Bebeklerimiz ve Biz

canım benim çok geçmiş olsun tez zamanda acil şifalar inşallahhh... anlamadınızmıki burnunu tıkanıklığını benim kuzular gece horlamaya başladımı hemmennn önlemimi alıyorum tekrar geçmiş olsun canım kendine de kuzunada iyi bak Şeniz

kızlar şimdilik benden bu kadarrr... az sonra kuzuzm uyanır artık eve döndüğüğmde yazarım kendinize iyi bakın mutlu bir haftasonu yaşayın ayrıcaaaaa

beni özleyin anacımmmmmmmm:lepi:

Sağol mavice iyyim canım sen nasıll gitgezzz kızzz eccükkkk sosyal ol antisosyal olmaaaa heeeee
bizde nişanlıyken çok giderdik evlendik çocuk sağlandıkkkk eve gidemiyozzz bayramda anneme bırakıp gidecem vallahii bakalım hangisine giderizzzz. aman gidekte. bir evden uzaklaşaktaaa yeterki....

semacım geçmiş olsun canım kuzuna allah şifasını versin bu kuzulara ne olduuu benimkide geceleri uyanıp ağlıyo uykuda önceden mızıldanırdı emer yatardııı şimdi ağlıyooo sanırım dişleriiinden yavrum

zehra kızzz kimlen buluşuyonuzzz gezin anacımmmmmmmmmm gezinnnn
biz çalışak siz gezinnnn kız deram kalın giyyy üşütürsün alimallahhsırnaşık şey

yeliz şu kitabı nerde buluruz kısss bizede söleee

biz yokken iyi kaynatmışınız heeeeee

bendn de herkese mutlu haftasonlari
akşama misafirlerim war hazirlik yapıorum bende
guzel bir akşam olacak eminim

opuyorum sizi

slm kızlar herkese iyi hafta sonları diliyorum..
kızlar oğlum 3. ve 4. dişlerinide çıkardı ama
geceleri çok ağlayarak uyanıyo deliksiz 2 saat
uykuya hasret kaldım...

slm kızlar herkese iyi hafta sonları diliyorum..
kızlar oğlum 3. ve 4. dişlerinide çıkardı ama
geceleri çok ağlayarak uyanıyo deliksiz 2 saat
uykuya hasret kaldım...

Canım benim kızımda aynı durumda ne yapıcağız bazen 4-5 kere uyanıyoo aynen bende uykuya hasret kalıyorummm dişler çıkına kadar çekicez napalımmirmirmirmir

Canım benim kızımda aynı durumda ne yapıcağız bazen 4-5 kere uyanıyoo aynen bende uykuya hasret kalıyorummm dişler çıkına kadar çekicez napalımmirmirmirmir

ah canım 4-5 kere uyansa iyi benim yaramaz en az 8 kere uyanıyo
sabahları yataktan zor kalkıyorum gözlerim açılmıyo valla.kafamçokkarıştı

iyi akşamlar ben geldim

evet kızgınım kıııs müü danasıııı klava:

film tam bir hayal kırıklığı benim için film bitti hala inanamıyorum:1shok: bittiğine normalde çok sulu göz biriyimdir ağlayanlara hala şaşıyorum neye ağladıklarını anlamaya çalışıyorum.. çok kızgınım çağan ırmağa hiç yakışmamış bu film 9 sene sonra sinemaya gittim bunun içinmi yaaaaaaasenağlama.

zehram danamm yıkmşın yine ortalığı o beyaz gömlekli fotona bayıldım yewrüümmmm.... çekücü garu seniiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…