Bebeklerimiz ve Biz

Az kalmış canım yaa Ruzede Oğlak Demekki benden..
Ofisde oku canım evde vakit olmuyorsa..
Görümcenede hayret doğrusu söz konusu olan kendi çocuğu..oyunda oynayacak resimde yapacak..
Her şekilde çocuğuyla ilgilenmek zorunda O çocuğun annesi... Ufaklıkda anneden görmediği ilgili
senden gördüğü için senle ruzenin oyun oynamasını kıskandığı için izin vermiyor hırçınlaşıyor...
Bence çocuk hakkı olanı istiyor Annenin bir psikoloğa gidip destek alması lazım yoksa çocuk çok normal...
Hayatım sende yemek yendikden sonra evine geç ben öyle yapıyorum yarım saat içinde yemeğimi yiyip çıkıyorum hem k.walidem kafasını dinlesin hem ben bebemle rahat rahat ilgileneyim diye.

Selam Kadis cim gel sen çalışan annelere kulubüne
Denom daha iyi canım bütün ilaçlar bitti Ventolin kullanıyorum şuanda..oda bu hafta biter,ğöğsüde düzelirse götürmem ama devam ederse şişe bittikden sonra tekrar kontrol e..

Bu arada bende Zingomega aldım deniz için...bakalım etkili olacakmı..!

evet canım oğlak benim prenses...
evcimen oluyor gerçkten değil mi...
oğlakların burç özellikleri çok güzel..

bencede hayret valla canım...
değişik yani...
çocuk 3 yaşına gelmiş...insan nasıl olurda bu zmaana kadar çocuğu ile hiç oyun oynamaz aklım almıyor...
ruze ile o kadar çok oyun oynuyorum ki bazen oyunlar tükeniyor..değişik şeyler arıyorum valla.
evet canım bizde hemen eve geçiyoruz yemekten sonrta.ancak şöyle bir durum var..
yemek yendikten sonra eşim ve ben hariç herkes mutfağa sigara içmeye gidiyorlarr...
onlar mutfaktan gelmeden sofrayı toplayamıyorum..yoksa ruzede peşimden geliyor...
onların keyfi bitene kadar bende kızımla oynuyorum oynamak denirse...
ama evimize gelince kızımın neşesi süper..
oyunlar numaralar...
kaynanamda ne kadar yoruluyorsa ruzeye bakarken evimde o kadar dinleniyorum valla..

sağol elifcim iyiyim bende biraz rahatsızım işte gripal bir durum var.
yezda iyi cuma geesi ateşlendi azı dişleri geliyooo çok huysuz hiç durmuyoo 38 kadar çıkıyo ateşiii
bugün iş başı yaptık ama hafta içi doktora götürcemmm

kızlar çocuklara ne kadar ılgı gösterırsek okadar çok karşılıgını alırız bızım efenın bı huyu var bışeyı bıkere görsun hemen tekrarlıyor.dunden berı çuk nerde dıyoz hemen gösterıyor burnunu kulagını bılıyor tlf calınca hemen o koşuyo alo dıyo konuşuyor bayadır mrb yapıyor gecen bayramdan beri bu bayramda el öpmesını ögrendı.bazende anne cütttt ver dıyo verı elınle yapıyor.al ver bılıyor acıkınca anne ham byapıyor memesını ben bulamıyorum bazen o gelıp benı cagırıyor burda al demeye calışıyor babası dun sakızı balon yapmış oda yapmaya calışıyor.ben bunları gördukçe çok mutlu oluyorum.artık oyuncaklarını dökup topuyorda

Kadis cim evet balıkyağı ama bağışıklık sistemini kuwetlendirmek içn kullanılıyor ayrıca içinde birçok vitamin var.
Ewet şekil A.Oğlaklar çok titiz evlerine bağlı uyumlu yapıcı düzenci+kıskançtırlar.Nemutlu sana...

Elif cim bende hayret ettim görümcene...
Demek sigara muhabbeti var mutfakda balkon felan yokmu canım ne kadarda kapıyı kapasalar duman içeriye giriyor..
Deniz şimdi legolara merak sardı çok hoşuna gidiyor,haftasonu teyzoşuyla oyuyorlardı yıkılınca bir kahkaha basıyorki görmen lazımdı fecabook a eklemeye çalıştım ama hata verdi.. Sende al canım beraber oynarsınız..

