- Konu Sahibi DreamLover
-
- #10.561
Ozel mesajimda da belirttigim gibi benim mesajımı tamamen carpitmissin,umarim anlatabilmisimdir.belki alınganım belki doğru düşünemiyorum
ne derseniz diyinnn
ama bir anlık zaafiyetin bedeli değildi benimkiii
5 dakikalık zevk için yapmadım hiç birşeyi bu gzöle görmedimde zaten hayatıı
ben sadece sıkıntı mı acımı paylaşmak istedim
lütfen beni sadece 5 dakikalık zevk için çocuk aldıran yada doğurup doğurup sokağa atan annelerle bir tutmayın
üzüldüm ve kırıldım açıkçası
sadece bunca zamandır beni tanımadığınıza üzüldüm
keşke bir anlık zaafiyetlerimizin bedelini bir hayat bitirerek ödemeyelim cümlesini kullanmasaydın arkadaşım
Ozel mesajimda da belirttigim gibi benim mesajımı tamamen carpitmissin,umarim anlatabilmisimdir.
igne implant spiral aylık igne gibi koruma yontemlerinde hamile kalma riski az olsa da
prezerwatif ,takwim, geri çekme gibi yontemlerde bu risk cok daha yuksektir,
bunu bilmeyen war mi aramizda arkadaşlar..?
hayatım nedenini nicinini acıklamana bile gerek yok,tenzilecim, ben kızımdan önceki jinekolojik muayenemde ki doktorum istanbulda bir çok insanında takdirle bahsettiği ( seçil hanım) hap gibi horman ihtiva eden her türlü korunmanın biizm kendi vücudumuza yaptığımız bir zarar olduğunu söylemişti. ki hapla korunduğum için enfeksiyona açık bir yaram vardı. ve bana ve eşime çok kzımıştı . neden sne korunuyorsun eşin korunsun demişti. eşim hatta bu duurma çok kızmıştı. en etkin en güvenilir en sağlıklı yöntem olarak kondom yani erkeğin korunması söylemişti. geri çekme takvim gibi yönetemlerin rskli olduğunu bende biliyorum. doğru bir yöntem diye de iddia etmedim . ki bu şekilde korunmadım bile. diğer arkadaşlara ders olsun demek isteyebilirsin. ama keşke bu şekilde dile getirmeseydin. bir anlık zevk için lafı beni geren . başka birşey değil.
kendimce açıklama gereği hissettim. ben yanlış anlamış olabilirim. neden kondom kullandığımı sence güvenilir olan korunma yöntemlerini bana neden doktorumun tavsiye etmediğini bla bla blaa...... ,ve benim nasıl bu duruma düştüğümü.
ha evet ders olsun, bana ama bana
hayatım nedenini nicinini acıklamana bile gerek yok,
yalniz şunu bil inan bizde uzulduk....
ve amacimin seni rencide edicek bi sey olmadigindan emin ol,
yine yanlış anlaşılıp kalbini kırdıysam affola...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?