyük oğlu var ali mert koydular diye kıyamet koptu piyango bizi vurdu mecbur bizde koyduk neymiş tek isim olacakmış ay ne çektim o hamileliğimde asla hakkımı helal etmiyorum ve hala gıcığım, sinir oluyorum oooooooooooooooffffffffffff cickız çizgimden kaydırıyorlar beni yaaaaaaaaa

he bide bakmaya gelince bakamam der benimki ki işten çıkmayıpda baktırsaydım seninki gibi artık hergün didiş didiş deli olurdumm heralde çocuğum obezmii olurdu yada ne bilmem artıkın,

bazen böyle bunalıyorum işte ne yapayım.uğraşım var be güzelim.geziyorum.aktivitelere katılıyorum bak kafam dağılsın diye örgü bile örüyorum ama yok mutlu olamıyorum bu sıralar.

annem arada bir takılıyordu sen beceremiyorsun ateş ölçümünü diye o yüzden sordum sizlere.dün çarşıya çıkınca digital ateş ölçer aldım.kulaktan ölçüm için .denedim şimdi ne kadar rahatlık.

soğol alişimin anası
çok daha iyi zeynoşum
babnnesi çorbasını içiriyo
sen nasılsın tatliş, alişimiz nasıl
kaçamak yazıyom stopppp-tatlicadiarzu-

bwnim eşim bi evin bi oğlu
yanına bi isim daha koyup kabul ettim bende...
daha çocuğum 2 yaşında
tutturdular ali aras ali aras...
görmeden mi öleceğiz diye...kayma çizginden boşver...
ama senin elti de az değilmiş hani

evet az değil bende bilirdim cadalozluk yapmayı ama eşim arada kalmasın istedim,
amaaaan sıkıldım dellendim hava güzel çıkıp oğlumu gezdiriyim havam değişsin gelince görüşürüz

zehra çok sevindim iyi olmasına öptüm kocaman zeynomu stobunu yerim haaa :)))))

semiha gel çıkalım beraber ben seni güldürürüm gııııı

kızlar nıye dınledınız keske dınlemeseydınız oldurceklermıydı sızı sankı hıç sevmıyorum bu şekılde sart koydularmı mesela ben kendım dedım ılk torun ya bızımkı babana danışalım kabul ederse onun ısmını koyalım yanınada bız bı ısım takarız dedım necati arda olcaktı kaynatama sordum yok olmasın bırsuru sey dedı benım ısmım çırkın fılen dedı koydurtmadı bızde çınar efe koyduk ve çokta memnunun.

çıkalım danam çıkalım neşelendir beni.

elif erkek torun istiyorlarda bu istemekle olmuyor.Allah verirse olur ya bir kız torunları daha olursa.Nasıl bukadar emin olabiliyorlarki erkek torun olacağına.Hayırlısı demiyorlarmı hiç.

git gez bacım benim yerimede gez valla....
bende gıcığım ya hocişim bana tatlı almaya gitti moralim düzelsin diye...:1closedeyes:

selammmmm aparsınız danalarrrr

maşşallahhhhh döktürmüşsünüz sabahtan beri söyle bir göz attımmmm kıyamam sana elifimmmm ayı dert bendede var gıcık oluyorum sevmiyorum işte sevmiyorummmm ama elimden geldiğince tınmıyorum artık valla fırsatınıda buldummu hiç affetmiyorum sokup sokuşturuyorum lafları... kötükedihüso

elif erkek torun istiyorlarda bu istemekle olmuyor.Allah verirse olur ya bir kız torunları daha olursa.Nasıl bukadar emin olabiliyorlarki erkek torun olacağına.Hayırlısı demiyorlarmı hiç.

öyle vala.ruzeye hamile olduğumu ilk öğrendim ali geliyor diye başladılar...
kız oldu....allah şükür sağlıklı...
isim konusunda takıntılı değilim.ama allahtan kaynanamın adını istemediler kız....
şengüllllkötükedihüso

ah bacım ah...
sabah çok vardı laf sokacak yer.sadece sabah değil sürekli yapabilirim.ama eşimle aram bozulmasın tadımız kaçmaın diye hiç sesimi çıkartmıyorum....

dün çağatayı doktora götürdüm sanki gece tipide kalmış gibi öksütüyordu kuzum doktorla aramızda geçen diyalog

ben- çok fazla öksürüyor 1 aydır 2 antibiyoti ve şu şu ilaçları kullandık ama bir türlü düzelemedi

doktor- nasıl kullanıyorsunuz şu ilaçları anlamıyorumki

ben- valla siz nasıl yazıyorsanız tas tamam öyle

bu arada çağatayı muayne ediyor

dokor- evde sigara içiliyormu

ben- evet sigara içen var ama bizim evimizde içilmez sigara içmelk isteyen balkona çıkar

sıkıştı verdiğim ilaçlar beş para etmez demiyor nereden ne bulsam diye uğraşıyor

ben- çağatay hemen hemen 6 yaşına geldi ilk kez böyle hastalanıyor daha doğrusu iyleşemiyor daha önceleri antibiyotiği 1 gün verince ikinci gün turp gibi olurdudedim

doktor- ............

ben- artık ilaçlar nasıl ilaçlarsa

dokor- ..........

ben umarım bu defa ilaçları iyi olurda toparlar artık çocuk 1 ay süründüğü yetmiştir sanırım [

ay gıcık oldum ya ben çocuğu doğru dürüst tedavi edemiyorum demiyorda çeşitli bahaneler arıyor.....

Ay allah iyiliğini versin elifcim yaaa hiç gülesim yoktuu . kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız mavice alemsin sen ya...güldürdün beni...
doktorlarında vidaları gevşedi artık.biri diğerini tutmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…