- Konu Sahibi DreamLover
-
- #9.181
selammmm nasılsınız bakalımmm çağan yine öksürüğe başladı vallahi kafayı yemek üzereyim ateş felan yok daha doğrusu çok şükğr rabbime benim kuzuların ateşlenmek gibi bir adetleri yok elma kabuğuyla ıhamur kaynattım çağana altını temizleyip içirip yatırıcam
hadin görüşürükkkk
selammmm nasılsınız bakalımmm çağan yine öksürüğe başladı vallahi kafayı yemek üzereyim ateş felan yok daha doğrusu çok şükğr rabbime benim kuzuların ateşlenmek gibi bir adetleri yok elma kabuğuyla ıhamur kaynattım çağana altını temizleyip içirip yatırıcam
hadin görüşürükkkk
Çok geçmiş olsun canım
Bizde aynı durumdayız diş geliyor sanırım iki gecedir sabahladık ailecek. Sabaha kadar meme ağzında yatağına falanda yatmıyor ya kucağımda ya da yanımda olacak bugün biraz daha iyi inşallah ateşi yükselmez. Kuşum gece doğru düzgün uyuyamadı, duş-fitil derken hep uykusu bölündü şimdi ateşi yok uyuyor. Eşimde zaten yorgundu kurbandı, hastalıktı derken helak oldu :1no2:.
Çalışanlara kolay gelsin diyorum
hadin görüşürükkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?