- Konu Sahibi DreamLover
-
- #9.981
Esmacim hoşgeldintosunum bugün tam 21 aylık oldu teyzeleri büyüyooooo yavrummmm
hheeheehehe saol cnmtenzil hoşgeldin canım valla dakika sektirmiyorsun tebrik ederim hayranım Drn,in düzenine maaşallah diyelim...
ben henuz baslamadimtenzilecim merhaba canım...ben montessori grubuna üyeyim..sıkı takip ediyorum..seninde yaptığın şeyler var mı canım
yaramaz toplardan bizde de war,coook once bir arkadasimiza gittigimizde onun kizinda wardi,drn decok begenince ertesi gun jokerden almistik,fiyatida hic yabana atilacak gibi degildi hem...ama dedik kızımızın mutlulugu her seye bedel,joker den de oyuncaklar aldık kuzuma..dün yüzünden gülümsemesi hiç eksik olmadı...
ordaki kızlar tavsiye etmişti..reklamlarda da var yaramaz toplar diye bi oyuncak...toplar şöyle bir havaya fırlıyor..herkes çok memnun ondan çok eğlendirici...
bi bak istersen canım...
ben henuz baslamadim
cunku tam anlamıyla ogrenmem lasim,en yakin zamanda baslayacagim ama ,simdiden baslamak gerektigine inanıyorum....
sen neler yapıyorsun biras bahsedermisin
yaramaz toplardan bizde de war,coook once bir arkadasimiza gittigimizde onun kizinda wardi,drn decok begenince ertesi gun jokerden almistik,fiyatida hic yabana atilacak gibi degildi hem...ama dedik kızımızın mutlulugu her seye bedel,
cok sewerek oynuyor we ewimize gelen arkadalsri da o oyuncaga cok ilgi gösteriyor,5-6 yasindaki cocuk bile oynuyor,uzun ömürlü bir oyuncak yani
bende tawsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?