Bebeklerimiz ve Biz

iyi geceler kızlarr

bn yokken bayağı sohbetler edilmiş , yavrular yine hasta,:çok üzgünüm::çok üzgünüm
Tatarım canım geçmişe göz atarken gördüm allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım başınız sağolsun.
yelizcim denomuzun iyileşmesine sevindim canım hadi birdaha göstermesin .

zehracım emirede geçmiş olsun canım yaaa niye kanadaki acep yavrum yaaa zehrayada maşallah çok tatlı olmuş cadııı. aynen benim cadıda memeden ayrılmıyoo yapıştımı bırakmıyoda.

mavicem senin kuzuyada geçmiş olsuncanım allah şifalar versin

daha aklımda olupta yazamadığım bütün arkadaşlarıma ve kuzucuklara geçmiş olsun tekrar tekrar

Kaç gündür yoktum bayramda full gezdik yezdayla biraz zor oldu yollarda akıl karı değil çocukla gezmek gerçektende.dün gece ateşlendi kuzum ilk defa ilk karma aşısından sonra ilk ateşlenmesi kızımın maşallah dedim ama çok sölememek lazım galiba . dün gece 38 çıktı ateşi önceki gün farkettim azı dişleri geliyo yavrumun burun akıntısı hapşurmalar öksürük durmadı bütün gece ağladı mızıldandı. misafirlikte olunca daha zor oldu ablamdaydım keşke dönseydim evime ama bilemezdimki ilk defa geldi başıma.
bu sabahta eşim girp oldu . derken bende yakalandım galiba başladı boğaz yanmaları ve burun akıntısı kafamçokkarıştı

Tatarım sakın sakın novaljin iğnesi vurdurma hatırlarsan efeyi bu iğneden kaybetmişlerdi
sakın vurdurma canım başka yollar ile düşürmeye çalış 39,5 derece çok yüksek değil dolven ver sirkeli su ile düşürmeye çalış ılık duş aldır..
çok çok geçmiş olsun acil şifalar

yaa ofya nedir bu kuzuların haliiii

tatarım kıyamamya çok hırpalanmış gizoşşş evet bencede vurdurma novaljin efenin olayını tam ayrıntılı bilmiyorum ama geçen ramazanda vücudumdaki kırgınlıktan dolayı vurdurmuştum baa alerji yaptı bütün kollarıma döküntü döktü tamam benim kronik ürtikerim var ama demekki alerji riski yüksek bir ilaç bencede başka yollar dene başka antibiyotik felan vermedimi.. çok geçmiş olsun canım tez zamanda acil şifalar merakta bırakma bizi...

iyi gecelr kızlar yazmıştım gündüz eşimin dayısı oğlu ve eşi bizdeydi bu akaşam mangal felançay sohbet gırla gitti tam kafalar yani saat gece 12 de zorla kalktılar artık muhabbeti bırakıp

sizler nasılsınız hepinize iyi geceler diliyorum yavrularınıza ve size üm ailenize sağlık kesintisiz uykular baybayınnnn

selammmm
herkese iyi pazarlaarrrrrrr

Mavicem novaljin iğnesinin tam yan etkilerini bilmiyorum ama ani vucüt ısısının düşmesine ve kalp ritminin bozulmasına neden oluyor..hep aynı sebepden vuruyorlar ne zaman ufak bebeler yüsek ateşle dr a gitse hemen novaljn vuruyorlar..kolay yolu bulmuşlar anlıcan...Allah iyi insanlarlar karşılaştırsın..

Kuzumuzu yıkadık...birazdan eee eee vakti..
Herkese mutlu sağlıklı günler..

merhaba
iyi pazarlar herkese
bizde sabahlayanlardaniz ama Drn le degil,dostlarla,gece 04:30 ' da kalktilar, cocuklari uyutup misirlari patlatip DVD seyrettik,sonrasinda Kingodisko,inanılmaz keyifli idi program,90'lardı konusu,eski gunleri yaad ettik,cok eglendik, saolsun kuzular da hic uyanmadilar...
sabahta guzel uykumuzu cektik maşallah...
simdi pazar keyfi yapıyoruz...

hasta kuzulara cok gecmiş olsun ,
bu arada ablamda yegenime ateşi yükselip düşüremedigi zamanlarda nowalgin damla weriyor,yan etkisini bilmiyordum bende,hay allah...
herkese mutlu pazarlar dilerim...

herkese selamm, dokuz günlük ayrılığın ardından yeniden sizlerle olmak çok güzel, tatil boyunca hava adanada mükemmelkdi, oğluşlarımla bol bol güneş banyosu yaptık, gezdik, eğlendik

dün akşam evimize geldik, şimdi derin bir temizlik beni bekliyor

sizlerde iyisinizdir umarım, tüm bebişleri ve tatlı annişleri öpüyorum

bu arada yarın ardamın doğum günü, ne çabuk da geçti bir yıl, doğumdan sonra zehracım, elif, sema24 ve gülden beni aramışlardı, ne kadar mutlu olmuştum

selam kızlarrrrrrrrrr
hasta bebeşlere geçmiş olsun .benim iki kuzumda öksürüyorr
inşallah ilerlemezzz
bizde dün akşam evimize geldik güzel bir tatil geçirdikk
ezgi hasta olduu.evden dışarı çıkamadı kuzumm

