Bebeklerimiz ve Biz

tesekkür ederim kızlar ya sormayınn hastalık mahvediyo onuda bizideee

gelinim nasıl bakim dünürmmm
canım albina nasıl hayatım öpüyorummm

Ozel mesajimda da belirttigim gibi benim mesajımı tamamen carpitmissin,umarim anlatabilmisimdir.

igne implant spiral aylık igne gibi koruma yontemlerinde hamile kalma riski az olsa da
prezerwatif ,takwim, geri çekme gibi yontemlerde bu risk cok daha yuksektir,
bunu bilmeyen war mi aramizda arkadaşlar..?

zeynep cim bende gunluk olmasada onemli anlari kaydediyorum.....
gittigimiz geldigimiz yerler org. diş boy kilo gibi seyler

tenzilecim, ben kızımdan önceki jinekolojik muayenemde ki doktorum istanbulda bir çok insanında takdirle bahsettiği ( seçil hanım) hap gibi horman ihtiva eden her türlü korunmanın biizm kendi vücudumuza yaptığımız bir zarar olduğunu söylemişti. ki hapla korunduğum için enfeksiyona açık bir yaram vardı. ve bana ve eşime çok kzımıştı . neden sne korunuyorsun eşin korunsun demişti. eşim hatta bu duurma çok kızmıştı. en etkin en güvenilir en sağlıklı yöntem olarak kondom yani erkeğin korunması söylemişti. geri çekme takvim gibi yönetemlerin rskli olduğunu bende biliyorum. doğru bir yöntem diye de iddia etmedim . ki bu şekilde korunmadım bile. diğer arkadaşlara ders olsun demek isteyebilirsin. ama keşke bu şekilde dile getirmeseydin. bir anlık zevk için lafı beni geren . başka birşey değil.

kendimce açıklama gereği hissettim. ben yanlış anlamış olabilirim. neden kondom kullandığımı sence güvenilir olan korunma yöntemlerini bana neden doktorumun tavsiye etmediğini bla bla blaa...... ,ve benim nasıl bu duruma düştüğümü.

ha evet ders olsun, bana ama bana

bu arada amacım tartışma çıkarma falan değildi. yada ne bileyim işte birisine dalaşmak falan deil. sadece üüzldüm, kırıldım bunu belirtmek istedim.

neyse yaaa
herneyse

sen kendnce doğru olanı söyledin
ben kendimce doğru olanı savundum
herkes düşüncesinde özgürdür
yeterki birbirimizi kırmyaalım

saygılar
derine sevgiler

iyi akşamlar herkesee

yoğun bir okadarda yorucu bir gündü bugün ....

çağanda dünden beri hasta sanırım grip doktora götürmicem inat etim burnu akıyor birazda öksürüğü var mızmız.... ıhlamur ve hatmi çiçeği çayı veriyorum içiyor kuzum dün ve bu sabah biraz balgam çıkardı çok şükür öksürüğü balgamlı değil ... inşallah yarın daha iyi olacak

yelizcim denoya çok geçmiş olsun tüm hasta kuzulara tabi bunlara benimkilerde dahil acil şifalar diliyorum...

jegecim eğlencenizin igüzel geçmesine sevindim

nimocum üzülme tatlım bu kadar elbetteki kimse la la la la la diye hoplaya zıplaya kürtaj olmaya gitmez içinde bulunduğun durumu en iyi sen bilirsin evet bencede jege kırmak için söylememiştir onu neyse aranızdaki duruma pek karışmak istemem ..... kendine iyi bak canım

Herkese selamm
Kuzu ve babası uyudu..
Wakit bana kaldı..
Geçmiş olsun dileriniz için çok teşekkürler..
Semihacım damlayı aldım gerçekten fark yarattı...öğlen damlattım , ben yatmadan tekrar damlatıcam yakasına...çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için...öpüyorum seni ve bal kızını.

Mavicem Çağan a da çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim bir kaç gün kendi bildiğin yöntemlerle iyileştirmeye çalış olmadı götürürsün dr.a.

Esma cım Arda mızada çok çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin bütün hasta kuzucuklara.

slm yelizcim iyi geceler ben varım nasılsın denizin iyi olmasına sevindim bende yezdayı yıkadım yatırdım şimdide
sen neler yapıyosun

Kızlar selam, geldim , gecenin bu vakti bişey sorucam. Göz çevresi kırışıkları için kullandığınız bişey var mı? Heryere bakıyom, bin tane şey çıktı karşıma, herkes kendi sattığını övüyo, öbürlerini çöpe at diyo. Sonuç olarak mimik kırışıkları başladı bende ve kafam karıştığından güvenip bişey alamıyom. Reklamı yapılanları kullanıp memnun kalan yok gibi. Aman kadın olmak zor iş...

hayatım nedenini nicinini acıklamana bile gerek yok,
yalniz şunu bil inan bizde uzulduk....
ve amacimin seni rencide edicek bi sey olmadigindan emin ol,
yine yanlış anlaşılıp kalbini kırdıysam affola...

mutlu akşamlar güzel anneler...
nasılsınız bakalım..
Bizim cephe bugün kötüydü..
bebeşim ve ben grip olduk.. İkimizde öksürüyoruz ve bebişimin burnu çeşme gibi akıyor..
Bugünü;aferin şurup, ıhlamur ve balın içine birkaç damla limonla atlattık.. ama Keyfi yerinde çok şükür kuzumun..yarın inş. dr. gidecez..

öpüyorum hepinizi..(gribimi bulaştırmadan:))) )

selam kızlar herkese güzel bir pazar gecesi dilerim...
5 gibi dışarı çıktı barış abisinin yüzme dersini izlemeye birazda gezdik...hava buzz gibi..inanılmaz yağmur yağıyor..Allah hayırlı yağmurlar nasip etsin..
kuzucumda uyudu,pazartesi sendromu şimdiden başladı

Zeynepcim çok çok geçmişolsun canım ikinizede...
Salgın sanırım havalardan bütün bebeler hasta
Şimdiden önlemini alman iyi olmuş..umarım en kısa zamanda iyileşir bütün bebeler..
Benimde boğazlarım yanıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…