- Konu Sahibi DreamLover
-
- #9.901
Saol zehram iyiyiz çok şükür
Söylemeyi unuttum deniz in kontrol ü vardı dün Çok az hırıltı vardı halen göğsünde dr u önemli bişey değil
aşağılarda hiç sorun yok bir surup vermiş birde Zinco adında çinko eksikliği için şurup vermiş..
Çinkoyu araştırıcam şimdi..?? iyi yani çok şükür Allah ıma
Sen nasılsın Zeyno ve Emir nasıl??
mesajınızı okurken kendi kızımı gördüm.evet aynen öyle yapma diyorsun kızıyorsun üsteliyor.aslında hata bizde yoksa çocuk ne anlamış inattan yada bişeyleri garezi varmış gibi yapmaktan.çocuk adı üstünde.nevzat tarhanın bir yazısında okumuştum çocuğa yapma etme gibi emirlerle başlayan cümleler tamamen ters tepiyormuş.çünkü çocuk ma me kavramını henüz bilmediği için işin sadece yap et kısmını anladığı için üzerine gidiyormuş.bununla oynama dediğimiz zaman oynamak fiilini yazıyor kafasına ve devam ediyor.bu durumda en iyisi dikkatini başka tere çevirmekmiş.zor zanaat zor çocuk büyütmek zor:)
Uzun bir aradan sonra tekrar merhabaaaaa
Şöyle ufak bir göz gezdirdim genel olarak keyifler iyi Allah bozmasın...
Ben hiç iyi değildim cuma itibariyle işten çıkartıldım. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum. Biliyorsunuz çok uzağa taşınmıştı. Gidip gelmek zor oluyordu ama maddi olarak çok hırpalanacağımızda bir gerçek. En kötüsüde 5 yılımı verdiğim yerdem mesai saatinin bitmesine 10 dk. kala işten çıkartıldığımın haberini almaktı.
İremim de iyi çok şükür. Hafif birv öksürük var. Bakalım şimdilik ilaç vermiyorum. Ihlamurla falan atlatırız inşallah. Bu arada zillim pıtır pıtır yürüyor. Dur durak yok kızımaaaaaaaaaa
yakında dugun war yanii :))Herkese merhabalar,
uzun bir ara oldu valla sizlerle şöyle çata çata yazışmayalıdelikafadulden
neyse benden haberler geçeyim size ege iyi dğn doktora götrürdük Acıbadem hastanesine gittik bu sefer genel cerrah boynundaki ve pipi ucundaki kitle gibi ufak parçalara baktı.
boynundakiler lenf bezi sıkıntı yok dedi biz bunları tıbben değerlendirmiyoruz bile dedi:Saruboceq: önemsiz miş yani.
pipisi içinde sünnet olmamaız gerekiyor sanoırım 2 yaşı civarına kadar sünnet olmamzı şart oldu bu duurmda:1rolleyes:
sizlerde umarım iyisinizdir bebekelrinizde.
ege wc eğitimine başladı parolamız HABERRR VEEER haber veriyor ama kakada başarısız onu yaptıktan sonra haber evriyor ama çişi kaçırmıyor hatta bu sabah uykudan anne kalkkkk haber ver diyerek uyandıdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?