- Konu Sahibi DreamLover
-
- #9.201
tatarım çok geçmiş olsun yaa
başka yollarla düşmedimi ateşi
fitil ve şurup fayda etmedimi cnm
selam kızlarrrrrrrrrr
hasta bebeşlere geçmiş olsun .benim iki kuzumda öksürüyorr
inşallah ilerlemezzz
bizde dün akşam evimize geldik güzel bir tatil geçirdikk
ezgi hasta olduu.evden dışarı çıkamadı kuzumm
çokocum hoşgeldin canımm
demek yarın doğum günü ardanınn.yarın kutlarız artıkk gerçekten çok çabuk zaman geçiyor
bebeler büyüdü birer tane dahamı doğursak acabaaa
canımya çok geçmiş olsun .nesi var gizoşunki ateşi birtürlü düşmüyor canım.slm kızlar dun gecemiz kötü gecti 2 kez doktora gittik ilk doktor sadece agrı kesici ventolin ve asist vermişti antibişyotik vermedi bunlar rahatlatır dedi igneyi vurdurmak istemedigimi söyledim doktora o zaman vurmayız dedi ateşşini bile ölcmedi ben söyledim iyi muayene etmedi neyse biz ialçları adık eve geldik
fitil ve ateş düşürücü versemde ılık duş aldırsamda gizmin ateşi düüşmedi ve dahada kötü oldu 40,5 a cıktı biz bi telaşla bakırköye gittik doktor güzel bi muayene eti tabi bu arada gizem cıyak cıyak bi di kustu rahatladı yavrum yeni laiç yazdı diger doktorunkini bıraktın antibişiyotik ve ateş düşürücü dolven kulanıyoz şimdi daha iyi ateşini düzene aldık cok şükürki cok korktuk
danammm nasılsınn, çok haklısın zaman çabuk geçiyor tatlım
ikinciler de büyüdü sayılır, görümcenin bebeğini gördükten sonra ben de üçüncüye heveslendim:ecrin_bebek: ama benimki pek sıcak bakmıyor bu olayaşaka bir yana çocuk büyütmek çoook zorr, allah yardımcımız olsun
iyi akşamlar danalar çokom zeynebim hoşgeldiniz danalar gibi tatil yaptınız demiiiiii
tatarım gizoşun daha iyi olmasına çok sevindim rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallah...
demek yarın ardanın doğum günü şimdiden kutlarım canım rabbim hayırlı uzun ömürler versin tatlım yarında ayrı kutlarız canım benim...
biz arkadaşlardayız leyloşumda yanbi eşi tantuni yapıyor sacda bizde aç kurtlar gibi bekliyoruz ...cokacimcoook
sizin yerinizede yerim sözzzzzkaydirigubbakcemile3
çağatay başımda hadi kalk oyun oynicam deyip duruyor
sizlere iyi sohbetler canlarım hoççakalınnnnnnn
slm kızlar dun gecemiz kötü gecti 2 kez doktora gittik ilk doktor sadece agrı kesici ventolin ve asist vermişti antibişyotik vermedi bunlar rahatlatır dedi igneyi vurdurmak istemedigimi söyledim doktora o zaman vurmayız dedi ateşşini bile ölcmedi ben söyledim iyi muayene etmedi neyse biz ialçları adık eve geldik
fitil ve ateş düşürücü versemde ılık duş aldırsamda gizmin ateşi düüşmedi ve dahada kötü oldu 40,5 a cıktı biz bi telaşla bakırköye gittik doktor güzel bi muayene eti tabi bu arada gizem cıyak cıyak bi di kustu rahatladı yavrum yeni laiç yazdı diger doktorunkini bıraktın antibişiyotik ve ateş düşürücü dolven kulanıyoz şimdi daha iyi ateşini düzene aldık cok şükürki cok korktuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?