- Konu Sahibi DreamLover
-
- #9.681
,çok kötu bır gun gecırdık efe apartmanın merdıvenlerınde bıtene kadar yuvarlandı hastanedeydık hep gereken hersey yapıldı sueklı kafasının uzerıne yuvarlandı tutamadık kuzumu
İşte Prensesimin Son Hali
Nasılda yumulmuş hamburger e :)
Buradada kuzenimin kızıyla
Burda ise ablaları resim yapıyordu bizde özendik bişeyler karaladık :)
gozün hep ustunde olmalı mewcancimya kızlar ben bunu zaptedemez oldum..deli gibi koşturuyor evin içinde..her yeri karıştırıyor..olmadık herşeyi ağzına alıyor..hayırrrrr berfe diyorum...dudağını büzüp gelip beni öpüyor...
insallah tahlillerde de bişi cıkmazslm kızlar öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim yelizcim zeybencim
yezdayı doktoru kontrol etti boyu:76,5 kilosu 8.820 geldi ayına göre boyu iyi ama kilosu azmış doktor tahliller istedi kansızlıktan şüphelendi muayenede hiç bir dorun yok gayet sağlıklı dedi dokt.
kansızlık olabilir dedi hemen yaptıramadım aç karnına yaptırırsan daha iyi olur dedi doktoru .fakat çalıştığım için zor olucak ama en kısa sürede yaptırıcam tahlillerini. eğer temiz çıkarsa sonuçlar doktoru beslenme listesi düzenliycek kızıma.
dişlerinize baktı 8 tane dişi birden geliyooo kuzumun 4 alttan 4 üstten bembeyaz olmuş ağzı yavrumun
doktor bile şaşırdı . 8 diş birden dedi inanmıyorum ya dedi.
neyseki sağlıklı çocuğumun şimdik birtek tahlillerini yaptırıp sonuçlarına bakacağız. hayırlısı olsun
merak saldım şimdi senin bu puzzlelara...
akşam almak istiyorum bi tane...
akşamları derin uyuduktan sonra eşinle beraber mi yapıyorsunuz..ben eşimin tv merakından bi hayli sıkıldım da...
berbaer bişiler yapmak istiyorum...
siz nasıl yapıyorsunuzzz..
cevap verirsen sevinirim canım
slm kızlar öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim yelizcim zeybencim
yezdayı doktoru kontrol etti boyu:76,5 kilosu 8.820 geldi ayına göre boyu iyi ama kilosu azmış doktor tahliller istedi kansızlıktan şüphelendi muayenede hiç bir dorun yok gayet sağlıklı dedi dokt.
kansızlık olabilir dedi hemen yaptıramadım aç karnına yaptırırsan daha iyi olur dedi doktoru .fakat çalıştığım için zor olucak ama en kısa sürede yaptırıcam tahlillerini. eğer temiz çıkarsa sonuçlar doktoru beslenme listesi düzenliycek kızıma.
dişlerinize baktı 8 tane dişi birden geliyooo kuzumun 4 alttan 4 üstten bembeyaz olmuş ağzı yavrumun
doktor bile şaşırdı . 8 diş birden dedi inanmıyorum ya dedi.
neyseki sağlıklı çocuğumun şimdik birtek tahlillerini yaptırıp sonuçlarına bakacağız. hayırlısı olsun
,çok kötu bır gun gecırdık efe apartmanın merdıvenlerınde bıtene kadar yuvarlandı hastanedeydık hep gereken hersey yapıldı sueklı kafasının uzerıne yuvarlandı tutamadık kuzumu
masallah cok guzel cıkmıssınız ıkınızde oglusun sacı azmı yoksa kestırdınmı.
mavice kız ne kadar güzelsin sen öyle maşallah ben diyecektim zehra benden önce demiş çağanın göz yapısı aynı sen maşallah ikinizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?