Bebeklerimiz ve Biz

kızlar gunaydınlar hepınıze kımseler yokkkk nerelerdesınız bırazdan yola cıkıcaz cıkmadan bakayım dedım opuldunuz sapırt dıye :)))

gezmelere doyamadınız mı hatunlarCADIARZU
bizim bayramımız çok sönük geçti bu sene:a015:
eşim de hasta, emir desen hasta:çok üzgünüm:
zeynepte hasta olacak gibi, her an
gözünün içine bakıyorum yavrumun, yeni iyileşmişti zatenn daha:1no2:
biz fazla gezmeye gidemedik bu bayramda
sadece görümce me gidebildik bir de benim kuzenime gittik dün sabah kahvaltıya

Selam kızlarrrrr
Hepinize iyi bayramlar.
Uzun zamandır giremiyordum. Malumunuz iş yerim taşındı yeni yerimde site yasaklı akşamlarıda okadar geç geliyorumki nereye yetişeceğimi bilemiyorum.
İnşallah hepiniz iyisinizdir.
Kocaman kocaman öpüyorum melekleri ve sizleri

kızlar ii akşamlar size memleketten sesleniyorum:)))bayramın ablamın yanında çok güzel geçti..allahın izniyle pazar günü evimdeyim..hepinizi öpüyorum

Slm kızlar iyi akşamlar
Bayram bayram dedik
Buda bittik
Gezmeler... ziyaretler...
Annem bende yarında evdeyim hava çok soğuk olmazsa 2 nesil gezelim diyoruz...
Zehra cım çok çok geçmiş olsun canım size ailecek acil şifalar...
Zeyno içinde Aferin plus varsa evde başlamadan önlemini alsan iyi olur canım yada peditus..
Bu arada tam bayram şekeri olmuş kuzucun pembe pembe...maşallah41,5 kere

Deniz gün geçtik çe iyi oluyor bugün yıkadım...bir ilacımız kaldı ventolin onu kullanıyoruz...göğsündeki hırıltı için...

iyi geceler kızlarrrr

evet bayram bitti çocuklarla pek gezmeye olayı olmayınca yani şöyle oluyor sabah kalk kahvaltı evi toparla işleri yoluna koy hoooppp çağanın uykusaatı saat 13:00 yani 2 saat kadar uyuyor sonra o kalkana kadar giyin süslen kuzucum tam kalktı hadi gidelim derken din donnnn zil çalıyor misafir akşama oluyor zaten günler kısa 3 gün böyle olunca 4. gün hiiiççç teşebbüs etmedim bugünde akşama kadar kimse gelmedi zorunlu akraba ziyaretlerinin dışında pek bir yere gidemedik artık umutlar bir dahaki bayrama olsun kuzucuklarımın keyfi sağlığı yerinde olsunda hepsi olur....

tatarım allah hayrınızı kabul etsin canım

jege sanada iyi geceler a.s.

iyi geceler benden de
guzel bir bayram daha gecti,
bende bugun akşam 10 gibi ewe döndüm..yolunda hersey
hasta kuzulara birkez daha gecmiş olsun

ah cnm ya,
benden annemdeyken maşşallah ne zil sesi kesiliyor, ne sofralar toplanabiliyor,ne ocak kapatılıyor, ne de cayın alti :) allah kesmesin.... ama iyi de oluyor tabi bende göremedigim akrabalarimi aile dostlariimizi bu wesile ile gormus oluyorum..tatlı yorgunluklar yani sekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…