Sorma sibel cim ne kadarda çok seviyorlar bizleri taklit etmeyi..
Deniz bizden önce koşuyor Telefon çalınca
Benim cimcimem de sofra kurmaya ve kaldırmaya yardım etmeye bayılıyor dökülmeyecek şeyleri
veriyor götürünce nasıl seviniyor kendini alkışlıyor..Dedikleri söylemey çalışıyor Lütfen diyorum lüten..
Sağol annecim diyorum sağo...Daha neler neler...Dilleri bir çözülse kimse susturamayacak onları :)

evet cnm ya bazen bız ıçerde yıyoruz gecen efeye babası ekmegı al gel oglum dedı ben bılemez kovanın ıçınde dedım ınanırmısın kovayı almış gelmış gecende damacananada su bıtmış koca seyı almış gelmış odayo yok dıyo gul gu ölduk.bızımkı abla hastası arkadasın kızı var ona bazen ecem dıye seslenıyor bazende abaaa abaa dıye bı bagırıyo görcen

canım lego bizimde var ama pek ilgilenmiyor...yani geçiremediği için...
ben ona ficher price ın numralı kplarından aldım..
birbirne geçiyor top oluyor.iç içe konuyor..
onların hepsini yapıyor ve çok uzun süre oynuyor onlarla...
birde canım ahşap oyuncaklar var...
ahşapın üstüne metal den yollar yapmışlar...
üstündeki boncukları yürütüyorsun...ilk önce pek ilgilenmedi ama şimdi sıra ile bocukları yürütüyor...
bende onları tavsiye ederim canım...

ama yaşında babasına başka oyuncaklar aldıracağım..hain planlarım var bu konuda....

sibelcim merhaba canım..maşallah çınara...
şöyle gözümün önünde canlandırdım da ay ne tatlıdır ya..ruzede artık ver getir götür..aç kapa gibi komutları çok iyi yapıyor...
bi de bi yerde okumuştum...eline bişey verip çöpe attırmak çok önemliymiş...

Son düzenleme:
hatırlarsanız oglum fıtık amelıyatı olmuştu 3 aylıkken bu aralar attan gaz çıkardı gecen ben naptın dedım çok hoşuna gıttı şimdi sureklı çıkaarmak için ıkınıyor görceksınız korkuyorum yıne fıtık olacak dıye

:) denizde Abi ci Görümcemin oğlunun resmi elinde Abiii Abii geziyor evde kimseyede vermiyor Gümüşlüğün üstüne koydum geri istedi..
Hee birde K.walidemin alt komşusu var 1.sınıfa gidiyor Barış ın arkadaşı,İsmi Eda Bayılıyor Barışla eda oyun oynayınca
Hemen aralarına karışıyor...Edaaa Edaaa o kadar güzel çağırıyor ki kusursuz söylüyor...Anne yi bile öyle güzel söylemiyor

merhaba kızlar ,sizlerede bi ugrıyayım dedım eskısı kadar sık gıremıyorum balın neredeyse tum vaktımı alıyor ,büyüdükce daha cok ılgı ve oyun ıstıyorlar
sizler nasılsınız?
umarım butun kuzular iyi ve saglıklıdır
küçük ardanın dogum gunu kutlu olsun ,
mirror u goremedım yok mu artık?
geçmiş bayramınız kutlu olsun
öpüyorum hepinizi a.s.

Selam talu hoşgeldin bebeğinin resmini gördüm
ne kadar tatlı maşallah 41,5 kere..
Mirror arada bir uğruyor canım
seninde geçmiş bayramın kutlu olsun

slmm
allahıma şükürler olsun sağ sağlim evime geldim..bayram sonu olduğu için yollar bomboştu..iyikide dün bilet bulamamışım sormayın yolda o kadar çok kaza olmuşki enkazlar halen kaldırılmamış..içim acıdı ya...

kızlar bu arada benim yaramaz otobüste hiç ağlamadı herkese ce yapıp öpücük attı..kendi yaşıtlarını görünce bana gösteriyor eliyle be be bebbe felan diyor..yani bebek diyoda yavrum cümleyi kuramıyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…