- Konu Sahibi DreamLover
-
- #8.201
semihacım biraz iç açıcı şeylerle uğraş sıkıldıkça daha bunalıma sürüklenirsin bazen böyle oluyor hepimizdede ama ne yapalım çık dolaş birileriyle görüş sosyal aktivitelere yönel bende 7 yıl çalıştıktan sonra bebeğim için evdeyim az daha büyüsün kreşe gidecek kadar olsun çalışmak istiyorum inşallah, ateşi ise dijital dereceyle ölçüyoruz bizde zar zor koltuk altından işte...
selam hanımlar naptınız bakiim sabah kimse yoktu uyanmışsınız bakıyorumda :)))))))))
elifim üzülme canım yaaa bakıyo bakmasına ama insanıda pişman ediyo dimi erkek torunuda kocasının adını koymak için istiyordur kesin hepsi aynı gıcııııııııııkkk oluyorum yaaaaa
semihacım hoşgeldin yoktun kaç gündür berrama sıhhatler olsun
zehra nasıl oldu zeynom
ah elifim sorma o benimde içimde yaram eltimin benimkinden 5 ay büyük oğlu var ali mert koydular diye kıyamet koptu piyango bizi vurdu mecbur bizde koyduk neymiş tek isim olacakmış ay ne çektim o hamileliğimde asla hakkımı helal etmiyorum ve hala gıcığım, sinir oluyorum oooooooooooooooffffffffffff cickız çizgimden kaydırıyorlar beni yaaaaaaaaa
maşallah de kıss
daha ne istiyosunhihoyyyt
bizde sokamıyoruz bağırtı, kıyamet koparıyo
evet az değil bende bilirdim cadalozluk yapmayı ama eşim arada kalmasın istedim,
amaaaan sıkıldım dellendim hava güzel çıkıp oğlumu gezdiriyim havam değişsin gelince görüşürüz
zehra çok sevindim iyi olmasına öptüm kocaman zeynomu stobunu yerim haaa :)))))
semiha gel çıkalım beraber ben seni güldürürüm gııııı
evet az değil bende bilirdim cadalozluk yapmayı ama eşim arada kalmasın istedim,
amaaaan sıkıldım dellendim hava güzel çıkıp oğlumu gezdiriyim havam değişsin gelince görüşürüz
zehra çok sevindim iyi olmasına öptüm kocaman zeynomu stobunu yerim haaa :)))))
semiha gel çıkalım beraber ben seni güldürürüm gııııı
elif erkek torun istiyorlarda bu istemekle olmuyor.Allah verirse olur ya bir kız torunları daha olursa.Nasıl bukadar emin olabiliyorlarki erkek torun olacağına.Hayırlısı demiyorlarmı hiç.
selammmmm aparsınız danalarrrr
maşşallahhhhh döktürmüşsünüz sabahtan beri söyle bir göz attımmmm kıyamam sana elifimmmm ayı dert bendede var gıcık oluyorum sevmiyorum işte sevmiyorummmm ama elimden geldiğince tınmıyorum artık valla fırsatınıda buldummu hiç affetmiyorum sokup sokuşturuyorum lafları... kötükedihüso
*mavili* .!.:öyle vala.ruzeye hamile olduğumu ilk öğrendim ali geliyor diye başladılar...
kız oldu....allah şükür sağlıklı...
isim konusunda takıntılı değilim.ama allahtan kaynanamın adını istemediler kız....
şengüllllkötükedihüso
Mavilim kızın kaç yaşında güzelim bende ara sıra bal veriyorum benim kızım 10 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?