Bebeklerimiz ve Biz

sağol yelizcim denoyada geçmiş olsun,
elifcim karanlık değil belki bilg.dan kaynaklanmıştır :))) ruzişde iyiymiş maaşallah diyelim bebişler hep hasta malum,
ekinnaz çok geçmiş olsun canım ezginin öksürüğüde bir an önce geçer inşallah,
talu hoşgeldin Balin nasılda büyümüş çok güzel maaşallah,
mevcan hoşgeldin,
sibel,kadiş, başka kimler burdaherkese selam...

slm kızlar
faturaları yatırmaya gitmiştim, acayip kalabalıktı malum pazartesi

zeynep te uyumuş, ben gelince uyandı, yapıştı bana kuzum bırakmıyo peşimi
artık onu pc nin yanında tutmak da istemiyorum kızlar
geçenlerde prof. dr pc ve cep tel ve hatta tv nin radyasyon yaydığını ve çocuklara çok zararı olduğunu yineledi
o yüzden bu odaya sokmama kararı aldım zeynebi

sizler nasılsınız
ekin,kadiş,yeliz ve talu merhaba kızlar
ne var ne yok bebişler nasıl

Saol Talu cum denizde iyi diyelim iyi olsun..
EE her güzelin bir kusuru vardır olacak o kadar..canları sağolsunda önemli değil çeker anacıkları :)

Mev.can hoşgeldin canım..sorma bende haberlerde gördüm ne kadar yoğudu garajlar öyle.. :S
Kazaları hiç açma canım haber izlemek istemiyorum sırf o yüzden çok üzülüyor çok ağlıyorum..

ayrıca bugün benim bal oğlum damadım ardamın doğumgünüa.s.
kendisini kocaman öpüyoruz zeynom ve benŞeniz
ona bi sürprizimiz olacak ama annesinden haber bekliyoruz şimdilikyerimseniben

iyiki doğdun oğluşum, sağlıklı, huzurlu, başarılı nice mutlu yıllara inşallah ailenle beraber

Dream cim hoşgeldin şekerim iyiyiz valla ne olsun çalış dur arada bakıyorum buraya...
kk sız olmuyor :) insan kafa dağıtıyor stres atıyor bebelerden bahsedince...

Sen nasılsın canım zeynom nasıl Emir nasıl oldu..??

iyiki doğdun arda.......nice nice yaşlara.......

öyle canım sorma valla.sağ sağlim gidip geldim ya allahıma şükürler olsun...zaten yaza kadar bir dahada çıkamam bi yere...

Ah bu televizyonlar aaahhh
ne kadar açmamaya çalışsamda yine önünde yine önünde elimden geldiği kadar
kapalı tutmaya çalışıyorum...o kadar dikkatli izliyorki deniz deniz diye bağırıyorum
hiç oralı olmuyor...tv.pc tembelleştiriyor bebekleri kendi kendilerini eğlendirmeyi bilmiyorlar...uyanıkken hep kapalı tutuyorum , k.walidemlere söyledim ama ne kadar uyguluyorlar bilmiyorum (((

cnm iyilik bizdede ne olsun
emir düzeldi ama öksürüğü ve burun akıntısı devam ediyo
geçer sanırım o da yakında
üstüne bişey giymiyoki, incecik, yazlık tişörtlerle duruyo evde

zeynebinde burun akıntısı ve birazda öksürüğü var ama öle hasta gibi değil
neşesi yerinde şimdilik bakalım, ilerlemez inşallah

denom nasıl cnmmm, düzelmiştir inşallah

zehracım iyi diyelim iyi olalım
yezda hasta biraz ateşi çıkıyor malesef azı dişleri geliyor huysuz ağlıyor aynı zeyno gibi memeye yapışıyooo işte

yelizcim yezdada deniz gibi hele reklamlara nasıl dalıyoo kızz yezda diyorummm hiççç

Aman canım yaaa...Sen zorla giydir canım Allah korusun..
Umarım ikisindede en kısa zamanda hiçbirşey kalmaz..
Zaten hasta gibi durmadıkları için yanılıyoruz ya...keyifleri yerinde oluyor çok şükür..

Deniz de iyi diyelim iyi olsun canım bir tane şurubumuz kaldı ventolin oda bitsin hırıltısı düzelmezse tekrar kontrol e götürcem.Çok az kaldı ama umarım kalan şurupla oda düzelir.

yakında bızımm hastalanmamızda yakındır zaten az mutfaga gıdeyım efenın penye pijaması varsa altında hemen çıkarıyo hepsını bıde bezını çıkarmaya calışıyo bazende ıkarabılıyo öyle yanıma gelıyor.kesınlıkle baglayamıyoruz bez istemıyor bende hergun 2 3 defa bezını çıkartıyom gunduzler 2 saate yakın bezsız duruyo hıç bışı yapmıyor tabı bı saat dıl dökuyorum

Canım o zaman Efe nin Wc eğitim zamanı gelmiş
Bezi çıkardığın zaman wc ye oturt alıştırma yap denizde bezi istemedi altında rahatsız oldu
biz ondan sonra başladık wc ye alıştırmaya...tabi çiiiş demesinide biliyordu...bence sende başla güzel fırsat..

esım daha erken dıyo soguk havalarda hasta yaparız ıyo.ama efe bezı hıç ıstemıyorhemde hıç esımle zor baglıyoz.baglamayınca nasıl sevınıyor anlatamam

herkese merhaba
iyi haftalar dilerim...

temizlik yapıyorum,tatil boyunca elime ne supurge ne bez almadim,we ewin halini tahmin edersiniz,

bide yemek işi war
bugun biraz yogunum yani ama takipteyim sizi
opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…