Bebeklerimiz ve Biz

günaydın güzel anneler....

nasılsınız bakalım.... hepinize mutlu ve de sağlıklı bir hafta diliyorum.....

soytarıcım ne oldu canım niye sıktın canını sen daha doğrusu ne sıktı canını dilerim gelip geçici birşeydir canım ya.... sanada extra mutluk dileyelim ozaman bu hafta için... denomuz nasıl öpüyorum güzel kuzuşunu tatlım.

şimdilik ben kaçar kuzularıma kahvaltı hazırlicam çağatayı bu günde yollamadık okula dün defalarca istifra etti sanırım ilaçlar ancak etkiliyor içini temizledi kuzum bu gün daha iyi ama hala biraz hırıltısı var... birde dün kız kardeşim geldi kayınvalidemler olmadığı için çağatayı okula ben almaya gidicem ya çağan konusunda bana yardımcı olmaya geldi saolsun ... offf ne çok yazacak şey varmış yaaa ben sustum ve kaçtımmmmm:1closedeyes:

yelizzzzzzzzzzzz delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Kızlar günaydınnn geldim artık aranızdayımmmmmmmmmm

mavıcem canım geçmıs olsunnnnnn nasılsın tatlım
soytarıcm canın neden sıkkın üzme kendini tatlımmmm
diğer arkadaslarımada kucak dolusu öpücüklerrrrrrrrr

günaydın kızlar,
müücüm gelmiş gitmiş geçmiş olsun canım Egenin iyi olmasına sevindim bu ara nedense herkesten sünnet lafı duyuyorum arkadaşlarımın birinin iki oğlu biri 2 yaşında biri 7 aylık dr. sünnet şart demiş ve kestirmişler, başka birininde 4 aylık bebeği onada 2 yaşından önce mutlaka sünnet demişler hayırlısı olsun inşallah,
sevilcim üzüldüm işten çıkartılmana canım hakkınızda hayırlısı olsun İrem hanımda katılmış yaramazlar kervanına ona maaşallah sana kolay gelsin,
mavicem görüyorum seni good morning danam, çağanada maaşallah tosunmu tosun yaniii,
soytarım sanaa noldu neden moralin bozuk anlat bakalım...

ve şu an burada olmayan bütün kızlar hepinize günaydın

danam çağatayada geçmiş olsun öptüm tembel garuuu bebeler bu saate gadar açmı durdu maaşallah biz kahvaltı edele nice oldu nerdeyse acıkacağız oğlumda 2. uykuya yattı gerçi uyurmu uyumazmı bakalım yatıyor şimdilik...

esmacım ayşecim günaydın sizlerede tatlım esmacım sei yeniden burada görmek güzell.. ardayı çok öpüyorum canım. ayşecim şeker alimiz nasıl tatlım sonram görüşürükkkk

ıyıyz canım benim gezdik geldikkk oğlumun görmediği sehir yok denecek kadar azzz kaldıı :)))

canım benim erkencisiniz bakıyorumda kaçta kalkıyo seninkide uykuya yatıracaksınnnn
bende simdi kahvaltı hazırlayacağımmmm

delü garuuuuuuuu kısım uyuyorlar uyurken nasıl yedireyim danaaa çağan zati beni delü ediyor anacım uyku düzeini karman çorman eti geçe bizle yatıyor sabahları geç kalkıyor-tatlicadiarzu-

bazen diyorum acaba çok fazlamı uyutmaya çalışıyorum ama erken kalkıyor gündüzde sabahta uyursa iki kere biride öğleden sonra olmak üzere uymazsa günde bir kez uyuyor

her cocuğun uyku düzeni farlı oluyo tatlım ardayı ben 9 30 yatııyorum sabah 9 00 da kalkıyo tabi geceleri 2 kere mama yemege kalkıyo öğlen 2 00 yatırıyoum aksam 4 30 ile 5 00 arası kalkıyoo

günaydın kızlar...
güzel bir hafta olur umarım herkes için..
bizim hafta sonumuz güzel geçti...
kızım çok eğlendi....
ama burnu çok akıyor.öksürüyo.hapşuruyor.hemen verdim ilaç ama umarım ilerlemez...

esmacım hoşgeldin canım....özledik kız valla.............
arda nasıl?nasıl gidiyor hayat?

geçmişe göz attım da şöyle bir...
ayşegülcüm ruze geç yatarsa geç kalkıyor erken yatarsa erken kalkıyor.ama bugün ilginç olarak gece 23,00 de yatırdım sabah 05,00 de kalktı..oturdu oynuyor..çıldırdım valla..düzen sürekli değişiyor..

sevilcim çok üzüldüm canım...hakkınızda hayırlısı olsun..umarım herşey istediğin gibi olur...bak yelize allah bi kapatır birini açar...

yelizcim neye canın sıkkın..sen bizim her derdimize orrtak oluyorsun..anlat da bizde sana yardımcı ollaım canım..
müü gelmiş gitmiş...
sibelcim üzülem kilosuna ama çok içine sinmediyse başka bi dr.a götür canım benim..
başka kim vardı ki ya...unutuyorum kafamı var bende

günaydın Elifcim hoşgeldin valla erkende yatsa geçde yatsa aynı saatte kalkıyor desene bugün ikimizde saban 5 ciyiz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…