- Konu Sahibi DreamLover
-
- #9.301
sizede ccok gecmiş olsun canımiyi akşamlar kızlar ohhh maşallah bugün ne güzel sohbet etmişsiniz..
beim bugün günüm yetmedi işimde bitmedi yemekle uğraşıyorum son rötuşlar eşimde geldi.. sofrayı hazılıyacağım... bir ceee diyeyim dedim
çağatay tam olarak atamadı hastalığını ilk götürdüğmüz doktora götürdü eşim bugün yine kızmış niçin farklı doktora gittiniz diye getirseydiniz bana tekrar ben doz ayarlaması yapardım ilaçlarını çocuk daha iyi toparlanırdı demiş belkide haklı sanırım hata bizde ayrıca bu çocuk akut bronşit felan değil bronşilit demiş ikisi farklı şeyler demiş..
alerjik durumuda var demiş evet zaten mevsim dönüşlerinde çağatay mutlaka hastalanıyor ancak hiç bukadar uzun sürmemişti ilk antibiyotikte toplanıyordu...
çağatayı 1 hafta daha okula yollamamamızı iyice toparlandıktan sonra yollamamızı istemiş öyle yapıcaz artık yarın öğretmeniyle görüşeceğim yapılması gereken ne varsa alıp evde ben yaptıracağım geride kalması bari faliyet kitapları var bursaya giderkende öyle yapmıştık offff amma yazdım bee
ben şimdilik kaçar sonra fırsat bulursam eşimden ve sıpamdan bakarım yine
zeynebimmmm gördüm seni burdasın öpüyorum seni caımın içiiiii kendine çoookkk iyi bakŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?