Bebeklerimiz ve Biz

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl?
benim yaramaz hala geceleri uyumuyo ya
gece yine 10 defa uyandı ağlayarak, uykuya
hasret kaldım valla...

kayınvaldemler burda fırsat bulup giremiyorum hergün
ilk kutlama benden olsun mavili

ruzişim doğum günü kutlu olsun
Allah ömrü boyunca dert keder göstermesin...a.s.a.s.

esinticim teşekkür ederim canım..cümlemizinkine inşallah...

canım neden uyumuyor acaba bıdığın...
ablamın oğluda hiç uyumuyor ama hastalığı var..önce böbreğinde taş çıktı..daha o iyleşmeden bronşit oldu..şimdide karacaciğer büyümesi çıkmış...
az önce öğrendim..çok üzüldüm yaaaaaaaaaa

selam esinticim bu aralar genel olarak bebeler uyumuyor geceleri.. nasılsın..?

Elifcim arttı evet..yok kremadandı ama kötü değildi yanii..neden iki doğumgünü yapıyorsun..?
haremlik selamlık hesabımı..???

Soytari,Kadis,Semiha,Mavili,Ali's Mohter guzel diilekleriniz icin yeni yasimda yanimda oldugunuz icin cok tesekkur ederim,hep birlikte insalah

Aysegulcum ozellikle pastalarin icin coook tesekurler cnm

yeni yasimda hersey cook daha guzel olacak,

bu arada herkese merhabaaaaa

doğumgünü çocuğu gelmiş :)) hoşgelmiş...:)))

Elifcim Allah şifa versin canım minik yeğenine..Dermansız dert vermesin rabbim..

neden uyumuyo bilmiyorum burun akıntısı var
ama oda az hasta değil şükür. bazen diyorum
3 ay boyunca hastalıktı dişti hep huzursuzdu uyuyamıyordu
acaba şimdi alışkanlık haline mi geldi.
kızımda geceleri uyumazdı ama en azında
ağlamazdı oyun oynamak
isterdi ama oğlum hem uykusu var uyumak istiyor
hemde sık sık uyanıp ağlıyor.
çocuklar büyüyene kadar sanırım bana 3-4 saat
deliksiz uyku yok....

soytarı bende sana güzel bir gün dilerim arkadaşim
ya bu çocuklar niye böyle benim kızımda bir türlü yer beğenmez dediğin gibi cnm sağa döner sola döner birde üstünü çok açiyo cadı:CüvCüv:

KADİS CNM yeni yeriniz hayrlı olsun cnm evet yıl sonu işiniz çok yoğundur cnm kolaylıklar dilerimyeni dişlerinizde hayrlı olsun maşallah kaçtane çikiyomuş yavrum çok ağrıda yapar cnm
ben evdeyim cnm bide oğlum var 13 yaşinda onunla kızımla uğraşiyorum cnm
kızım çok şükür ii teyzesi evet benimki mart ta abla olacak cnm kızını çok öpüyorumŞeniz

esincim hoşgeldin,
kadiş iyiyiz canım sizde ne var ne yok yezda hnm nasıl?
elifim attım msj bak bi,
jege hoşgeldin canım tekrar happy birth day afiyet olsun pastalar :)))

Esinticim 3-4 saatmi..??
Çocuk büyükmet gerçekten çok zoor allah yardımcımız olsun...
"Annemin kıymetini anne oldukdan sonra daha çok anladım" der ya herkes aynen öyle

saol yelizcim...
iki tan yapıyorum eşimin akrabaları için ve kendi akrabalarım için...kendi taramızda cenaze var...
teyzemin k.walidesi vefat etti geçen hafta onların gelmesi mümükün değil..o yüzden canım

Hımmm anladım canım yaaa...
Aslında tarih çok uzak değilse 1 hafta ertele ikisi bir arada çıksın iki kere yorgunluk olacak sizin içinn..
Tabi sen daha iyi bilirsin sanırım ben öyle yapardım

kızlar herkese merhabalarr..
dünürüm yettimm... nasılsınız lennn bacılarrr. iyisinidizdir umarım..
mavicem nasılsın bacım. kuzumun resmini ekledim prensesler ve prensler kısmına.. damadıma göster bakimmmmm...
mavili, alis mohther dream, esinti jege mavice soytarı monpetit ekinnaz begüm herkese merhaba
umarım isimni saymayı unuttuğum yoktur. iki gündür kızımın aşı muhabbetiyle uğraşıyoruz.. pnömokok aşısını önce sağlık ocağından ücretsiz yapılacağını söylediler. sonra ödeyemeyeceklerini, mayıs değilde haziran bebeklerinden başlayacaklarını yeni yazı geldiğini söylediler vs vs. il sağlık müdürlüğündekilerde ilk aşıyı özel kendiizyaptırıdğınız için geri kalanını yapamayacaklarını söyledi. hatta beyefendi bu aşıyı neden bu kadar yaptırmak istiyorsunuz anlamıyorum çokda önemli değil der gibi konuştu vs vs. kızgındım yani iki gündür kulaklarımdan soluyorum frankekşşşşşşşşşşştayyyyyyyyyyn a döndüm leynnnnnnnn. nasıl yazılıyor bilemedim. neyse...
herkesin keyifleri yerindedir inşallah. hasta olan falan yoktur umarım. herkese tekrardan selamlarrr

ben geldim selam herkese

nasılsınız bakalım dostlar
semihacım bende nerak ettim şu damlayı yacumartesi günü eczane eczane dolaşayım bakim denemekten zarar gelmez benim çağatayın burun şeklinden dolayı çabuk tıkanıyor burnu mersi canımcım

yelizcim senden naber deno nasıl ...

elifcim demek hazırlıklar son sürat devam ediyor tatlı telaşlar bunlar ..kolaylıklar diliyorum tatlım

zehra danası ısındımı bakim bugün biraz kaba yerlerin öpüyorum seni kaymaklı ekmek kadayufum (çoktandır söylemiyordum özlemişim) bu arada 2008 in enleri yarışmasına katıldınmı ben çok beğendim özellikle 2008 kk annesi şıkkını

ekinim danammm demek senin kızlarda dağınık aynıyı canım hatta daha beter...-tatlicadiarzu-

kadişçim sen nasılsın yezda nasıl canım

sevgülererrrrrrrra.s. delikafadulden

saolasın dünürüm bende kuzularımda iyiyiz gelinim nasıl bakalım az sonra bakacağım resmine gösteririm damadınada Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…