Bebeklerimiz ve Biz

çokom balımmm minik kuzunun ardamızın doğum günü kutlu olsu rabbim sevdikleriyle birlikte geçireceği sağlıklı huzurlu başarılı ve bereketli bir ömür nasip etsin kuzuna
iyiki doğdun arda nice yıllara bitanem:teytey::teytey::teytey:

slm kızalr gizoşum daha iyi ama balgamlı öksürümüz devam etmekte ateşi cıkmadı gecemiz iyi gecti cok şükürki artık antibiyonikmi yoksa dolven mi iyi geldi belemiyorum ben ilkez dolven kulandım cok memnun kaldım nenelde calpol kunlanıyordum

cukom ardanın yeni yaşı kutlu olsun saglıkla nişce senelere inşalah

slm kızlarrr buralarda gözükenler nasılsınız çokommm oğluşunun doğum günü kutlu olsun canımmmmm
mavicem naslsın görünmüyon kıssss oğlun iyi oldumu bariiiiiiiiii
tatarım gizeme geçmiş olsun canım

Kolay gelsin tenzile Güzel Güzel Yemenin Acı Acı temizlemesi var :)
Bende deli gibi temizlik yaptım ya cuma cumartesi boş vaktik bulsam hemen pezi alıyorum elime..
:) arızaya bağladım..neyseki işe geldim yoksa halen bez elimde olacaktı :)
Zeybennep merhaba canım nasılsın canım??

Huhu aşağıdakiler mavice neşeyılmaz tatarım sizler nasılsınız..??
Gizemin iyi olmasına çok sevindim canım Allah beterinden korusun..

herkese selam, ardamın doğum günün unutmayıp tek tek kutlayan tüm arkadaşlarım çok ama çok teşekkür ederim

evet iyi ki doğdun ardam, iyi ki benim oğlum oldun, başkasının olsaydı çok kıskanırdım

o kadar özel ve güzel anlar yaşıyorum ki onunla ve abisinle, rabbim iyi ki vermiş onları

allahım yokluklarını göstermesin

bu arada oğluşumun pastası hazır ama yarın kutlayacağız, arkadaşın işi çıktığı için yarına kaldı, arda için o da pasta yapıp getirecek, birlikte kutlayacağız

Yeni evimize taşındıpımızda ıslak zemini değiştirmedim kötü değildi çünkü ama araları kararmıştı çamaşır suyu çift vs.. hiç birşey işe yaramadım
haftasonu praktikerde gezinirken gözüme çarptı derz doldu kalemi ..aldım süper oldu tertemiz aklınızda bulunsun öyle bir sorununuz var ise. Fiyatı 10 Ytl. :)

cnm çişini söylüyomu yoksam:)))):1shok:

Aşk olsunn bebeeeem ya söylemek ne kukusunu tutatar tuvalete doğru koşuyor çisss çisss
diye:))) doluysa kapıya buruyor :)))))))))))))))
ama bi varki kaka yada gaz çıkarmayada cişşşşşş diyor :)))

Süper bişi valla tenzile birsürü çamaşırsuyu cif harcadım boşaymış
Yapımarkette ıslak temiz bölümünde yer alıyor ismini hatırlamıyorum ama 3 rengi var beyaz gri gold..
Gold bana daha uygundu ama kalmadığı için beyaz aldım... ve 40m2 yi yapabiliyormuşsun 1 tanesi ile..

kızlar mrb lar
herkezin gönlüne göre bir hafta geçirmesini diliyorum:))

Soytarı maşşallah cnm Deno'ya Allah nazardan korusun.. erken başlamış tuvaletini söylemeyee.. maşşallah 41 kere..

tatarım gizemin daha iyi olmasına sevindim cnm..
İlaçlar tez zamanda etkisini gösterir inş.biran çnce sağlığına kavuşur yavrucak..

Bugün bizimde temizlik günümüzdü.. Kociş evdeyken pek iş yapmamı istemiyor..
Onçün pazartesi günleri genelde yoğun geçiyor bizdede..

Albinada iyi çok şükür..herşey yolunda bizde..

iyiymiş
o herkesin derdi
bende deli olurum orası kararınca...
özel bi ürün kullanıyordum ama her daim bulmam olanaksiz ondan
bakacagım dedigine
saol cnm

Saol Zeynepcim darısı sizlerin başına...:)
Sorma sorma bende deli olurum :) çok şükür bulduk bir yolunu bakalım ömrü ne kadar olacak..!
Sen ne kullanıyordun..??

cnm tanıdık bir kimyaci yapıyor
bu ürün birde kıyafetlerdeki lekeler icin leke cıkarıcıikosla gibi,ikiside mükemmel ürünler ama bi yere kadar alabiliyoruz ondan da,cunku o otellere felan weriyor kilolarcaa,
bakıcam senin dedigine,

ben kaçıorum kuzum uyandı
yemekte yapmam lasım
herkese mutlu akşamlar....

herkese selam hasta bebişlere geçmiş olsun
çoko ardanın yeni yaşıda mutluluk ve huzur getirsin yakışıklı prensimize
bnim kızımda hasta burnu akıyor devamlı hapşırıp duruyor onun dışında şükür iyiyiz ama geceleri uyuamıyor kuzum nefes almakta zorlandığı için spreyde kullanıyorum dikkatde ediyorum ama yine hasta oldu

Monpetit çok geçmiş olsun kuzcuğuna hasta iken yastık kullanma canım
nefes almasını dahada zorlaştırıyor..acil şifalar bebeğine

Aşk olsunn bebeeeem ya söylemek ne kukusunu tutatar tuvalete doğru koşuyor çisss çisss
diye:))) doluysa kapıya buruyor :)))))))))))))))
ama bi varki kaka yada gaz çıkarmayada cişşşşşş diyor :)))

maşşlah yelizcim kızına gizemle 1 ay var ama gizemde tık yok
gerci bezini cekeliyipp duruyor bezini getiriyor bana altını degiştirmemi istiyor

cok hoşuma gitti maşşlah kızına

darısı başımızahihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…