Bebeklerimiz ve Biz

canım benim çağaayda vardı bu ama zamanla geçti çok fazla takılma çokta üstüne gitme üsrtüne gittikçe bu farklı alglayıp kullana bilir bunuı nasıl kullanır diyorsan inan bana tecrübeyle sabittir bir benim çağatayda şu var çok hassas boğaz yapısı doktor muayenesinde felan boğazına çubukla çok zor bakılıyor hatta bakılamıyor öğğğkkk yani babannesinde var benim oğlanın ona çekmiş sanırım...a.s​

herkese gunadın kızlar mavili canım puzzy yapmak cok zevklı bizde yapıyoruz 1500 yapıyoruz ılk koselerını yapıp snr renlerını ayırıyoruz canım sanada kolay gelsın desenı ne puzz nin merak ettım

herkeslere günaydın ve hayırlı cumalar güzel yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar..

mavilim sorma benim kocada bir tiriplere giriyor bir iltifat bir hürmet bende hiç yüz vermiyorum:dilcikar:

kahvaltı yapıcaz cokacimcoookçağan beyde uyandı hepinizi çok öpüyorum güzel paylaşımlar diliyorum daha sonra görüşmek üzereeee hoççakalınnn

Yok kız doğru diyom gayet bakımlısınız arada bir değil herzaman bakmak lazım kendime..aman dikkat :)))) sadece şevkatli bir anne değil , seksü birer Eşiz Bunu unutmayalım
Mavilim iyiyim hayatım sen nasılsın..Gazan mubarek olsun canımcım..hadi bakalım sende bitince resmini koyda bakalım.. :)

kelebkcim merhaba canım...
biz 500 lükten başladık...bende ilk kenarları yapmaya başladım bakalım..
deseninde işlek bi caddede bolca taksi var..binalar falan..manzara gibi..bitirebilirsem eklerim canım..

mavicem hadi afiyet olsun canım..

soytarım saol canım...ben sadece makyajı günlük yapmayı pek sevmiyorum..yani fazlasını sadece göz altı kapatıcısı bi de rimel sürüyorum hafta içi..ki o bile yetiyor benim herüfe...
diğer zamanlarda çok yapıyorum...kıs güzel bişi aslında sizde başlayın valla...
senin bıdık erken yatıyor nasıl olsa..dün gece 12 de yattı benimki...
yarım saat zor uğraştım puzzlela

soytarım unutmadan bişi dicem..
dün akşam eve gidince yine ruze açtı kapıyı...babası da yanımdaydı...
hiç ilgi göstermedim nasıl olsa babasına gider düşüncesiyle...direk bacaklarıma yapıştı...
babasına da hiç gitmedi kuzucumla önceki günü telafi ettik..
ama insan gerçkekten çok üzülüyor ya...
bu arada kocişimle barıştık gibi bişi.yalaklık yapıp duruyo..ama ben pek oralı olmuyorm..bozuğum hala kendülerine..müyü anmadan edemem..20 gün küs durmuş herüfe...bendde nerdeeeeeeee ...
canım bu arada mücümüze benden de geçmiş olsun dileklerimi ilet.egeyi öpsün yerie...

Mavilim günlük münlük yap bişeyler tabiki:)
Ewet canım aslında bizde alabiliriz du bakalım..bu aralar bizim akşamlar pek yoğun geçiyor ama aklımda.
Bak sen ruzişe yaa kıyamam çok kıyımsızlar onlarda kız hiç dayanamıyorlar denizde öyle azıcık senim yükselsin tehlikeli işler yaptığında hemen anne del del gidip boynuma sarılıyor biliyor hatasını :)
kıyamam oda üzülmüş bak maşallah nazar değmesin aşkınıza..Fazlada naz yapma bacım bilirsin :)
Deme yahu ben onu hatırlamıyorum 20 günmü..?? of of of bende eşimde dayanamayız hemen barışırız max.24 saattir bizim :)

sorma kıs bacım...
görümcemin oğlu da bana çok düşkün..ruze gıcık oluyor.çocuk gelip öpüyr beni...basıyor çığlığı...saklı gizli bişiler yaparken çok tatlı oluyorlar değilmi?
ruze izin vermeyeceğimi anladığı bişi bulursa hemen sesleniyor anne diye işaret ediyorr onu.oyna dersem oynuyor değilse bıreakıyor.
saol canım hatasını biliyor...korkmuş benden bu kadar kızacağını tahmin edemedim diyor..iyi oldu arada korkutmak lazım ki bi daha yapmasın...ama gıcığım valla daha sinirim geçmedi..
akşama barışırım.e artık yeter..bizimde 24 saat ancak ama ben uzatıyorum bu sefer...ucunu kaçırmayalım dimi..

