- Konu Sahibi DreamLover
-
- #8.181
semiha .!.:günaydın kızlar
herkes iyi maşallah
kadis sen nasılsın canım.yezda ismnin anlamı ne çok hoş bir isim.
sağol semihacım yezda arapça yezdan kelimesinden gelme; zerdüştlerin iyilik tanrısı demek:1hug:
mavılım alır cnm vıtamın surubu kullanıyormusun pekı bende baslamıştım ama kesıcem galıba ıştah çok açıyor bıde korkutuyolar senı hızlı kılo
elifcim kiloyu dert etme biliyosun yezdada az alıyo ilk zamanlar bende üzülürdüm niye kilo almıyo diye ama şimdi pekte takmıyorum sağlıklı olsunda yeter.
kayınvalidenin yaptığıda iş değil. tamam süt normal 1 yaşında ama balı vermeseydi keşke.
yavruşum seviniyooo seni görmüş diyeee..kurban olurum kıssss :1hug:
Mavilim derin derin nefes al sakin ol yapacak bişeyin yoksa şöyle bir yöntem dene...
Kızının gün gün beslenme taplosunu çıkar ve hergün içinde beslenmesini sen hazırla sabah ruzişi
bırakırken mamalarınıda bırak...tablosu saatlerini ve öğünlerinide yaz cnm...belki bu şekilde daha iyi olur... nettende yardım alabilirsin tablo hakkında..!
elifcim üzüldüm canım kaynananın hareketine.bende keşke kaynanam olsaydı oğluma bakardı çalışırdım diyordum hep.yazdıklarını okuyunca duygularım tamamen değişti.insan babaanneye güvenip emanet edemeyecekse kime güvenecek yavrusunu bırakacak.pes doğrusu.
Çok gergin sin canım ama haklı olarak bir çıkış yolu bulman lazım.
ortak bir nokta ruziş in yuvaya vermen için en az 1 sene daha beklemen lazım..!
Ne yapıcaksın tatlı dille söyledin olmadı kızdın olmadı..! valla benim aklıma bir fikir gelmiyor..
Sen daha iyi bildiğin için bir çözüm düşün bakalım..? nasıl bir yol izlemen lazım..
elifcim peki şuan kim bakıyo rüzişimize
geldim kızlar
banyo yaptırırken ağlamıyo zillimde çıkartırken kıyamet kopuyor baş edemiyorum vallahi.
selam hanımlar naptınız bakiim sabah kimse yoktu uyanmışsınız bakıyorumda :)))))))))
elifim üzülme canım yaaa bakıyo bakmasına ama insanıda pişman ediyo dimi erkek torunuda kocasının adını koymak için istiyordur kesin hepsi aynı gıcııııııııııkkk oluyorum yaaaaa
semihacım hoşgeldin yoktun kaç gündür berrama sıhhatler olsun
zehra nasıl oldu zeynom
selam hanımlar naptınız bakiim sabah kimse yoktu uyanmışsınız bakıyorumda :)))))))))
elifim üzülme canım yaaa bakıyo bakmasına ama insanıda pişman ediyo dimi erkek torunuda kocasının adını koymak için istiyordur kesin hepsi aynı gıcııııııııııkkk oluyorum yaaaaa
semihacım hoşgeldin yoktun kaç gündür berrama sıhhatler olsun
zehra nasıl oldu zeynom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?