- Konu Sahibi DreamLover
-
- #9.661
anaaaaa tek başıma kalmışımmm:çok üzgünüm: hiiiii geldinmi mevacannnn ne kaçıp duruyonuz kısss
kızlar ben kaçar benimki odaları altüst etmeye başladı..herkese iyi akşamlar...
inşallah böyle devam eder canımmSelam zeynep cim
maşallah maşallah 41,5 kere
aman nazar değmesin bende denomun öyle uyumasını çok istiyorum ama
olmuyorçok çok uyku saati geçince kendi uyuyor ille del del diye yanına çağırıyor
iyiyimm danamm .evde çocuklarla uğraşıyom işteeeezeynep nasılsın canım aferin naza maaşallah diyelim nazar değmesin inşallah...
bayramda bennn
slm kızlar öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim yelizcim zeybencim
yezdayı doktoru kontrol etti boyu:76,5 kilosu 8.820 geldi ayına göre boyu iyi ama kilosu azmış doktor tahliller istedi kansızlıktan şüphelendi muayenede hiç bir dorun yok gayet sağlıklı dedi dokt.
kansızlık olabilir dedi hemen yaptıramadım aç karnına yaptırırsan daha iyi olur dedi doktoru .fakat çalıştığım için zor olucak ama en kısa sürede yaptırıcam tahlillerini. eğer temiz çıkarsa sonuçlar doktoru beslenme listesi düzenliycek kızıma.
dişlerinize baktı 8 tane dişi birden geliyooo kuzumun 4 alttan 4 üstten bembeyaz olmuş ağzı yavrumun
doktor bile şaşırdı . 8 diş birden dedi inanmıyorum ya dedi.
neyseki sağlıklı çocuğumun şimdik birtek tahlillerini yaptırıp sonuçlarına bakacağız. hayırlısı olsun
bayramda bennn
sıcak sıcak az önce çektim zeytin gözlüm
annesiiii kurban olsun yaradanaaaa
canım cok gecmış olsun ınsallah cıddı bıseyı yoktur kızının op fıstıgıslm kızlar öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim yelizcim zeybencim
yezdayı doktoru kontrol etti boyu:76,5 kilosu 8.820 geldi ayına göre boyu iyi ama kilosu azmış doktor tahliller istedi kansızlıktan şüphelendi muayenede hiç bir dorun yok gayet sağlıklı dedi dokt.
kansızlık olabilir dedi hemen yaptıramadım aç karnına yaptırırsan daha iyi olur dedi doktoru .fakat çalıştığım için zor olucak ama en kısa sürede yaptırıcam tahlillerini. eğer temiz çıkarsa sonuçlar doktoru beslenme listesi düzenliycek kızıma.
dişlerinize baktı 8 tane dişi birden geliyooo kuzumun 4 alttan 4 üstten bembeyaz olmuş ağzı yavrumun
doktor bile şaşırdı . 8 diş birden dedi inanmıyorum ya dedi.
neyseki sağlıklı çocuğumun şimdik birtek tahlillerini yaptırıp sonuçlarına bakacağız. hayırlısı olsun
,çok kötu bır gun gecırdık efe apartmanın merdıvenlerınde bıtene kadar yuvarlandı hastanedeydık hep gereken hersey yapıldı sueklı kafasının uzerıne yuvarlandı tutamadık kuzumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?