kısımmm sizinkiler ne güzel söz dinliyor benim sıpaya hayır yapma diyorum o benden daha baskın işaret parmak havada ııhh ııhhh ayıyyy (hayır) diyor birde dahada hızlanıyor ben yanına giderken durdurmak için ne yapacağımı şaşırdım bu sıpayla çok fena yaaaa-tatlicadiarzu-

bizim küslüklerde uzu ömürlü olmuyor ama bir keresinde 2 gün konuşmadım herüfle:dilcikar: çok üzmüştü beni kimbilir müüü ne kadar kızmıştı da 20 gün kouşmadı birde ben küs kalamıyorum kin tutamıyorum sadece eşimle değil herkes içi böyle:1closedeyes:

bende küs duramıyorum canım..çok kızsam bile yüzüm çok yumuşak...
şimdi adı küslük işte..normal konuşuyoruz ben sadece nazımı yapıyorum...
azcık yaptığına pişamn etmem lazım..
ama böyle olduğumdan eşimde bu huyumu iyi kullanıyor..
kafasına göre takılıyor işte..

ruzeye bişi yapma dediğim zamanonu gerçekten yapacaksa kızıyor kafasını ilk buduğu yere sokup küsüyor...benimki de az değil..ilerde nasıl olur bilmiyroum ama kitapta bişeye kızıyorsanız hep aynı tavrı takının yazııyor..gerçekten önemli demmmki.

slm kızlarrrrrr

2 gün annemdeydim ne sohbetler olmuş biraz bakınayım dedim ama saatelerimi alacak vazgeçtim.umarım herkes iyidir.

mavicem nasılsın hayatım bal böceğin nasıl

buarada oğluma 2 gün önce kızamık aşısını yaptırdım sağlık ocağında.ama pnömokok (zatüre) aşısını devlet karşılamaya başlamış ama hazirandan sonra doğan çocuklar içinmiş.şimdi özelleri araştırıyorum siz nasıl yaptırdınız kızlar

slm kızlar
yorgan döşek geçen günlerin ardından bugün biraz daha iyiyim.en azından ayaklandım.maşallah sohbet süper ya.
mavicem oğlun ve sen resimlerde harika çıkmışsınız bebeğümm

yeliz slm canım.denom nasıl

mavili demek puzzle a merak sardınız ne güzel.bizde nerde. benim kociş sevmez öle şeyleri.ama ben bayılırım.

sema ben pnömokok aşısını özelde yaptırdım canım sürekli.hatta pazratesi günü 4.dozunu yaptıracağım.bende sağlık ocağını aradım.6 aya kadar olan bebeklere yapıldığını söyledi.

Selamın hello kızlar..
Sanki eşim burda konuştuğumuzu duymuş gibi puzzle almış :))) çok garibime gitti sen bizimi takip ediyorsun dedim.."biliyorsun biz eşiz birbirimizin hissettilerini hissederiz dedi" 1000 parçalık almış
yoğun renkli resmini gönderdi ismi"Ahırdaki Atlar" başlayalım bizde..

yemeğe çıkıyorum gelince görüşürüz öpüyorum

maşallah canım eşine..
nerdde benim herüfte bu kadar ince düşünce..canım bende o puzzle alacaktım ama ilk başlangıç için çok karışık geldi bana...hadi bakalım sizede kolay gelsin canım....du bizimkinide bulayım hangisiymiş

Kızlar nasılsınız kuzum dün çok agladı ve korktu hastaneyı bırbırıne kattı ultrason rontgen kan ıdrar ne tahlılı varsa yapıldı temız çıktı sonuçlar çok şükr bıraz saskınlık ve sersemlık oldu çok şukur gectı hastanede gözetım altındaydık 4 saat hastanede kaldık şimdi çok ıyı sabah esımle o merdıvenlerın oraya koyduk yıne napıcak dıye gule gule yıne atıyo kendını bellıkı akıllanmamış ama gözumun onunden o yuvarlanışı hıç çıkmıyor 8 basamak asagıya duştu allah kımseye göstermesın

Semihacım merhaba canım çok geçmiş olsun o kadar ağır geçirdin demek..Kızın nasıl??
Bizde iyiyiz hayatım yok yaramazlık çok şükür..

Yapar öyle benim kocişim:) ama tesadüfe şaşırdım doğrusu ben şimdi düşünmüyordum ama neyse sağlık olsun...bakalım

Sibelcim tekrardan çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış bir garibi sevindir canım öpüyorum oğluşunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…