çokocum hoşgeldin canımm
demek yarın doğum günü ardanınn.yarın kutlarız artıkk gerçekten çok çabuk zaman geçiyor
bebeler büyüdü birer tane dahamı doğursak acabaaa

slm kızlar dun gecemiz kötü gecti 2 kez doktora gittik ilk doktor sadece agrı kesici ventolin ve asist vermişti antibişyotik vermedi bunlar rahatlatır dedi igneyi vurdurmak istemedigimi söyledim doktora o zaman vurmayız dedi ateşşini bile ölcmedi ben söyledim iyi muayene etmedi neyse biz ialçları adık eve geldik
fitil ve ateş düşürücü versemde ılık duş aldırsamda gizmin ateşi düüşmedi ve dahada kötü oldu 40,5 a cıktı biz bi telaşla bakırköye gittik doktor güzel bi muayene eti tabi bu arada gizem cıyak cıyak bi di kustu rahatladı yavrum yeni laiç yazdı diger doktorunkini bıraktın antibişiyotik ve ateş düşürücü dolven kulanıyoz şimdi daha iyi ateşini düzene aldık cok şükürki cok korktuk

danammm nasılsınn, çok haklısın zaman çabuk geçiyor tatlım
ikinciler de büyüdü sayılır, görümcenin bebeğini gördükten sonra ben de üçüncüye heveslendim:ecrin_bebek: ama benimki pek sıcak bakmıyor bu olayaşaka bir yana çocuk büyütmek çoook zorr, allah yardımcımız olsun

iyi akşamlar danalar çokom zeynebim hoşgeldiniz danalar gibi tatil yaptınız demiiiiii

tatarım gizoşun daha iyi olmasına çok sevindim rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallah...

demek yarın ardanın doğum günü şimdiden kutlarım canım rabbim hayırlı uzun ömürler versin tatlım yarında ayrı kutlarız canım benim...

biz arkadaşlardayız leyloşumda yanbi eşi tantuni yapıyor sacda bizde aç kurtlar gibi bekliyoruz ...cokacimcoook
sizin yerinizede yerim sözzzzzkaydirigubbakcemile3

çağatay başımda hadi kalk oyun oynicam deyip duruyor

sizlere iyi sohbetler canlarım hoççakalınnnnnnn

canımya çok geçmiş olsun .nesi var gizoşunki ateşi birtürlü düşmüyor canım.
acil şifalar diliyorummmm

iyiyimm danamm.nabıyımm ödev yapıyoz performans ödevii.
aynen canım benim kocişte hiç istemiyor 2 tane yeter diyor
rabbim isteyenlere versinnn.çocuk bakmak zor ilerki yaşlardada dahada zorlaşacak sorumluluk artacakk.

bebeğümm danammmmm.
ohhh danalar gibi tatill yaptım tabii.şaka biryana herşey güzeldii
ezgi rahatsızlandıı.biraz keyfimiz kaçtı.ama şimdi iyiiiii
demek tantuni yiycen afiyet olsun danammm yarasın löp löp et olsunnnnnn

slm kızlar
tatarım gizeme çok geçmiş olsun.yavrucaklar perişan oluyorlar hasta olunca.umarım biran önce iyileşir.
çoko ve ekinnazım gelmiş.hoşgeldiniz.
herkesin baramı iyi geçmiş anlaşılan ama çocuklarla ayrı bir zorluğunuda yaşamışız yani.

iyi akşamlar kızlar
çoko ve ekin hoşgeldiniz.. güzel bir bayram geçirmenize sevindim cnm..
Böyle güzel bayram sonrası bebişlerde sağlıklıysa dahada güzel oluyor dime..
Arda nında yarın doğum günü demek.. ne çabuk geçiyor günler yahu..

Tatarım Gizeme çok geçmiş olsun cnm. bencede iyi yapmışsın iğneyi vurdurmamakla..Şimdi daha iyi olmasına sevindim.. Acill şifalar diliyorum cnm..

tatarım çok geçmiş olsun cnm yaa
işte böle bi dr un dediği ötekini tutmuyo bazen
insan hangisine inanacağını şaşırıyo
neyse düşmüş ateşi
gecede dikkat edersin, inşallah yarına bişeyi kalmaz

çokom ve ekinimnazımhoşgeldiniz gözümün bebekleriŞeniz
nasıl yaradımı havadeğişimiyerimseniben
şimdi yorucu ve uzun bi ev temizliği sizi bekliyodur kesin
şimdiden kolay gelsin bacılarım allah yardımcınız olsunkafamçokkarıştı

mavicem hüplet bakalım mamaları yevrüümcokacimcoook
afiyet olsun bol bol yemişsindir sen şimdi bizim yerimizedekaydirigubbakcemile

bizde bugün kocişim ve çocuklarımızla ve ırmak2004 nickli arkadaşım eşi ve kızıyla sahile indik, spor aletleriyle çalıştım ben biraz, kahvemizi içtik, ordan alışverişe gittik
balık aldıkkaydirigubbakcemile5
saolsun kocişim pişirdi ben salata ve masayı hazırladım:ecrin_bebek:
bugünde böle geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…