Bebeklerimiz ve Biz

sorma canım valla.ayakta uyuyorum gece 1 de yatmıştım zatenn..
üstelik kış geldiğinden beri kollarım ve bacaklarım sürkli ağrıyor...
romatizma bitiiriyor beni..

kızlar gunaydın bende bu gece 3.5 ta uyudum azcık temızlık yaptım oglan uyumuşken heryere camasır suyuyla ıslattım sıldım ıyı oldu valla.....
bı benım oglan antıka galıba daha kalkalı yarım saat oldu bıdaha uyuyacam dıyo sersem gıbı.

esmacım hosgeldın cnm özlettın vala kendını

Selam kızlar
İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
Hakkımızda hayırlısı artık Rabbime güveniyorum herşeyin en iyisini o bilir.
Tek mutluluğum kızımla beraber olacağım. Zeten ondan başka herşey yalan.
Tazminatımı alıcam Sibelcim. İlk fırsatda işsizlik sigortasına baş vuracağım 4-5 ay faturalarım çıkar. Ondan sonrasıda Allah kerim.

merhabalar kızlar nasılsınız bakalım iyi haftalar olsun hepinize

elifcim yezdaanınd bazen düzensizlik oluyooo uykusunda
bugece kaçkere uyandım sayamadım.

yelizcim neyin varrrr anlatmak istersen burdayız canım.

Kadişcim günaydın,
sevilcim günaydın hayırlısı olsun hakkında en azından kızınla beraber olacaksın tesellin olur canım işsizliğe başvur iyi edersin tazminatınıda al çatır çatır onlar çıkarmış her hakkını al hafta tatili izin günler fazla mesai iste ne var ne yok emi,
sibelcim valla nasıl uyuyor o saate kadar şaşıyorum ya benimki en geç 8 de kalkar oda nadiren yani (

slm kızlar, nasılsınız canlarım
ben oğluşumu okula yolladım büyük bi telaşla ve koşturmacayla
şimdide zeynebe çorba yapıcam, birazda ütüm var(

maşallah cnm ya
boyuda süper, kilosuda çok iyi:lepi:

sağol canım iyiyiz çok şüür oğlum sabah erken kalktı bir daha uyumadı o yüzden şimdi yatırdım uyuması için, sen nasılsın Yezda nasıl?

valla uyuyor cnm babasına cekmış babasıda akşama kadar uyuyor gecen baba ogul 3 te kalktılar duşun şimdi yıne uyuyor uyuyup kaldı bende bu sayede ışımı yapıyorum perde attım yıkanıyor onu asıcam az sonra

ayşegülcüm iyi sayılırım yemeği yiyene kadar iyiydim ama bir mide ağrısı tuttu şimdi
yezdada iyi sayılır dişlerinden çekiyo yavrum bu gece kaçkere kalktı sayamaım vallahiiii

elifcim naber nasılsın ruziş nasılll

Elifffffffffff napyon bacım hafta sonu naptın,
dün oğlumu toyikiye götürdük zor çıkardım bağıra bağıra bir ağladı yaşlar sel oldu kuzumun :))
bir sürü oyuncak aldık dönüp bakmadı illa orada kalacakmış küçük toplarla dolu bi sepet vardı içine oturttum kalkmam diye yırttı ortalığı kıyamam kuzuşuma yaa çok seviyorum boncuğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…