Bebeklerimiz ve Biz

Sağolasın canım benim cimcimem ya bir tatlı oluyorki kukusunu tutup koşunca
birde ille wc de kitap okuyacaksın (k.walidem öyle alıştırmış) pitap pitap diyor
dolabı gösteriyor.. :)))) maşallah berak allah 41,5 kere

demekki gizemde rahatsız oluyor artık annesi..

akşam oldu çok şükür prensesime kavuşma zamanı..hepinizi çok öpüyorum kızlar....
iyi akşamlar..........

hülyacım arda paşanın doğum günü kutlu olsun.Dilerim sağlıklı mutlu başarılı uzun bir ömrü olur.çok çok öpüyorum.

iyi akşamlar kızlar ohhh maşallah bugün ne güzel sohbet etmişsiniz..

beim bugün günüm yetmedi işimde bitmedi yemekle uğraşıyorum son rötuşlar eşimde geldi.. sofrayı hazılıyacağım... bir ceee diyeyim dedim

çağatay tam olarak atamadı hastalığını ilk götürdüğmüz doktora götürdü eşim bugün yine kızmış niçin farklı doktora gittiniz diye getirseydiniz bana tekrar ben doz ayarlaması yapardım ilaçlarını çocuk daha iyi toparlanırdı demiş belkide haklı sanırım hata bizde ayrıca bu çocuk akut bronşit felan değil bronşilit demiş ikisi farklı şeyler demiş..
alerjik durumuda var demiş evet zaten mevsim dönüşlerinde çağatay mutlaka hastalanıyor ancak hiç bukadar uzun sürmemişti ilk antibiyotikte toplanıyordu...

çağatayı 1 hafta daha okula yollamamamızı iyice toparlandıktan sonra yollamamızı istemiş öyle yapıcaz artık yarın öğretmeniyle görüşeceğim yapılması gereken ne varsa alıp evde ben yaptıracağım geride kalması bari faliyet kitapları var bursaya giderkende öyle yapmıştık offff amma yazdım bee

ben şimdilik kaçar sonra fırsat bulursam eşimden ve sıpamdan bakarım yine

zeynebimmmm gördüm seni burdasın öpüyorum seni caımın içiiiii kendine çoookkk iyi bakŞeniz

sizede ccok gecmiş olsun canım
inşalah cabuk atlatır

doktorlara da guven olmuyor ya ilk doktor hastalıgı tekrarladı dedi yani bronşiti

acile gittigimiz doktorda alakası yok dedi
cok şükür iyiyiz de burnu tıkalı öksürükte var balgamlı alahtan ateşimiz yok

İşte Prensesimin Son Hali

Nasılda yumulmuş hamburger e :)

Buradada kuzenimin kızıyla

Burda ise ablaları resim yapıyordu bizde özendik bişeyler karaladık :)

Son düzenleme:
maşallah denizkizimiza ya cok şirin cıkmış
kuzeninin kizi da hemen hemen ayni sanirim yas olarak,1 kaç ay küçük olabilir ama ..

Oyyy yeliz ben senin o hamburgeri dişleyen cadını yerimmmmmmmmmmm çok tatlı bişey yaaaa
kızın sana benziyo sankideeee :))))))))
çok şekerrrrrrr

iyi akşamlar tenzile nasılsın canım derin nasıl
frez canım sen nasılsın bakalım bakınıyordum öle siteye ne var ne yok diye kızımı yatırdım banyo yaptım dayanamadım giriverdim kk ya bugün fazla giremedim şirkette ancak akşam bakabildim işte
kuzularınız iyimi bari
nasıl geçti bayramınız bakalım

kadiscim saol biz iyiyiz,drn de iyi uykuda simdi...
bende gunduz ek giremedim temizlik yemek ws.
şimdi fırsat oldu rahatca giriyorum

sen nasılsın

iyi canım yaaa geldim anneme yemek yedim evemize geldim kızın uykusu gelmişti bayağı onu emzirip yatırdım banyo yaptım yatmak istiyorum bütün gün çalış yoruluyo eee sabahta erken kalkıyorum zor oluyo tenzilecim sizler evde bedensel bizlerde işte beyinsel yoruluyoz hem çocuklu hem çalışmak zor oluyo gerçektende

kızlar maşallah hepinize işler bebişler ve hala ayaktasınız.benim sıpada hiç uyumaya niyetli değil bıraksam benle sabahlar.şimdiden başlıyayım uyku moduna sokmaya yoksa daha çok uğraşırım.hepinize iyi geceler tatlı rüyalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…