Bebeklerimiz ve Biz

Ayşecim Deniz kırazmış balığı çok seviyor bayıla bayıla yiyor ama
Geçen c.tesi buğlama yaptım soğanlı mandanozlu limonlu felan çok güzel oldu ama onu sevmiyor
kızartmadan ziyade buğlama daha sağlıklı yumuşak vs... herzamanda kızarmış vermek istemiyorum..
+ çok sık rahatsızlanıyor..Doğal olarak Barış kreşden getiriyor denizde hemen mikrobları vucuduna alıyor..

Yelizcim folyoda dene fırında soğan, limon vs. kullanma belki onların tadından dolayı sevmemiştir,
benimkide hamsiyi filan pek sevmiyor büyük balık seviyor kuzuşum

kızlar ben geldim kaynatmışşsınız gene geçmişe şöle baktım göz attım hasta bebişlere geçmiş olsun
stersli annelerimize sabırlar diliyoruz.

zehracım evet sibellede konuştuk msn den o dedi zehra beni engellemişmi sor dedi ama sen cevap vermedin demek kocişin bilg başındaydı heee. iyi bakalım

hepiniz hoşgeldiniz yeliz,tenzile ayşegül esinti ekin zehra
aa ben birşey sorucam sizeeeeeeee

benim cadı ayın 8 inde 14 aya giricek ama yürümüyooo ne yapmalıyım yaaa:çok üzgünüm:

kadiscim yapacak birsey yok
ne zaman isterse o zamana yuruyecek,ensiselenme,sıraliyor ama dimi????
az önce dısarı cıktıgımda bi arkadasıma rastadım o da 15 aylık kızı için aynı seyi soyluyordu...yurumuyor diye???

yelizcim
ben ewde balik yaptigimda tepsiye buyuk baligi (çipura,lewrek ya da lufer)koyuyorum ama 2 saat öncesinde zeytinyagı surup bekletiyorum,yanina patates,domates,sogan koyup uzerini aleminyum folyo ile kapatıp fırına atıyorum....cıkarmadan 10 dk oncede ustunu acıyorum uzeride kızariyor we ayni mangal daki gibi oluyor cok lezzetli,DRN de oyle sewiyor,

dedigin gibi buglama denemedim hic ama eminim DRN de yemez,
ama ben sewerim :)))

ya kadiş aşkolsun öle uluorta engellemişmi falan sorulurmu kısss
ben sibelle özelden görüşürümkaydirigubbakcemile2

Öyle denemedim zaten çok fazlada tanı geçmemişti..
Öylede denerim ama büyük balıkdan çok küçük balık verin diyor uzmanlar..
Slm kadis cim Hiç bir şey yapamazsın canım o ne zaman kendisini hazır hissederse o zaman yürür..

Tenzilecim onuda denerim bakalım ben balığın hertürlüsünü çok severim..Bir tek sevmediğim balık
Barbun dur..kokusu çok kötü çürümüş gibi.. ııy..umarım denizde öyle severek yer..

DreamLover .!.:
ya kadiş aşkolsun öle uluorta engellemişmi falan sorulurmu kısss
ben sibelle özelden görüşürümkaydirigubbakcemile2

zehracım pardon canım samimiyetimize dayanarak yazdım ama sibel sor dedi belkide şakayla diğer kızlar içinmi söledin anlamadım ama art niyetle değil gerçöektende :1hug:

kızlar her zaman çok severek içtiğim ama hiç yapmadığım memleketimin bulgur çorbasını deneyeceğim bugün, yolunuz Mengende
n geçerse mutlaka Müdür Restaurantta bu çorbadan içip bi güzel kendinize ziyafet çekmenizi öneririm...

tenzilecim evet yaşına girdi imeklemeye başladı şuanda heryerden tutunarak kalkıyo duvardan fayanstan kanepeden heryerden dayday durduruyoz gülüyor oturmaya çalışıyor tembel

benim esim 2006 senesine kadar balık yemiyordu hiç
balık yemeye gittigimizde o köfte yerdi
ne zamanki akyaka 'da balık yedi ondan sonra sewmeye başladı,tabi balığın cenneti oralar,yetiştirme degil,
yememsinin sebebi de annesinin kucukken burnundan cıkacak kadar cok we zorla yedirmesi imiş,akli ermeye baslayınca yememiş hiç
neyse artık o da sewiyor da rahat rahat yiyoruz,ki saolsun ben hamile iken her haftasonu mangal yapardı balık ...

neyse agzım sulandı ewde de yemek yok bugun,
şimdi bi corba yapıyorum DRN icin...kendi mayaladıgım yogurtla,bayagadır mayalamıyordum ozlemişim , cok hosuma gitti,kaymagınıda ayırmıştım ,2 gu n kahwaltıda yedik sölemesi ayıp
ayy cok yemekten konuştuk,tamam ben sustum :)))

Ne kadar yanlış değilmi zorla çocuğa yemek yedirmek..
Benimde annem ve babam zorla yemek yedirirlerdi...
o tabak bitecek diye ısrar ederlerdi..
Bir gün yine tepelemesine dolu tavuksuyu ile yapılmış pilavı ögüre ögüre yedim ve o gün bu gündür..
kattiyen yemek öyle pilav...benim çok bir kaybım olmadı...Pilav yesemde olur yemesemde:)))

Bu arada evet farkındayım çok yemek konuştuk ama benim rüyalarıma girdi
Profiterol inanılmaz canım istiyor( regl olucam bugün yarın)
Şu marketlerde satılanlarını denedinizmi nasıl oluyor..?
Arkadaş dışarı çıktığında baktı ama taze değilmiş ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…