Bebeklerimiz ve Biz

doğru söylüsyosun yeliz okadar çok dönüyorki sayamıyorumm bendeee salla salla bacaklrım kırıldııı yanıma almakta istemiyorum alışmasın bana ilerde zor olurrr zaten eşim dağınık yatıyor çocuğu ezer mazallah uykuda.bu gece zordu vallahi 1,5 saat uğraştım tam eşim salladı 1 saat olmadı ben aldım zorla yatırdım işte sabaha karşı 4:30 falan uyudu

yapmazmıyım yelizcim dünden beri içiyoruz zaten.az öncede ıhlamur yapıp verdim.

siz nabıyosunuz deno nasıl.

yelizicm E-5 te tıtanıc otel varyaaa bilirmisin o radan girince ilk sola dönen sokağa taşınıyos alüminyum doğrama ve giydirme cephe işi yapıyoruz

günaydın kızlar...
yorgunum bitkinim..kollarım ağrıdan kopuyo...
kuzum iyi şükür gündüz de iyiymiş..
ama gece burnu tıkanıyor..buhar makinesini çalıştırdım biraz rahatladı sonra kuzucum benim...

tenzilecim doğumgünün kutlu olsun mutlu ol senelerce...allahım kuzucuğunla eşinle ve tüm sevdiklerinle güzel bir ömür versin sana...

mavili günaydın canım.
burun tıkanıklığına cold mix diye damla var.şiddetle tavsiye ediyorum canım.
çok rahat edersiniz.

10 ytl idi canım.umarım ankarada vardır.her yerde bulunmuyormuş.benzer markalar varmış ama doktor onları tavsiye etmiyor.aklında bulunsun.

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım,
hepinize mutlu bir gün diliyorum bugün havada güzel içi açılıyor insanın,
ben yine erken alktım akşamda misafir vardı yemek, bulaşık, çay, ıvır, zıvır yoruldum sabahta her yeri süpürdüm, oğlumla babası kahvaltı etti ben oğluma yedirdiğim için onu yatırdım yeni yapıyorum :)))

Hımm evet biliyorum orayı kadiscim..
Günaydın elifcim günaydın ayşecim sizede güzel bir gün diliyorum..
İyi yapmışsın semihacım..benim kuzu içmiyor ıhlamur ((

kızlar hepinizie günaydınlarrrrrr
güzel bir gün diliyorummm

sabah beri koşturuyorumm etrafı topluyorum arkamı bir dönüyorum kzıların odası yine dağılmışş
benim bu naz çok fena arkasını toplamaya yetişemiyorumm
kızım yapma diyorum manane diyorrr.
şimdiden laf çeviriyor bana.çok cadı çokkk

yelizcim bişi sorcam canım ya...
hep sana soruyorum ama bu şeker hamurlu pasta yaptımıştın ya sende
tadı nasıldı az önce bi pastaneyi aradım manyak adam bana şeker hamuru pastayı zouyor tadı kötü oluyor dedi..sizinki nasılsı canım..bide senin o pasta kaç kiloydu hatırlıyormusun canım

mavilim hazır pastayı kastediyorsun sanırım...
bizim 35-40 kişilik ti benimkini hatırlarsın az çok resimlerde..
inanılmaz kalabalıktı herkesi çağırdım ilk yaşı olduğu için 40 kişiden fazlaydık..
ama pastanın yarısı arttı ikramlar çok olunca...
ben şeker hamuru yaptırmadım ama yaptıranları biliyorum tadı güzel bizimki pembe krema idi..

kilo yada boy sorunu olduğunu düşündüğüm için yazmadım.diğer bebeklerin gelişimlerini merak ettiğim için yazdım.maşaallah sizin kızınınzın boyuda gayet iyi.bu arada teşekkür ediyorum.

nabersiniz kızlarrr istanbula kar düştü biraz önce maltepede yağıyordu durdu kısa kısa yağıyo ama hava çok soğukkk. elifcim şimdi ilk doğum günü özeniyorsun herşey güzel olsun istiyorsun dimi kuzunun
ayeşegülcüm sen nasılsın aliş nasıl bakalımmm

ayşegülcüm ver kız yer arayıp duruyorum valla.akşam halletmem lazım.özelden atıver bacım..bide kendi ev telefonunu yaz...
arada görüşelim..

yelizcim pembe olduğunu hatırlıyorum ama şeker hamurlu hatırlıyorum..demek arttı..o zaman bende çok yaptırmayayım ya..iki d.günü yapacağım zaten..
iki eziyet iki eğlence iki masraf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…