Bebeklerimiz ve Biz

danalar kırk yılda bir kız erken uyudu kocişte çizgi film izliyoo iki kelam edelim dedik kimse yok
yawww güya pc aldıkk
başına oturamıyorumki. zati sadece haftasonu kızmla beraberim diye onla geçiorum. akşama zaten bütün pilimi bitiriyo zilli ne enerji varsa kızdaa
akşamınanda kocişle ilgileniyozz
ahh ahh
kendi kendine konuşmak bu olsa gerek valaaa
ahh ahhhhhh
delimiyim neyiiimmm
yahu nedne benim iş yerimde yasaklı bu site niye herşeyden geri kalıyom ben yaaaaaaaaaaaa

sagool sekerım pek fena bu çocuklar ya efeyı bıgın bı bakıp ızlesen bu nasıl bı çocuk dersın herkez oyle dıyoda çok çok fena sızınkılerde kendılerını dövuyomu az psıkopatta bızımkı bırden bana bıle srappp dıye yuzume yapıştırıverdı kuccuk çocuktan dayak yedım yaaa

sibelim mavicemmmmmmmmmmm burdamısınız laaaaaaaaaa

sibelimm yakışıklı oğlun çok yaramaz duruyooo yoksa bana mı öle geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sibelim mavicemmmmmmmmmmm burdamısınız laaaaaaaaaa

sibelimm yakışıklı oğlun çok yaramaz duruyooo yoksa bana mı öle geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yaramaz yanında az gelır kuçuk bı afacan valla ıllallah ettırıyo herkeze kız çok sınırlı bıde ya arkadasın kızı var 2 yasında hem çok sevıyo kızı hemde yapmadıguını bırakmadı

slm kızlar
bugün giremedim hiç
nimet hoşgeldin canım
mavice burdasın demek bende o filme gitmeyi istiyordum gerçekten kötü mü
sibel seninki tam bir afacan anlattığına göre maşallah ama cin gibi bakıyor

semihacımm iyiyim canımcımm
sen napıyosunn
küçük canavarın nasıl???

valla ahh ahh çok şey kaçırıyorum giremioyorumm
çatlayacam kıskançlıktan yawww

film için güzel yorumlarda var
ama kardeşim izlemiş oda beğenmemiş
müzkler harika diyorr
ilk bölüm kötüymüş ikinci yarı ehh
sonunda bi ağlıyosun dedi
ama ben genede bi şekilde izlicem
sinemaya gitmek artık bihayal ama
vakit buldukça kuzim cdye çekip getriyr filmleri ben de izliyorum

semihacımm iyiyim canımcımm
sen napıyosunn
küçük canavarın nasıl???

valla ahh ahh çok şey kaçırıyorum giremioyorumm
çatlayacam kıskançlıktan yawww

iyiyim nimet ne olsun işte.
berra hanımla uğraşıyorum.
bugün artı olarak pek bir keyifsizdi.mirmirmirmir
başımı bile kaşıyamadım.-tatlicadiarzu-

nil nasıl sen nasılsına.s

uuhhh sohbet koyu kızlarrr kaçmışsınız kıss mavice okadarda heveslendiydin sinemayaaa heee
yazık olmuşşş birdahkine iyi bir filme gidersin beğenmediysen
nimetçim nerelerdesin yawww hiç gelmeyon KK 'Ya yoksa senin cadı bırakmıyomu bende ölesine bir bakayım dedim
semihacım nasılsın berra nasıl iyimi
kız dünür damadıma maşallah kısss baya atılgan galiba baksana seni bile dövüyoo aslanım benimm kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana maşallah çok tatlı olmuşşş bide poz verirmiş paşamız:1hug:

kızlar ben geldım ve gıdıyorummm :)))))))))))))))))))

nasılsınız bakalım pc bozuktu yapılmaya gonderdık garantılıydı gecenhafta geldı ama bu seferde bız ızıne ayrıldık 30 gunlugune ondan yokum arda ıyı maslallhhhh sızlerde ıyısınızdır umarımmmm
hepınızı opuyorumm kocamannnnnnnnnnn

hepınızı cok ozledımmmm evıme gıdıp hemen sızlele konusmak ıstıyorummmmmm benı ozleyınn kızlar

ahh nimocum ahh okadar çok isterdimki filmden ballandıra ballandıra bahsetmeyi tabiki farklı görüşler olacak ama benim için tam bir fiyasko... okadar sinirlendimki nerde filmle ilgili bir yorum platformu bulsam girip yazıyorum... bomboş kopuk duygusallıktan uzak erotik karelerle dolu bir film.... filmle ilgili yaza bileceğim tek güzel şey ayla dikmen ve anlamazdın şarkısııı:çok üzgünüm:

:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:hihoyyyt:1ninca:
ahh nimocum ahh okadar çok isterdimki filmden ballandıra ballandıra bahsetmeyi tabiki farklı görüşler olacak ama benim için tam bir fiyasko... okadar sinirlendimki nerde filmle ilgili bir yorum platformu bulsam girip yazıyorum... bomboş kopuk duygusallıktan uzak erotik karelerle dolu bir film.... filmle ilgili yaza bileceğim tek güzel şey ayla dikmen ve anlamazdın şarkısııı:çok üzgünüm:

selam kızlar ıssız adamdan konuşmuşsunuz sanırım mavicem beğenmedin filmi demek haaaaaaaaaa:1no2:
kız ben çok beğendim tam şimdiki ilişkileri anlatıoyor doyumsuz ne seks nede başka şeylerden tatmin olmayan bir adamı ve demode kalmışbir kadını anlatıyor o kadar çokki artık bu tarz insannlar etrafta hatta yeni nesilin aşk anlayışı bu gibi üüzldüm beğenmemene
neyse herkesi öpüyorumŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…