J
Jege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #10.261
saol tatlım iyiyiz biz,hoşbulduk danammmŞeniz
ohhhh burasıne güzel sohbet pek koyuuuü
dün aklıma takılan bazı şeyler vardı yazmadan edemeyeceğümmm zeynep yani ekin danası kömürün torbası 18 yetale yazmıştı aynen böyle oldum:1shok: kısım ne 18 yetalesi biz 8,5 yetale ye alıyoruz 1, kalite kömürü eğer doğru yazdıysa yuhhhh diyorum artık fırsatçılığınıda bu kadarı yani...
şu broşkayı merak ettim acep internetten bulabilirmiyimki bir bakıp araştırayım ve enn kısa zamanda alayım mavilim saol canım ilgin için ruziş nasıl canım :1hug:
soytarı jege alişimin anası semiha sizler nasılsınız canım... sevgilerrrrrr
sen ateşli karıysan biz nörek yevrum....
herkes burdayken bi şey soracam
benim yaramaz bugünlerde ağzına ne versem geri çıkartıyor...
ne yazıkki kahvaltıyıda halen karışık yiyoruz..ayrı denedim sürekli geri ittiriyor..
sizin bebişler ne alemde..ayrı yiyorlarsa nasıl alıştırdınız..yada ne zaman ayrı yiyecek bu velet....
dedim ya 3 kilo aldim ben bu arahımm anladım tenzile..
Saol canım sanada...:)
Yok almadım çok şükür ama sirkeye devam arada içiyorum almıyım diye özellikle bu gibi zamanlarda:))
sen aldınmı? veya verdinmi?? sirkeye başlıcaktın ya ??
gecici bir durumdur muhakak oyleyse...jegecim berfem çok iştahlı bi çocuktu herşeyi rahat yiyordu..dişlerde yeterince var..son zamanlarda yiyemediği için yada yemek istemediği için herşeyi çıkartır oldu..ondan panik yaptım biraz..akşama köfte yapıcam karnınıda biraz akşam aç bırakıcam bakalım o zaman yiyecekmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?