- Konu Sahibi DreamLover
-
- #8.881
tatarım .!.:slm kızalr kızımı doktora götrdüm bronşit olmuş oksürüyor ve ateşli burnu tıklaı ve akıyor nefez alamıyorkuzum
sigara ve duman etkiliyormuş illa sigara ortamı oluyor uzaktada olsa etkileniyor dışarısı malum duman
siz nasılsınız görüşmeyeli bebeler nasıl hasta yoktur umarımmm
kayın pederimde hiç iyi degil bekliyoz artıkın kendini bilmiyor tanımıyor allah yardımcısı olsun
slm kızalr kızımı doktora götrdüm bronşit olmuş oksürüyor ve ateşli burnu tıklaı ve akıyor nefez alamıyorkuzum
sigara ve duman etkiliyormuş illa sigara ortamı oluyor uzaktada olsa etkileniyor dışarısı malum duman
siz nasılsınız görüşmeyeli bebeler nasıl hasta yoktur umarımmm
kayın pederimde hiç iyi degil bekliyoz artıkın kendini bilmiyor tanımıyor allah yardımcısı olsun
sorma çok çok :))) aynennnn hemde herşeyde
Yavrum yaa özlemiş teyzesini :) denizde resimleri öpüyor kendi resimlerini görünce pc de çığlık atıyor bayb diyorrr
Barış abisinin resmi var odasında abiiiiiii abiiii diye istiyor öpüyor geri veriyor... :)
tatarım ço çok geçmiş olsun canım yaaa...
Bizim evde katiyen içilmez sigara...sende bu konuda taviz verme kimseye..
Nasıl üşütmüş bu kadar...((((((((
canım geçmiş olsun nasıl üşütmüş öleki neyse ilaçlarını verde iyi olur inş.
kayınpederinide allah şifa versin allahım yardımcısı olsun :1hug:
kızlar üşütmeden olmamış bende sordum doktora mikrop almış deditatarım çok geçmiş olsun gizeme:1hug:
nasıl üşüttü kız öle kuzum benim-tatlicadiarzu-
, sigara olayını evde asla içirtmeyin cnm yaa
balkon da içirt içenlerede aman dikkat et
kayınpederin için ise allahtan hayırlısını istemekten fazlası gelmez cnm yaaa elimizden
bugün karşı komşumuzun kızını eşi vefat etti:çok üzgünüm:,
40 yaşındaydı adam daha
1 ay içinde adamcağızın hiç bişeyi yokken kanser olduğu anlaşıldı, belden ağısı felç olduve bugünde yoğun bakımda hayata kapamış gözlerini
işin en acı yanıda eşi 4 aylık hamilesenağlama
kurban olduğum mevlam hakkında hayırlısını versin gönül ablanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?