Bebeklerimiz ve Biz

iyi geceler monpetitcim
ben de yatmadan bi bakayım dedim...acaip baş agrım war ilaç içtim
iyi geceler canim

Herkese günaydın güzel bir haftasonu diliyorum hepimiz için

Geçmiş olsun diyen bütüüün dost'lara çok teşekkürler...
Durumu çok ağır değil denizin ama ses felan gitti..burnu tıkalı mızmız
çok üzülüyorum yaa.. bıraktım babanesine geldim işe..
Semiha nın dediği damlayı bulabilirsem bugün alıcam..

Tekrar saol semihacım,eczaneyi arayıp sordum damlayı,iş çıkışı gidip alacağım
Sanırım zor bulunan bir damla birkaç yeri aradıkdan sonra bende bulabildim..
Umarım işe yarar canım..

selam kızlar.
hepinize güzel ve sağlıklı bir hafta diliyorummm

yelizcim geçmiş olsun denoya.çok sık hasta oluyor yavrumya
acil şifalarr.bir an önce düzelir inşallah.çocuklar hasta oldumu insan keyifsiz oluyor

yelizcim çok geçmiş olsun denoma, cnm zeynep te aynen öle, emir de ikiside tıkandı kaldı

burunları akıyo , balgamları var, bi biri hapşırıyo, bi biri

evde hem kalorifer yanıyo, hem de ufoyu yakıyorum ara ara, ama bizim ev genede çok sıcak olmuyo
alt kat olduğu için, yanları da boş binanın aynı zamanda, ev öle aman aman ısınmıyo

Saol ekincim maalesef çok sık oluyor bunun için araştırma yapılcak bir ay sonra.. Bağışıklı için ilaçlarımız umarım iyi gelir..

Zehra cım sizede çok geçmiş olsun canım ya sen götürdünmü dr a.
Allahım bütün hasta olan bebelere acil şifalar versin.tekrarını yaşatmasın inşallah.

Inşallah semihacım çok saol

belki alınganım belki doğru düşünemiyorum
ne derseniz diyinnn
ama bir anlık zaafiyetin bedeli değildi benimkiii
5 dakikalık zevk için yapmadım hiç birşeyi bu gzöle görmedimde zaten hayatıı
ben sadece sıkıntı mı acımı paylaşmak istedim

lütfen beni sadece 5 dakikalık zevk için çocuk aldıran yada doğurup doğurup sokağa atan annelerle bir tutmayın
üzüldüm ve kırıldım açıkçası

sadece bunca zamandır beni tanımadığınıza üzüldüm

keşke bir anlık zaafiyetlerimizin bedelini bir hayat bitirerek ödemeyelim cümlesini kullanmasaydın arkadaşım

mrblar kızlar..
Herkeze keyifli bir hafta sonu diliyorum..
Albina'dada burun akıntısı başladı.. ara ara öksürükte var..keyifsiz biraz..
bugün akraba günü vardı... ama gitmedim.. Albina yı dışarı çıkarmak istemedim.. kalabalılkk bide... rahat edemem diye düşündüm....

Yeliz cim inş. damla etkili olurr.. kıyamam kuzuya yaa. Acill şifalar cnm...

cnm benimm bence bu söz sana değildi cnmm..
arkadaşımız o sözle.. senin yaşadığın üzüntüyü örnek alarak daha dikkatli olmamız gerektiğini vurguladı..

Biz burda yaşadığımız tecrübelerimizi, mutluluklarımızı, ve sıkıntılarımızı tüm samimiyetimizle paylaşıyoruz.. Ve ben şahsım adına burda bir arkadaşımızın yaşadığı sıkıntıya üzülüyor... ve yoluna girmesi için dua ediyorum... Birbirimizi göremesekte samimiyetlerimize inanıyoruz..

senin yaşadığına gelince..Sen; senin için doğru olanı yaptın...kolay değildi elbette senin iiçin..Ama kader işte.. böle olması gerekiyordu.... seni kendini kıyasladığın insanlarla bir tutmamız mümkün değil..böyle birşeyi aklından bile geçirme...

Son düzenleme:
kızlarr mrb nasılsınız ben kötüyüm arda hastalandı yavrum gene halizlestiiii ilaç kullanıyoruzzzz

bütün hasta olan bebislerimize geçmis olsunnnnn
öpüyorumm sizleriiii

cnm benim geçmiş olsun kuzularına..Acill şifalar diliyorum..
kışı bu tarafını hiç sevmiyorum.. Bebişler hastalıktan kurtulamıyor yaa..
çok dikkat etmek gerekiyor.. eskiler kuş kanadının yelinden bile sakının derlerya doğru valla...

slm zeynepcim..diş çıkartıyor benim kuzum..bu yüzden bugünlerde pek keyifli deiliz..
günlük olayına gelince hamilelik süresince ve doğumdan kısa bi süre sonrasına kadar tuttum günlük..gün gün deil ama özel anları kaydettim..
şimdi ise bi şey yapmıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…