Bebeklerimiz ve Biz

kızlar muhabbet güzel emme..benimki uyandı..gidemde karnını doyuram kuzumun..herkese ii sohbetler..
beni özleyin anacım....

kızlar nasılsın ben geldim dusumu aldımmm oğlusum uyuyooo ama dısarısı cok soğukk kar cok güzel yağıyo ama .....

ben geldim.
berra uyuyunca bende yatmıştım yanına.uyuya kalmışım.o hala uyuyor beni eşim uyandırdı.
bayağı kaynatmışsınız.

maviceeee biz iyiyiz danam ne olsun işte.soğuk be yaaa.sen nasılsın.çağatayada geçmiş olsun.

ayşegül nasılsın canım.

dream nihayet denk geldik canım ya.görüşemedik bayağıdır.

mevcan geçici durumdur berfennki.berra da yapıyor kimi zaman.biz kahvaltıya ayrı ayrı başladık bakalım.daha az yiyor bulamaça göre ama öyle istiyor.

esmacım sen nasılsın.arda nasıl.

çokocum şifa olsun aşısıda arda ya.

Kızlar selam, yarın tatil!!! Bugün öğleden sonra da tatil edildi. Burda kar feci. Sizin oralar ne alemde. Biz bi de Bursa'nın dağ ilçesindeyiz, iyice mahrumiyet bölgesi oldu.
Mert'in uyku sorunu yine başladı. Gece 1,5'u buluyo uyuması. Bİraz önce de 1,5 saat uğraştım yeni uyudu. Naapıcam bilmiyorum. Dün uyandırdım öğlen uykusundan akşam erken yatsın diye, nafile. Diş çıkarıyo ondan olabilir ama gece dans etmeye çalışıyodu saat 1'i geçiyoken.

Mavilim iyiyiz hayatım sen nasılsın..?

Demek Seni takım aldın hee..
Şimdi karar zamanı
Tavsiye ediyormusun tavsiye etmiyormusun :)))

dünürm canım benim gelinime ne oldu bakıyım devamlımı çıkarıyo

cokocum canım ardaya gecmis olsun acıl sifalar benimkide öksürmeye basladı korkuyorum hastalık geliyo gibiiii

yelizcim ben hala devam ediyorum.sirkeye.çokta faydasını görüyorum hani.sporuda aksatmayınca çoook farketti bendesırnaşık şey:lepi:

icine balda ekleniyormus bi kac sitede okudum..

Diyetisyen Deniz, ılık bir bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 çay kaşığı bal karıştırılarak yapılan kokteylin sabahları aç karnına içilmesi halinde vücutta biriken fazla yağın atımının kolaylaşacağı tavsiyesinde bulunarak, şöyle konuştu. 'Elma sirkesi, içerdiği çok değerli ve çeşitli maddeler nedeniyle, en sağlıklı sıvılardan biridir.

özüm canım h,geldinnn nasılsın bazen uyku düzenleı sasıyo düzelir genee bursanın neresindesin

dünürüm sıkı sıkı giyinim vallaaaa evler bile zor ısınıyooo
mavilim güle güle kullan hayatımmmm

twist steper kızlar ben bu spor aletini aldım inanılmaz güzel kılo verdiriyo tavsiye ederim küçük yerde kaplamıyooo vucudu sıkılastırıyoo

Özücüm hoşgeldin neden tatil edildi hava muhalefeti yüzündenmi..
Mert çok geç yatıyormuş (( sabah kaçta kalkıyor.. ne yapsan bilmemki..Allah kolaylık ve sabır versin..

Esma cım hoşgeldin canım sıhatler olsun
Arda nasıl

kızlar benim yazılarını düzenli takip ettiğim bir doktor var.öksürük ve nezlede kesinlikle 2 yaş altına öksürük ve grip şuruplarını tavsiye etmiyor.antibiyotik kullandırtmıyor.
yarım fincan suya bir tatlı kaşığı bal ve 7-8 damla limon öksürdükçe içirtmemizi,burnunu sürekli serum fizyolojikle açık tutmamızı birde cold mix damla var bunuda rahat uyuması için gece 2 yakasına damlatmamızı öneriyor.ben uyguluyorum.çokta faydasını görüyorum.bir çok arkadaşımada önerdim.genelde uyguladığımız teknik bu.

Ohh süper semihacım ne mutlu sana..

Tenzilecim bal içimi kolay olsun diye katılıyor ama şurup gibi önce kaşıkla sirkeyi atıp üstüne fontiple
ılık suyu içersen(ki ben öyle yapıyorum) daha iyi olur..
Elma sirkesi inanılmaz faydalı sadece kiloda değil menepoz...iç yara..ameliyet sonrası..vsvs..
Osmanlı zamanında yemeklerden sonra sirke ikram ederlermiş misafirlerine..

merhaba kızlar nasılsınız

Valla evler iyi ama dışarı deli soğuk. Kardeşim (tete asya'ca) bizde evde kış keyfi yapıyoruz. Hasta bebişlere geçmiş olsun, bizde de durum çok parlak değil Asya hala toparlamadı ve mev-can sizin gibi bizde de ne versem çıkarma eğilimine girdi kuşum. Hiç böyle değildi ya, gerçi doktorumuz keyfi yerine gelince düzelir dedi, meme bebeği oldu yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…