Bebeklerimiz ve Biz

elifcim kiloyu dert etme biliyosun yezdada az alıyo ilk zamanlar bende üzülürdüm niye kilo almıyo diye ama şimdi pekte takmıyorum sağlıklı olsunda yeter.

kayınvalidenin yaptığıda iş değil. tamam süt normal 1 yaşında ama balı vermeseydi keşke.
yavruşum seviniyooo seni görmüş diyeee..kurban olurum kıssss :1hug:

mavılım alır cnm vıtamın surubu kullanıyormusun pekı bende baslamıştım ama kesıcem galıba ıştah çok açıyor bıde korkutuyolar senı hızlı kılo

canım polivit kullanıyoruz ama severek içmiyor.kaşığın yarısı dökülüyor...ruzede iştah falan yok..zaten ben pekmez falan veriyorum iştah açsın diye.kaynanam kendi yaptığı bişeyden iştahı açılıyor sanıyor...ona da gıcık oluyorum

Mavilim derin derin nefes al sakin ol yapacak bişeyin yoksa şöyle bir yöntem dene...
Kızının gün gün beslenme taplosunu çıkar ve hergün içinde beslenmesini sen hazırla sabah ruzişi
bırakırken mamalarınıda bırak...tablosu saatlerini ve öğünlerinide yaz cnm...belki bu şekilde daha iyi olur... nettende yardım alabilirsin tablo hakkında..!

pek dert etmiyorum zaten canım kiloyu ben k.walideye kızıyorum..bu aralar iyiyiz diyordum bende...hemde ne güzel yiyor dio bi de abana....:tomato:

Mavilim portakallı balık yağı var şurup hem iştah acıyormuş hemde bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyormuş..Dr.unuza sorup onu deneyin cnm şurubuda içmiyorsa şırıngayla ver ağzına
bende şırıngaya benzer bir aparat var bi şurubun içinden çıkmıştı onunla veriyorum denize..hiç dökülmüyor ve hepsini içiyor ağzının içine sıkıyorum.

evet canım bi demeye kalktım..fiyasko...
yedirmemişti getidiklerimi...
yemedi bunalrı sevmedi dedi..ben evde bunları yedriryorum ve seviyor dedim....pis pis güldü..cadı kaynanam nolcek...
aman hiç bişi işe yaramaz bu kadının üstünde...kendi bildiğini okuyor..dediğim dedik çaldığım düdük hesabı işte...

çok mu gerginim nekaydirigubbakcemile

elifcim üzüldüm canım kaynananın hareketine.bende keşke kaynanam olsaydı oğluma bakardı çalışırdım diyordum hep.yazdıklarını okuyunca duygularım tamamen değişti.insan babaanneye güvenip emanet edemeyecekse kime güvenecek yavrusunu bırakacak.pes doğrusu.

Çok gergin sin canım ama haklı olarak bir çıkış yolu bulman lazım.
ortak bir nokta ruziş in yuvaya vermen için en az 1 sene daha beklemen lazım..!
Ne yapıcaksın tatlı dille söyledin olmadı kızdın olmadı..! valla benim aklıma bir fikir gelmiyor..
Sen daha iyi bildiğin için bir çözüm düşün bakalım..? nasıl bir yol izlemen lazım..

geldim kızlar
banyo yaptırırken ağlamıyo zillimde çıkartırken kıyamet kopuyor baş edemiyorum vallahi.

Oh sıhatler olsun kuzucuğuna...Saçlarını güzelce kurutsaydın annesi :) mis gibi olmuştur..ıım ımmm
öpesim geldi.. :)

selam kızlar bende sabah beri koşturuyom arkadaşlarımgelecek banada
bi yandan nazla uğraş biyandan ezgiye ders çalıştı bunun sınavı var ezgininde
biryanda mamalar hazırlıyorum offff çok yoruldum nazı uyutsam bari arkadaşlar gelene kadar
şimdi ezgiyi okula yolluycam.
sizlere iyi sohpetler arada bakarım topiğeee

canım hiç kimse bi çocuğa annesi kadar iyi bakmaz....bakamaz....boşver imkanın varsa ne güzel otur kendn bak....
insan bazen gerçekten bunalıyor ama evladının yanında olmak gözün arkada olmamak inan herşye değer

aman bacım ya zaten yaşına bişi kalmadı...ama bugün biraz surat asmam lazım...ben surat asınca çok üzülür....zaten 3 yaşında da kreşe vereceğim....
sabretmekten başka çözüm yok gibi...
ama bulurum bişiler.inceden inceden işlerim ben yine ona...
bi kaç ay önce böyle bi sıkıntı olmuştu yine çocuğumu alır kendim bakarım dediğimde çok yalvarmıştı ben onsuz duramama alma diye....çalışmaya mecbur olduğum içşn yapıyor böyle

elifcim peki şuan kim bakıyo rüzişimize

babannesi canım benim...

selam hanımlar naptınız bakiim sabah kimse yoktu uyanmışsınız bakıyorumda :)))))))))
elifim üzülme canım yaaa bakıyo bakmasına ama insanıda pişman ediyo dimi erkek torunuda kocasının adını koymak için istiyordur kesin hepsi aynı gıcııııııııııkkk oluyorum yaaaaa

semihacım hoşgeldin yoktun kaç gündür berrama sıhhatler olsun

zehra nasıl oldu zeynom

ya kızlar size birşey soracağım.
siz bebelerin ateşini ne ile ölçüyorsunuz.nasıl ölçüyorsunuz.
benimki bir türlü ne makattan ne koltuk altındabn ateş ölçtürüyor.şimdiye kadar zar zor ölçüyordum şimdi ise hiç başaramıyorum.

bir kaç gündür kötüyüm kızlar ya.kendimi hiç iyi hissetmiyorum.canım birşey yapmak istemiyor.galiba yine depresyona giriyorum ben.dün sırf kendimi iyi hissedeyim diye alışverişe çıktım.bugün yine aynıyım.ne olacak benim halimm.galiba sıradan işlerden bunaldım.bende çocuğuma biri baksında çalışayım istiyorum.ev hayatı hiç bana göre değil.ite kaka götürüyorum bi şekilde ama mutlu değilim.

napan bacım benim....

ediyo valla canım..en iyisi sensi...ne güzel çık işten otur evde...
heee kocasının adını koyacak..senin oğlanın adından ondan istiyo...
ali aras olacak allah nasip ederse...sabah peder ali arası da bi büyütseydik diyo bnede çok beklersiniz dedim....
çok beklerler daha...
kazara olmadıkça kendim bakabilecek duruma gelmeden istemiyorum 2. yi...
sen napıyon bakıyım...
oğluşun pke yakışıklı kız....
resimlere bi denk gelip yorum yapamıyorum...

semihacım ben dijitalle kulaktn ölçüyorum..1-2 sn de ölçüyor...
kutusyla ruze oayalnıyo hemen ölçüyorum cnm ben..ama hastanede falan civalı ölçerle hiç ölçtürmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…