Bebeklerimiz ve Biz

sanada iyigecelr canımmm

bu arada ne kadar yakınına gelmişim haberim yokmuş benim kız kardeşimde nilüfer de beşevlerde oturuyor

öpüyorum derinide

kesintisiz uykularr

günaydın kızlar...
herkes tatildeyken işten yazıyoruz size...diktiler bizi buraya..herkes kapalı kimse yok..gideriz birazdan...
bayramımız çok güzel geçti dolu dolu...
kızım 4. dişini çıkarttı..doyamadım ona bu tatilde...

hasta bebişlere çok geçmiş olsun diyorum...
allahım şifa versin tez zamanda...

tatarım ben daha yeni gördüm cnm. kusura bakma.
başınız sağolsun allah rahmet eylesin...
rabbim sabırlar versin....

Kuzucumu uyuttum geldim ama halen gelen giden olmamış yahuu
birazdan bende çıkıcam gitmeden yetişinde iki lafın belini kıralım

selammmm herkese mutlu bir gün diliyorum benim kocişte bugün işe gitti... eee işveren mantığı kira işliyor gün geçiyor niye boş boş dursun atölye dedi bende amannnn işin olsunda git çalış dedim zaten bugün hava hem serin hem kapalı yani can sıkıcı soytarı ben geldim sen kaçmışsın

mavilim yeni incileriniz hayırlı olsu tatlım bizimde bu ara maşallahımız var 4 azı 2 köpek diş patlattık 10 gün içinde

hepinizi çoookkk öptümmmŞeniz

slm kızlar
bayram bitti mesailer başladı
eşim de işe gitti bugün

kızlar dün gece sabahı sabah ettik zeynoyla
çok huysuz diş çıkarıyo gene, dün dr a götürdük henüz bişeyi yok dedi dr
ama ateşi var yanakları kıpkırmızı oluyo, bide ağzı sürekli akıyo eli ağzında devamlı
bi de memyi ağzından hiç bırakmak istemiyo, uykusunda bile hep emiyo

cnm pedidus veriyorum şimdilik bende
yelizcim denizin de iyileşmesine sevindim

Son düzenleme:

cnm yeni inciniz hayırlı olsun
çok zorlandımı ruziş diş çıkarırken

Çok geçmiş olsun canım

Bizde aynı durumdayız diş geliyor sanırım iki gecedir sabahladık ailecek. Sabaha kadar meme ağzında yatağına falanda yatmıyor ya kucağımda ya da yanımda olacak bugün biraz daha iyi inşallah ateşi yükselmez. Kuşum gece doğru düzgün uyuyamadı, duş-fitil derken hep uykusu bölündü şimdi ateşi yok uyuyor. Eşimde zaten yorgundu kurbandı, hastalıktı derken helak oldu :1no2:.

Çalışanlara kolay gelsin diyorum

Son düzenleme:
simdi misafirlerim wardi gittiler
Kuzenlerim geldi Osm,Cnn,Efe,Cnn'in annesi,Cnn'in erkek kardesi,
Ms Eda bilmem cikarabildin mi bu tayfayii :))))

aa ofline görunuyosun cnmcim....

Son düzenleyen: Moderatör:
selammmm nasılsınız bakalımmm çağan yine öksürüğe başladı vallahi kafayı yemek üzereyim ateş felan yok daha doğrusu çok şükğr rabbime benim kuzuların ateşlenmek gibi bir adetleri yok elma kabuğuyla ıhamur kaynattım çağana altını temizleyip içirip yatırıcam

hadin görüşürükkkk

iyi akşamlar kızlar...sormayın pazar gününe hiç bi firmadan bilet bulamadık..eniştem halen araştırıyor..pazartesiye kaldım sanırım...eşimde çalışıyor elimde valizlerle of of..

ay kızlar çok uzuldum babamın teyzesının kızı ben evlenmeden 6 7 ay önce kocaya kaçmıştı şimdi 8 aylık oglu var bıde hamıleymış şok oldum kayınvalıdesıyle yasıyolar köydeler çok zor bı durum ya

anammmm bayram bitti nirdesiniz be yawww

allah iyiliğini versin mevcan kıs bayram dönüşü bilet alınırmı gidiş dönüş alsaydın ya biletini umarım bulursunuz ama imkansız gibi birşey...

ehhhh pazartesiye kadar bekleyicük başka yolu yokk....

şimdiden sizlere iyi gecelr kociş kahve yapıyor bende bir bakim dedimmm hadi öpüyorum hepiniziiii kuzularıda tabiiia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…