Bebeklerimiz ve Biz

cnm salonda yatıyoruz çünkü bizim yatak odası buzhane neredeyse:a015:
kuzey cephe, alt kat boş, yan taraf çok açık, soğuk havayı kesecek bişey yok etrafında kafamçokkarıştıbinamızın, ocakta dış cephesi yapıacak inşallahhihoyyyt
bu yüzden salondayız bu aralar cnmcım-tatlicadiarzu-

son zamanların rekoru ...hava soğuk herkes evde :)))
Hoşgeldin Ms.eda Asya nasıl sen nasılsın.?? ohh benim kuzuda çok özledi teydesini...telefonda konuştular dün del del diyor ((

Mavilim iyiyiz hayatım sen nasılsın..?

Demek Seni takım aldın hee..
Şimdi karar zamanı
Tavsiye ediyormusun tavsiye etmiyormusun :)))

bende iyiyim canım şükür..bu aralar bende de acayip iştah var..sürekli gözümün önünden yiyecekler geçiyor ve ben sürekli yiyorum kıştan galiba...
aslında takımı onun için değil çok beğendiğim için aldım ama ters tepki yaptı..eğer her akşam başında bekleyen bi eş istersen tavsiye ederim ama yok istemem dersen etmem...am şu bir gerçekki nevresim çok güzel...

:CüvCüv:
saol canım...
kıs sen ne afet hatunsun yaaa

Sabah da geç kalkıyo, 10,30 -11,30'u buluyo bazen. Valla memede uyumak için yapıyo sanki, ben de bağımlı olmasın diye yatağında yatırıyom, inatlaşıyoz yani...

çok saol canım çok düşüncelisin öpüyorum tatlım seniiiiŞeniz

zehracım anladım canım aynı bizim geçen seneki halimiz işte..
umarım bir an evvel yapılırda rahatlarsınız canım..çünkü çok fayda ediyormuş dış cephenin yapılması...allah kolaylık versin canımmm

Kızlar kar böyle yağarsa cuma bile tatil olur, işin kötüsü ben sevinemiyom, çünkü çocukları sınava hazırlıyoz ve konular yetişmiyo, iyice geri kalıcaz, sonra hesap soruyolar tepemizdekiler offf!

ah bu teyzeler
bide camda msnde konuşuyoruz her gun nerdeyse
allah icat edenden razi olsun

kuzularim napıosunuz bakiyim,?asyanin keyfine diyecek yoktur

kızlar nasılsınız bende hastaneden geldım şimdi sag el bılegım 1 aydır catur cutur kutleyıp agrı yapıyordu kemık zedelenmesı olmuş sargı sarıldı 3 hafta kesınlıkle efeyı kucagıma almıcam temızlıkten uzak durcam ve sag bılegımı kullanmıcam çokta kımıldatmıcakmışım nasıl olcaksa o iş artık bılmıyorum yoksa alcıya gerek duyulurmuş

Herkesde durum aynı sanırım kışdan dolayı kendimizi yemepe verdik...
Espiri yaptım şekerim..gerek yok :) siz güle güle eskitin yeni takımınızı.. :)))

Özümcüm ççok geç kalkıyormuş tabi geç yattığı için..
Bizde arada inatlaşıyoruz ama galip gelen taraf kuzu oluyor :)

hımm saol semiha bende ballimon veriyorum ama o damlayı yakasına damlatıyorum demişsin..
orayı anlamadımmm...

canım cold-mix nefes açıcı bir damla.gece yatarken yastığına yada yakasına birer damla damlatıyorum.mentollü bir damla.anında ferahlatıyor berra yı.genizini falan açıyor.yada buhar makinasına damlatıyorum.odaya yayılıyor mentol havası.

Hay Maşallah be sizeee 11 kişi olmuşuz yokmu arttıran....:))))))))))))))))))))))
Süper valla altı görünce mutlu oldum biran :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…