Bebeklerimiz ve Biz

tenzil hoşgeldin canım valla dakika sektirmiyorsun tebrik ederim hayranım Drn,in düzenine maaşallah diyelim...
hheeheehehe saol cnm
sektirmem :)
aslinda kuzum bugun 13:30 da uyudu ,biras erken kalkmisti...
aman maşallah sewiyorum kizimin düzenini,ama 1 yasindan sonra duzeldi kendileri yoksa ne cektigimi diger arkadaslar bilir,Bay bay die bitkisel bi ilaç bile kullanmistim uyusun diye...cok sukur geride kaldi...

aman maaşallah dedim zaten değmesin nazar Deroşumuza, bizimde düzenimiz yaşımızdan sonra ara ara kaymalar yaşıyor ama genelde maaşallahı var çok şükür Allahıma minik meleğim annesini çok üzmedi,

hayırdır canım senin hafta sonuna ne oldu neden sıkkınsınız,
tarifi alalım kahve tarifini yaptım ve çok hoşuma gitti tşk ediyoruz cnm mersiii

kadiscim iyiyim canım saol.romatizma hariç..kuzumun da çok fena burnu akıyor..sana da geçmiş olsun canım...

ayşegülll bak sana bi yer tavsiye edeceğim...süper 0-3 yaş çocuklar için..
cepa nın -2. katında joker akademi diye bi yer var...saati 10 ytl mükemmel oyuncaklar var..süper ilgili eğitmenler...
mutlaka ggötürün aliyi..dün ben götürdüm ruzeyi...
sevincinden ne yapacağını bilemedi...
joker den de oyuncaklar aldık kuzuma..dün yüzünden gülümsemesi hiç eksik olmadı...
ordaki kızlar tavsiye etmişti..reklamlarda da var yaramaz toplar diye bi oyuncak...toplar şöyle bir havaya fırlıyor..herkes çok memnun ondan çok eğlendirici...
bi bak istersen canım...
alişimee de kıyamam...ruzede çıkmıyor valla gidince oralara....
ama şimdi bakıyorum da bizi hiç böyle götüren olmadı böyle yerlere...
sabahtan akşama kadar dursun oralarda ne mutlu valla

tenzilecim merhaba canım...ben montessori grubuna üyeyim..sıkı takip ediyorum..seninde yaptığın şeyler var mı canım

cepa nerde bebem bizde bi öğrenmişiz Ankamall,
bide çankayada çetinkaya alışveriş merkezinde vardı oyu yeri bi kez oraya soktum

tenzilecim merhaba canım...ben montessori grubuna üyeyim..sıkı takip ediyorum..seninde yaptığın şeyler var mı canım
ben henuz baslamadim
cunku tam anlamıyla ogrenmem lasim,en yakin zamanda baslayacagim ama ,simdiden baslamak gerektigine inanıyorum....

sen neler yapıyorsun biras bahsedermisin

yaramaz toplardan bizde de war,coook once bir arkadasimiza gittigimizde onun kizinda wardi,drn decok begenince ertesi gun jokerden almistik,fiyatida hic yabana atilacak gibi degildi hem...ama dedik kızımızın mutlulugu her seye bedel,
cok sewerek oynuyor we ewimize gelen arkadalsri da o oyuncaga cok ilgi gösteriyor,5-6 yasindaki cocuk bile oynuyor,uzun ömürlü bir oyuncak yani
bende tawsiye ederim..

bizde dün fisher price dan oyuncaklar aldık hele bi masalcı tırtıl var oğlum çok sevdi 6 farklı şarkı var her tuşta iki kelime sayfaları renkli yazılı çevrilebiliyor çok hoş

herkese merhaba kızlar
muhabbetiniz bol olsun.
ben berra dan fazla açamıyorum artık.
ama sizleride çok özlüyorum.

gule gule oynasin ali...oyuncak cocuk gelişimi icin cok önemli ama abartmamak lasim we eger 1 kaç tane alıyorsak hesini birden önüne ssunmamamiz gerekiyormuş...
ama nasil mutlu oluyorlarrr..

iyiyim tenzilecim sen nasılsın.derin nasıl.
ben artık fazla giremiyorum ya .
bir taraftan berra diğer taraftan eşimde izinde pek vakit bulamıyorum.

ben henuz baslamadim
cunku tam anlamıyla ogrenmem lasim,en yakin zamanda baslayacagim ama ,simdiden baslamak gerektigine inanıyorum....

sen neler yapıyorsun biras bahsedermisin

canım bende öğrenmek için üye oldum...
şimdilik sadece montesori ekipmanları var..evde yapılabilecekleri vardı ben onlardan yaptım ruzeye....haftalık etkinlikler vardı takip ettiğim..onlardan yaptık..biraz yavaş gidiyoruz ama ben bile zorlanıyorum öğrenmek de...
ama gerçekten çok faydalı bu eğitim...

canım biz bu oyuncağın yerine aktivte masası alacaktık...
ama herkes bunun ondan daha faydalı olduğunu söyledi...
evet fiyatı az değil...55 ytl ye aldık..ama aktivite masaları daha pahalıydı..
onlara göre uygundu...
d.günü hediiyesi prensessseeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…