- Konu Sahibi DreamLover
-
- #10.621
selam kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum
eşim bir hafta izine çıktı işim bitmiyordu şimdik hiç bitmez artık
kızlar birşey sorcammm sizlere siz hiç kitap aldınızmı çocuklarınıza nesneleri tanımaları için
Kadis cim yazımdada belirttiğim gibi ben çok küçükken başladım almaya..
en başından beri kitapları denizin ulaşabileceği yerlere koydum
sürekli elinin altında olsun diye... nesneleri öğreniyorum,hayvanları öğreniyorum,sebzeleri öğreniyorum,renkleri öğreniyorum,şekilleri öğreniyorum..vs.vs.
En son geçen hafta aldım hikaye kitabı 3 hikaye var içinde küçük kurbağa,kurtla kuzu,geyik,kalın sayfalı
bir sayfasında hiyakesi yazıyor diğer sayfasında hikaye kahramanlarının puzzle ı var 6 parça şimdiden aşılamak lazım kitap sevgisini.
cok oluyo biz alali cnmkızlar birşey sorcammm sizlere siz hiç kitap aldınızmı çocuklarınıza nesneleri tanımaları için
O anne dedikce senin gosterdigin sewinc halleri onun oyle hosuna gidecekki o da daha bir hewesle we bagırarak Anne diyecekHerkese Günaydın güzel b ir gün güzel mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorum hepimize...
Zehracım,Mavicecim,Kadis cim,Jege cim..Çok saolun kızlar..
Denizde herşeyi ama herşeyi söylüyordu..
( bende sitesinde önemli anları kayıt altına alıyorum)
Aret var görümcemin köpeği onun bile ismini söylüyordu ama ANNE demiyordu,kucağıma gelmek isteyince
yahut tezgahdan bişey almak isteyince,kısacası zora gelince diyordu ama oda net değildi( ınne diyordu).. ama cumadan beri ANNE diyor...çokda güzel söylüyor.Nasıl mutlu oluyorum anlatamam sizlere :)))) Mahsus saklanıyorum evde Sırf bana ANNe diye seslensin diye :))
biz bunu geçenlerde almıştık ama tabii Türkçe yazılarıda sesleride oğlum çok sevdi sayfalarını açıyor düğmelerine baıp basıp dinliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?