Bebeklerimiz ve Biz

Oyyy ne güzel bi mesajjjjjjjjjjj...çok teşekkürler canım...............................

yelizcim geçmiş olsun canım...
ne güzel evdesin bugün içinde rahatlamış..sevindim canım önmeli bişeysi olmadığına kuzunun..umarım tekrarlamaz ve yeniden hasta olmaz canım

cnm geçmiş olsun..
İnş. ilaçlar tez zamanda etkisini gösterirr.
Acill şifalaar diliyorum..

Öpüyorum Deno'yu

Elif çimm.. Cnm..

En kıymetlinin doğum günü kutlu olsun..
Allah sevdikleriyle birlikte; sağlıklı mutlu, huzurlu uzun ömür nasip etsin..
İyiki Doğurdun Elif'çim, iyiki doğdun Ruze'cimm

ewet ewet aynen katılıyorum..
Ne diyeceğimi bilemedim bende...

Bu arada dün giremedim..
doğum günün kutlu olsun..
Allah tüm sevdiklerinle birlikte ,sağlıklı, mutlu istediğin kadar bir ömür nasip etsin:))

Elifcim ben bugün giremedim topiğe yoğundum ruzişin doğrum günü kutlu olsun güzel yanaklarından benim yerime öpersin seninde ilk annelik yaşını tebrik ederim .. ruziş gibi bir meleklenice yıllar dilerim canım

yelizcim denizede geçmiş olsun canım sevindim bir şeyi olmadığına gelişimide güzel maşallah allah nazarlardan saklasın

yaa yarın mısafırım var gelcek esımın ış yerınden ve daha hıçbışı yapamadım malesef efeden dolayı yaptırtmıyor bunuda herkez bılıyor kolum zaten agrıyor daha hıç oynatmadan duramadım ama esım arkadaslarıyla lojmanda akrep var oraya gıtcegını duydun sınır oldum gelınce hemen dedım bak sen cocuga bakacaksın bende ıkramları yapacam dedım gıtmek yok ona göre arkadaslarınla konuş dedım.dınlemedı gıttı bende ona bagırdım cagırdım ıyıce sınır oldum yemın ettım hıçbışey yapmıcam ne temızlık nede ıkram evde bıle olmucam artık gelen mısafırlere ne derse desın

oh oh maşşallah böle düşünceli insanlara bayılırım...
yada denkmi geldii acaba..

bu arada yarın parti var demek..
süper yaa..
iyi eğlenceler şimdidenn....
Resimleri bizde görecezmi??yerimseniben

sibelcim haklısında boşver eşinin gönlü olsun arkadaşlarına mahcup düşmesin adamcağız aslında çocuğa baksa sende yapsan iyi olur ama işte erkek milleti illa söyliycen işte arkadaşarıda başka zaman gelse olmuyomu elinden rahatsızsın sennn

kızalr iyi geceler ben kaçar kociş içerde uyuya kalmış bende yatayım yarın hava iyi olursa yezdanın tahlillerini yaptırcam görüşmek üzere kendinizi ve kuzulara iyi bakın öpüldünüz

asla yapmam yemınde ettım hazırlamıcam hıçbışey ne derse desın artık.bu arada yanıma yardımcı alıcam karar verdım bukadar kendımı yıpratmam yeter

oh oh maşşallah böle düşünceli insanlara bayılırım...
yada denkmi geldii acaba..

bu arada yarın parti var demek..
süper yaa..
iyi eğlenceler şimdidenn....
Resimleri bizde görecezmi??yerimseniben
ewet şekerim
denk geldi diyelim ...
fotoları görüceksin tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…