Bebeklerimiz ve Biz

ekin hoşgeldin canım naz nasıl bakalım. tenzile vallahi kaçarı yok sıkıntıda gelse alıcam vallahi sonra soğuk alıcak diye korkuyorum geçen soğukmu aldı bilmiyorum ama kusmuş annemlerde ben diyorum geceleri üstünü açıyor ondan ama bilemiyorumki sabaha kadarda yanıyoo doğalgaz kapatmıyorum ama bu gidişle tulumsuz olmuycak

slm kızlar kadis jege nasılsınız benım oglumda hıcccccccccccccc ustunu ortmuyo malesef artık bende ıncecık bıse atıyorum belıne kalorıferin yanında yatıyor ondan heralde acıyo ustunu

merhaba kelebekcim
ben ustune ince carfa bile ortsem rahatsız oluyor....
iyiyiz biz siz nasılsınz bakalım?

slm kızlar
bugün geceli gündüzlü pek bir faaliz yani.
ekin garusu bugün heeç uğramadın hayırdır

ben berra ya 3.ayından beri tulum giydiriyorum.mümkün değil başka türlü üstünde bişey tutmuyor.

Son düzenleme:
iyi gecelr

bizde yaklaşık iki aydır tulum giyiyoruz benim büyük çok sıkıntılıdır allahtan çağanın öle pek terleme huyu yok....o yüzden çok rahatım hem tulum giydiriyorum hemde yorgan örtüyorum ohhh sıcacık yatıyor kuzucum....

ben kaçar hepinize iyi gecelr ve rahat uykular diliyorum malum sabah erken kalkıyorum çağatay okula gidiyor.... öpüyorum hepinizi şekerler.....mirmirmirmir

merhaba arkadaşlar ben sitede yeni olduğum için kimin kızı yada oğlu kaç yaşında tam olarak bilemiyorum daha doğrusu birbirimiz hakkında pek bilgimiz olmadığı için merak ettiğim bir kaç şey var sormak isttedim.benim kızım berra tam 15 aylık.22 eylül doğumlu.şuan 11.5 kilo boyu ise 81 yada 82 cm.
netten persentillere bakıyorum ama yinede çevremde kızımla yaşıt çocuk olmadığı için gelişimini tam takip edemiyorum.persentile göre çok iyi.ama ben kızımla yaşıt özellikle kız çocuklarının boy ve kilolarını bana yazmalarını rica ediyorum arkadaşlarımdan.hepinize iyi geceler.

Herkese günaydın nasılsınız bakalım bugün..güzel bir gün diliyorum..

Derin'in annesi Topiğin Jege si Face in Tenzile si...
Doğumgünün Kutlu olsun Yeni yaşın sana güzel yenilikler , iyilikler , mutluluklar getirsin...
Ailenle ve sevdiklerinle nice nice senelere....
Happy Birthday Arkadaşım.

a.s.
SLM CNM KIZININ KILO VE BOYU ÇOK GÜ,ZEL BENİM KIZIMDA 19 AYIK KILOMUZ
11.5 BOYUMUZ 92 SANTIM CNM
YANE SENIN KIZIN KILOSU GAYET GÜZEL BENCE BOY SORUNUDA YOK:teselli:

Günaydınlar günaydın dünkü soğuk günün ardından bugün sıcak olmasada düne göre daha ılman bir havayla çıktık dışarı.

nasılsınız bakalım inş. iyisinizdir bebişler nasılllar bakalımmm.
bizim cadı bu gece yine uyandı 1,5 saat dolandık yatıramadık babası salladı ayağında uyumadı cadı sonra ben aldımmm gecenin 03:30 04:00 arası niye sallıyosun diye ağlıyoo cimcimem zorla yatırdım sanırım bu dişler kuzumu zorluyooo.

tenzilecim seninmi doğum günün nice yıllara canım eşinle ve çocuğunla hep mutlu yıllar gör

yeliz sen nasılsın deno nasılll
frez kız sende sabakları ceee diiyip gidiyon sonra kayboluyonnnn

kadıs bakıp çikiyorum cnm haklsin burdan baka yelerede takılıyom
zaten fazlada zamanım yok sizlere selam verip çikiyorum
kızım büyüdükce rahat vermiyo ilaki oda tuşlara basacak hal böyle olunca yazılar karışıyo
bende girmiyorum o uyuyunca ya kadar
bu cadılar buyüdükce yaramaz oluyolar cnm
sen ve kuzun nasılsınız cnm öpyorum kuzunu
sanada kolayı gelsin

Son düzenleme:
sağol frezcim doğru diyosun bende gündüzleri işte bazen giremiyorum yezdadan fırsat bulursam akşamları bakabiliyorum işte iyiyim canım çalışıyos yıl sonu işte hesap kapatmalar falan birde yeni şirket açıyoruz burayı kapatıcaz ortaklı biryer açıyoruz kartal soğanlık tarafına taşınıyoruz yoğunluk var biraz yezdada geceleri çok ağlıyarak uyanıyor azı dişleri geliyor 4 üst 4 alttan olmak üzere 8 diş getiriyor yavrum o yüzden geceleri biraz nöbette oluyoruz malesef .
sen evdesin galiba senin kuzu nasıl maşallah çok tatlı büyütmüşsün sen 2 yaş olmuş seninki abaları bizimkilerin :):1hug:

günaydın kızlar
gece hiç uyuyamadım ya.görümcem doğum yapacak bugün hastaneye yatıyor.akşam kafama bir takıldı.gözümü bile kırpmadan sabahı yaptım.berra da uyunmadı zaten doğru düzgün.biraz öksürüğümüz başladı.şimdi ise çok uykum var.

tenzilecim canım doğum günün kutlu olsun.ailenle sevdiklerinle nice nice yaşlara bitanem...

kadis,ferzya ve yelizcim sizlerede güünnaayyddıın...

Günaydın kadiscim iyiyiz seni sormalı sizinde geceniz zor geçmiş
benim seninki kadar kötü değildi ama geçmiş günlere göre kötüydü diyebilirim..
En son ağlıyor diye gittim yanına yerini beğenmedi dön sağa dön sola aşağı yukarı...yarım saat yer aradı kendine..
en sonunda yattı..
Frezya merhaba güzel bir diliyorum sanada

Günaydın semihacımmmm sanada güzel bir gün diliyorum...
bize dediğin gibi ballı limonlu karışım yap canım...

Kadis Soğanlık bize çok yakın kızz neresine taşınıyorsunuz..ne iş yapıyorsunuz canım siz..??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…