Bebeklerimiz ve Biz

herkese iyi pazarlar..bu ıssız adam filmini bende merak ettim..neyse yakında dvd ler çıkar..bende anca o zaman seyrederim bana berfeyle sinema hayal...

annnnaaaammm bu ne dedim bu mesajı gördüğümde önce alayamadım benim büyük sıpanın işiymiş kaç gündür anne şu ninjayı koysana diyip duruyordu kendisi bolca koymuş:roflol: ahh zamane sıpaları

ahh mücüm belkide ben çok fazla şey bekledim filmden o kadar çok övgü duydumki filmle ilgili ben hala yeşilçam filmlerinde yaşıyorum galiba film esnasında okadar çok entrika yazdımki kafamda mesela kızın çocuğu olduğunu duyunca eşimin kulağına fısıldıyorum çocuk kessin alperden bak görürsünCADIARZU felan diye anammm odane film bitti ve ben yazdığım senaryolarla kala kaldım ortada.:enbuyukkk:.. bilmem anlata bildimmi ama tabiki beğenenlerede saygıa.syani zevk ve tercih meselesi birde bakış açısı benim baktığım açıdan pekte doyurucu bir film değildi.:1no2:..:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
fırında oğlumun yarınki beslenmesi için peynirli börekler pişiyor bir bakıp iyi gecelr diyeyim dedim tüm güzel annelere iyi gecelr ve kesintisiz uykular diliyorum yarın görüşmek dileğiyleeeemirmirmirmir

Dream cim buluşma resimlerine baktım canım saçların çok hoş olmuş.Çokda yakışmış canım
iyi günlerde güle güle kullan..

tüm canım arkadaşlarıma güzel annelerime kucak dolusu günaydın ve mutlu bir hafta diliyorum...
bu hafta son.........
tatile giriyoruz yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisırnaşık şeysırnaşık şey:dance:hihoyyyt

Günaydın mavilim...
Evet ya tatil geliyor gelsin artık çok yorulduk... bu haftasonu hep işlerle geçti günümüz..dış cephe yapılmıştı...camlar batmıştı sıva boya alçı.. yardımcı bayan aradım ama bayram üstü hepsi doluymuş..
benle eşim sıvadık yolları akşama kadar uğraştık...kuzucumda bize yardım etti...
Tatilde bol bol dinlenelim gezelim dolaşalım...
Size nereye gideceksiniz.Dur tahmin edeyim..Eda'laramı? :)

günaydın günaydın günaydınnnnnn.... tüm güzel yüreklere mutlulukla dolu bir hafta diliyorum... az sonra leyloşum gelecek kahvaltı yapacağız herşey hazır onu bekliyoruz...cokacimcoook

kıyamam sana mavilimmm çok mu sevindin kısss tatile vallahi ben çalışmıyorum ama eşim bizimle birlikte olacağı için bede çok seviyorum tatillleri...

daha sonra görüşmek dileğiyle mutlu kalınnn sositososito

günaydın soytarım....
evet gerçekten çok yorulduk....
sizde iyi yorulmuşsunuz..sıva temzilemekd e zor oluyor canım benim..neyseki bitmiş..benimde hafta sonum temizlikle geçti...
kuzucumda yardım etti..
kovadaki sulara dalarak...
bizim bu bayram belli değil canım...şirketin yapacağı maaş ödemesine bağlı..malum kurban masrafı var bu bayram...
eğer içerden alacağımız çift maaşı verirlerse ben heryerden çıkabilirim...

günaydın kızlar hepinize mutlu bir hafta dilerim tatil öncesi çabucak geçiverir,
yeliz bayram temizliği yapmışsın ne güzel güle güle kirletin,
mavilim günaydın canım öptüm,
frezya, mavice, heğinize günaydın
burda olanlar olmayanlara herkese selamlar, öpücükler...

gunaydın kızlar bayramda ılk defa aılelerımızın yanında olmucaz buna uzuluyorum ama arkadaslarımız çok fazla bunada sevınıyorum kızlar brda hıç evde oturamıyoruz ya.

zaten esımde 12 gundur evde azcık yaralanmışta bıde bayram tatılı gırıyo esım ıyı dınlendı evde ben daha çok yoruldum valla

günaydın kızlar
hepimiz için güzel bi hafta olmasını diliyorum
geçmişi okuyamadım, hasta bebeğimiz varsa çok geçmiş olsun diyorum
zeynebi banyo yaptırıcam birazdan
uyutunca gelirim gene kıslarrr

bu arada cevahirdeki buluşma fotolarına baktınız mı bakiiim

mavicem afiyet olsun canım bizdende selam söyle leyloşuna.. :)
Mavilim...saol canım sizde güle güle kirletin...
Ohh ikramiyede var bu ay :)
Günaydın ayşe cim öyle oldu denk geldi...:)
Sanada günaydın sibel cim..

gunaydın cnm oh sen kızı buyuttun rahatsın valla ne guzel önceden buyusun artık dıyordum ama buyudukçe efe daha cok şımarıyor ya keske bebek olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…