Bebeklerimiz ve Biz

,çok kötu bır gun gecırdık efe apartmanın merdıvenlerınde bıtene kadar yuvarlandı hastanedeydık hep gereken hersey yapıldı sueklı kafasının uzerıne yuvarlandı tutamadık kuzumu

canım ya cook gecmış olsun umarım cıddı bırsey yoktur kıyamam yazık nasıl korkmustur ıyımı sımdı kırık cıkık yoktur ınsallah .

mavice kız ne kadar güzelsin sen öyle maşallah ben diyecektim zehra benden önce demiş çağanın göz yapısı aynı sen maşallah ikinizede

Kadiscim sizede geçmiş olsun kansızlık hemen hemen bütün çocuklarda var üzülme canım
kan ilacı veriyorlar..birde yazdımya keçiboznusu kaynat içeceğine karıştır ver hemen yükseltiyor kan sayısını 1 hafta içinde

sibelcim geçmiş oılsun canım çınarımıza umarım önemli birşeyi yoktur yavrum yaaa kimbilir canı nasıl acımışdır. allah birdaha göstermesin. tekrar tekrar geçmişler olsun canım

bu konu beni baya endişelendiriyor ama buna kendim çözüm bulacağım.onun eline verdiğim zaman çokta güzel yiyor çiğniyor.ekmek,et,meyve,makarna vs..bunları çiğniyor.demek istediğim ben ona mesela bezelye yemeği yaptım patatesli havuçlu falan bunu yediremiyorum çatalla ezmeden.tabiiki iyice püre haline gelmiyor ama eziyorum sonuçta çünkü ezmezsem yutamıyor.alışmış kaşıkla verilen herşey yutulur mantığı var.ve bunu nasıl değiştircem bu konuda sıkıntılarım var.tabiiki kızım ve kızımla ilgili herşey kendi uğraşlarımın üzerindedir bütün zamanım onun zaten.
bu arada teşekkür ederim.iyi geceler

ya kızlar ben bunu zaptedemez oldum..deli gibi koşturuyor evin içinde..her yeri karıştırıyor..olmadık herşeyi ağzına alıyor..hayırrrrr berfe diyorum...dudağını büzüp gelip beni öpüyor...
gozün hep ustunde olmalı mewcancim
birde herseye hayır deme...hayır yerine ona secenek sun,onu birak bunu alalim gibi ....
kolaylıklar cnm

insallah tahlillerde de bişi cıkmaz
cok gecmiş olsun

ewet şekercim biz eşimle birlikte yapıyoruz,drn uyuyunca,cok ta zewk alıyoruz,
cunku kafanı tamamen boşaltıp ona konsantre oluyorsun,ayrıca insanin algida seciciligini artırıyor,
istersen sana satın aldıgımız sitenin adresini yazayıimordan sec begen al...

bunun dsinda sizde DVD seyredebilrsiniz,kuzu uyuyunca,o da cok zewkli oluyor,
bi şekilde hareketlendirmek lasim hayati,ozellikle cocuk olduktan sonra kari koca pek basbasa kalamıyor,ama firsat yaratırsaniz hersey cok kolay....

Herkese Günaydın hayırlı cumalar olsun inşallah..
Frezya sen sabah erkenden gelip günaydından sonra kayboluyorsun..?? Anlamadım ben :)

Zehra'cım çok teşekkürler canımcım..Büyüdü gerçekten ve büyümeyede devam ediyor :))) Maşallah Bütün Kuzulara

Herkesi öpüyorum güzel bir gün diliyorum...

kadişçim geçmiş olsun yezdayaaa kansızlık varsa pekmez felan içir kuzuna kanyapıcı meyvelerden yedir tekrar geçmiş olsun canım:1hug:

,çok kötu bır gun gecırdık efe apartmanın merdıvenlerınde bıtene kadar yuvarlandı hastanedeydık hep gereken hersey yapıldı sueklı kafasının uzerıne yuvarlandı tutamadık kuzumu

sibelcim çok geçmiş olsun canım yaa dilerim ciddi bir durum yoktur allah korusun hepimizin kuzularıı:Saruboceq:

herkese günaydın..hayırlı cumalar....
kızımla biz iyiyiz çok şükür....
tanzilecim dün akşam d&r gittik hemen...1000 likler çok büyük geldi gözüme 500 lük aldık bi tane...eşimde merak saldı..
biz zaten genelde dvd seyrediyoruz ama çok bunaldım artık...
kumanda onun elinde sadece seyrediyoruz...
tv yi kapatmak istiyorum ben..puzzler ilginç geldi bana...
gece hemen başladık yapmaya tabi bilgi sahib olmadığımız için mukavva falan da olması lazımmış...
bugün alacağım belki de puzzle halısı alırız...çok saol canım..sen böyle değişik fikirlerin olursa yine paylaş bizimle..

kadiscim prensesin hastaymış..çok geçmiş olsun canım..kilosu ruzeden bile az...gerçekten neden az acaba..ama fotolarda az gibi gözükmüyor...
umarım tahlillerdende bişi çıkmaz...

mawiceeeeeeee
naynnnnnnnnnnnnn one lannnn
fıstık gimi olmuşsun valla....
bişi diyimmi ben makyaj yapıp dışarı çıktığımda eşim çok kıskanır beni...etrafa bakma şöyle böyle söylenir durur...
gerçekten boyanmak insana ilaç gibi geliyor...

sibelcim çok geçmiş olsun canım..çok kötü oldum okuyunca...
iyi bi haber ver lütfen bekliyoruz canım...

alişimin anası günaydın bidenem...
soytarım hayatım sanada günaydın canım..mesiainin son günü bugün sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…