- Konu Sahibi DreamLover
-
- #10.521
İyiki dogdun Ruzeciiik,yeni yasinda annenle babanla, tum sewdiklerin we sewenlerinle mutluluk saglik we huzur seninle olsun...
Elifcim senin de annelik yildonumun kutlu olsun tatlım...Iyiki dogurdun iyi ki seni tanidik cnm..
Opuyorum seni we Ruzemizi
selam kızlar kardışa yengemdeyim o denizle özlem giderirken bende sizlere bakayım dedim..
Deniz i dr una götürdük çok güzel muayne etti boyu 83,5 kilosu 12,700 olmuş..
şuanda çok hafif üstsolunumyolu enfeksiyonu geçirdiğini önemli bişey olmadığını aşağılarda herhangibir
sorun olmadığı söyledi..içim çok rahatladı...
Aferin Plus verdi gribi için sadece..
Bağışıklık sistemi kuvvetlensin diye zingomega ya devam edin başlamakla çok iyi etmişsiniz annesi dedi, ilave olarakda yine bağışıklık için İmmuzınc verdi.Düzenli bir ay kullanıcaz eğer tekrar hasta olursa eğerli tetkikler yapılıp ona göre tedavi edilcek..
Deniz hanım öğlen uykusundan kalktı...şuanda yengesinin kütüphanesini boşaltmakla meşkul :)
ewet Nimet'in gecirdigi operasyon benimde canimi cok sıktı.
Bisey yazamadim bile, sanirim yasamayan yani bizler onun ne hissettigini anlayamayiz,Allah kimseye boyle bir secim yaptirmak zorunda birakmasin,Cok gecmis olsun we Allah affetsin diyorum
Bu da bizlere canli birer ornek olsun we bir anlik zaaflarimizin bedelini bi hayat bitirerek odemeyelim....
slm kızlar nasılsınız bende bızım adamla kavga ettım kendımce.....çok sınırlıyım çok.suan evdede degıl.
ewet cnm
dün özellikle iyi oldu.
biz bişe demedik o aramis esimi ''armutludan geldim simdi (dewremülkten) dRn i özledim getir '' demiş,
oyle oldu yani...
neyse ben kacar yarin partimiz war biliyosunuz yılbaşı partimiz cocuklarla
fotolar eklerim ...hazırlık yapmalıyım
opuyorum sizi....
ewet şekerimoh oh maşşallah böle düşünceli insanlara bayılırım...
yada denkmi geldii acaba..
bu arada yarın parti var demek..
süper yaa..
iyi eğlenceler şimdidenn....
Resimleri bizde görecezmi??yerimseniben
ewet ewet aynen katılıyorum..
Ne diyeceğimi bilemedim bende...
Bu arada dün giremedim..
doğum günün kutlu olsun..
Allah tüm sevdiklerinle birlikte ,sağlıklı, mutlu istediğin kadar bir ömür nasip etsin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?