Bebeklerimiz ve Biz

ya kızlar ben bunu zaptedemez oldum..deli gibi koşturuyor evin içinde..her yeri karıştırıyor..olmadık herşeyi ağzına alıyor..hayırrrrr berfe diyorum...dudağını büzüp gelip beni öpüyor...

mevcancım Allah yardımcın olsun uykuyu alamayınca çok huysuz olurlar bide diş çıkartıyor berfe inşallah ço üzmez senii had öptüm canım

merak etme hepsi zamanla çıkar..hele üstlerde başlasın vay haline o zaman..benimki köpek gibi ağzı açık geziyor..herkesi herşeyi ısırıyor...

aynen vallahi mevcancım çok pis ısırıyordu şimdi şimdi buaralar terk etti gibi aradabir benim tadıma bakıyor ama onuda saymıyorum artık

benim çağatay 5 aylıktı tam dişlerini çıkarmaya başladığında çağan 8 aylık başladı her çocuk farklı oluyor dediğim o komşuların da 14 aylık ken patlattı lar baştan ağır gitti ilk dört dişte sonra patır patır çıktı hepsi sen nasıl çıkarmışsın canım yada babası genetik olduğunu söylüyorlar böyle şeylerin

slm kızlar öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim yelizcim zeybencim

yezdayı doktoru kontrol etti boyu:76,5 kilosu 8.820 geldi ayına göre boyu iyi ama kilosu azmış doktor tahliller istedi kansızlıktan şüphelendi muayenede hiç bir dorun yok gayet sağlıklı dedi dokt.
kansızlık olabilir dedi hemen yaptıramadım aç karnına yaptırırsan daha iyi olur dedi doktoru .fakat çalıştığım için zor olucak ama en kısa sürede yaptırıcam tahlillerini. eğer temiz çıkarsa sonuçlar doktoru beslenme listesi düzenliycek kızıma.

dişlerinize baktı 8 tane dişi birden geliyooo kuzumun 4 alttan 4 üstten bembeyaz olmuş ağzı yavrumun
doktor bile şaşırdı . 8 diş birden dedi inanmıyorum ya dedi.
neyseki sağlıklı çocuğumun şimdik birtek tahlillerini yaptırıp sonuçlarına bakacağız. hayırlısı olsun

Selam zeynep cim
maşallah maşallah 41,5 kere
aman nazar değmesin bende denomun öyle uyumasını çok istiyorum ama
olmuyor çok çok uyku saati geçince kendi uyuyor ille del del diye yanına çağırıyor
inşallah böyle devam eder canımm
tabi her çocuk bir olmuyor.denomda başlar kendi uyumaya annesi merak etme
çişini bilem söylüyor yavrum yakında kendide uyumaya başlar inşallahhh
zeynep nasılsın canım aferin naza maaşallah diyelim nazar değmesin inşallah...
iyiyimm danamm .evde çocuklarla uğraşıyom işteeee
elişim nasılll canımmmm

danamm bu ne seksülük böyleeee
sen her halinle güzelsim bebeğümmmmmm

canım geçmiş olsun.neyi var yezdanın.
üzme kendini canm .ihmal etme tahlillerini yaptır canımm
sağlığı yerinde olsun kilo önemli değil be canımm
yavrumya 8 diş birden çok zorr inşallah kolaycana çıkarır yavrumya

sıcak sıcak az önce çektim zeytin gözlüm

cnm ya ne kadar tatlısınız siz böle ana oğulŞeniz
oğluşunun gösleri aynı sena.s
zeytin gibi, koskocaman gözleriniz var ikinizinde maşşallah yaniii
ağız burun desen hokka gibin:lepi:
nazarımız değmesin cnm, :1hug:kaşı biyerlerini hemensırnaşık şey

slm kızlar bugun yenı gırebıldım ancak yenı savas yaptık cocuklarla yani banyoda atlattık sukur sımdıde dınlenıcem insallah.

canım cok gecmış olsun ınsallah cıddı bıseyı yoktur kızının op fıstıgı

,çok kötu bır gun gecırdık efe apartmanın merdıvenlerınde bıtene kadar yuvarlandı hastanedeydık hep gereken hersey yapıldı sueklı kafasının uzerıne yuvarlandı tutamadık kuzumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…