- Konu Sahibi DreamLover
-
- #10.301
yelizcim nasılsın canım....
denom nasıl nerdesin işlerin mi yoğundu...
tenzilecim bizim evimiz sıcak fakat kaynanamların evi soğuk oluyor...
aynı sitede oturuyoruz ama onların evinde pimapen falan yok bide akşam güneşini alıyor..çok soğuk oluyor..mecbur kalın giydiriyorum..ama bizim evde böyle değil...
zehracım niye hepiniz salonda yatıyorsunuz?
bizim eski ev çok soğuktu geçen sene bizde hep salonda yattık.hergün yatak yorgan taşıyorduk..
dün bi nevresim takımı almıştım eve..
tavsiye etmeli mi etmemeli mi bilmem..kırmızı ve siyah..varın gerisini siz düşünün...
canan napıyon bacım..senin su faturası da benimki gibymiş...allahım güç versinde ödensin ne diyim..ama yazdan para ayırmak lazım aslında d.gaz faturalaları yokken biriktirmek ne iyi olur...
Mavilim iyiyiz hayatım sen nasılsın..?
Demek Seni takım aldın hee..
Şimdi karar zamanı
Tavsiye ediyormusun tavsiye etmiyormusun :)))
özüm canım h,geldinnn nasılsın bazen uyku düzenleı sasıyo düzelir genee bursanın neresindesin
dünürüm sıkı sıkı giyinim vallaaaa evler bile zor ısınıyooo
mavilim güle güle kullan hayatımmmm
Özücüm hoşgeldin neden tatil edildi hava muhalefeti yüzündenmi..
Mert çok geç yatıyormuş(( sabah kaçta kalkıyor.. ne yapsan bilmemki..Allah kolaylık ve sabır versin..
Esma cım hoşgeldin canım sıhatler olsun
Arda nasıl
çokom geçmiş olsun şifa olsun inşallah aşısı...
akşam olsada kuzularımıza kavuşsak değil mi?
mevcancım canım bizde bulamaçtayız ruzeye balık et tavuk yedirmek imkansız köfte falan çok zor yani..çorbanın içinde bile seçiyor..
sabahları da aynı...çok zorlanıyorum bende makarnada yemiyor..
sizler nasıl veriyorsunuz...
mavicem broşkayı teyzem bizim orda bii aktardan öğrenmişti..ben bi kaç yere sordum ama yoktu...
belki heryerde olmayabilir..ama çok faydalı canım..ruzişe de alacağız...
çok faydasını görürsün canım eğer bulamazsan haber ver...ben fiyetını öğrenir sana yollarım bidenem..yeterki kuzucuklar iyi olsun
hımm saol semiha bende ballimon veriyorum ama o damlayı yakasına damlatıyorum demişsin..
orayı anlamadımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?