Bebeklerimiz ve Biz

Eferim sana bak istemiyordun içmek o -1 kiloyu görünce tartıda şimdi daha bir istekli içersin..
Başarılarının devamını dilerim :)))

Eferim sana bak istemiyordun içmek o -1 kiloyu görünce tartıda şimdi daha bir istekli içersin..
Başarılarının devamını dilerim :)))
aynen cnm
acaip hewesle iciyorum
ama sabahac karna icmiyorum,,,
partide bi arkadasimla konusuyorduk,elma sirkesinden konu acildi,o da zamaninda yarim kahwe fincani dememis we neticesinde solugu lawaboda almis,
dedim naspıosun sen abartmissin:)
o da napsin hemen gitsin kilolar diye heralde abartmis
kasiga baslayacak o da :)

kızlar bende içiyorum elma sirkesi ama sabahları kesinlikle içemiyorum..bide aç karnına içemiyorum.yeğin üzerine içiyorum bende..o bile beni çok zorlıyor içim dışıma çıkıyor..acep böle bi faydasını görürmüyümki...

kızlar bu arada dün ankaraya çok güzel kar yağdı..bizde kuzumu ablama bırakıp yarım saatliğine eşimle dışarı çıkıp kar oynadık.. o kadar zevkliydiki..çok özlemişim karda oynamayı...

valla bu bebekleri anlamak ne kadar zor..malum geçenlerde berfeye süt içiremediğimden bahsetmiştim..ogün bugün uğraşıp duruyorum..içine ne kattıysam bi türlü içiremedim biberonu..dün en sonunda sade süt ısıtıp bardağa koydum.lıkır lıkır içti şok oldum..meğerse kuzumun derdi sade ,bardakta bi sütmüş..tabii yudum yudum biraz uzun dakiklarımı aldı ama olsun..o tek içsinde yeter...

Aslında aç karna daha faydalı olduğunu okumuştum ama..tabi içemiyorsanız yapacak bişey yok ben
kesin evden çıkmadan içerim tezgah tutarımki unutmıyım diye
bu arada tenzile arkadaşın epey abartmış allahdan midesine zarar gelmemiş.. :)
Bende şöyle güzel bir kar yağsın mikroplar kırılsın kuzumla kısa sürede olsa kartoğu oynamayı
istiyorum..bakalım hepkisi ne olucak bu sene ilk defa farkına varıcak.. :)))

istediklerini çözene kadar devam mevcan cım..geç olmuş ama ne istediğini anlamışsın..
kamışla dene hem hoşuna gider hemde çabuk içer..
deniz kamışla içmeyi çok seviyor ama çok riskli çoğu kez ben içicem diye elimden alıyor ya eller sütün içine girmiş oluyor yada bardak elinde boş geliyor.( yere döküyor ) :)

canım pipetle denedim ama seviniyor sürekli gülmekten süt genzine kaçıyor bide eliyle tutmak istiyor pipeti..süte iyice bi alışşın belki ilerde biberonda tutar..

soytarım valla çok zor bi dönemden geçiyoruz..allah herkesin yardımcısı olsun..şu karda kışta çok zor işsiz kalmak...

kızlar bi şey sorcam ben berfeye pınar çocuk sütü içiriyorum..bu berfe için uygun bi sütmü..tavsiye edeceğiniz bi süt varsa onuda denerim..

slm mevcancım benim cadıda süt içmiyo hiç:a015:
bende sade bardakta veriyorum

ne kadar güzel bi manzara böle hülyacım:lepi:
bırda yağan kar hemen eriyo
bakalım yarın gene yağacakmış tutar belki bu seferhihoyyyt
çocukların en sevdiği şeydir zaten kar oynamak, kardan adam yapmakberkanda karın hakkını vermişe benziyosengözlerimebaksanab

Mev.can cım ben pınar süt içiriyorum canım...

Ooh bu yılın ilk kardanadamı berkan dan geldi..
Burayada yağsa şöyle 1 metre :) bizde yapıcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…