Bebeklerimiz ve Biz

Ceysumcum yardımcı alabiliyorsak tabiki çok çok daha iyi olur ama alamayanlarda kuzunun uyuduğu
saatte yetiştiği kadar yapmak.. kendimizi hırpalamamız lazım hepsi yetişcek diye..çünkü artık evimizde
bebek var eski düzenimizin olmaması çok çok normal...önemlileri yapmamız yeterli olur bence.ben öyle
yapıyorum şahsen deniz uyanıkken sürekli ilgi oyun vs istediği için bazende ille anne ile oynıcam diye
direttiği için ister istemez yapamıyorsun bişey..uyku saatinde yemeğimi veya önemli işlerimi hallediyorum. Öylede olması lazım..Hikayedede anlatıldığı gibi

Kadis cim Tv yi hiçbir uzman önermiyor kesin ve kesin açmayın diyor...
Kendi kendilerini eğlendirmeyi bilemezler tembelleşirler diyor..zararlarını anlatmakla bitmez..
Bence sen en kısa sürede birtane birtane kitap almakla başla yada seri alıcaksan her hafta yada
sıkıldıkça çıkar..hepsine bir anda doymasın..
Ben tek tek yada dediğimin gibi birden fazla almışsam oyuncak kitap hepsini birden vermiyorum...
Doyumsuz olmasın...kıymetini bilsin birtanesiyle daha çok vakit geçirsin diye..

Ewet ayşecim..yüzlerinide tanıtmak çok önemli bir ayna karşısında başladık ona...öğrendikten sonra
benim veya babasının yüsünde yada kendi yüzünde bütün organlarının yeriniş gösteri..kendi diliylede söylüyor.. :)))
memesinin yerini bile öğrendi :))))

Saol canım ya çok şükür bugünleride gördüm :)))

selam kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum
eşim bir hafta izine çıktı işim bitmiyordu şimdik hiç bitmez artık

ah eb zeynepcim şu kriz mahvetti ya.eşimde yaklaşık 20 gündür evde daha 15 günü var.çok bunaldım ya.yardımı dokunsada evde erkek oldummu iş hiç bitmiyor.

kızlar birşey sorcammm sizlere siz hiç kitap aldınızmı çocuklarınıza nesneleri tanımaları için

aldım kadiscim.ben berra 6 aylıktı sanırım kalın kitaplardan aldım hep.halada devam almaya...

yelizcim bende aynı senin aldıklarını senin uyguladıklarını uygulamıştım.hep ulaşabileceği yerlere koymuştum kitabı şimdi ise kitaptakş bütün hayvanları biliyor ve seslerini taklit ediyor.renkleri öğrenmeye başladı.sarı ve maviyi tanyor vede söylüyor.
çok önemli bencede çocuklarda eğitim.

ayşegül merhaba canım.naber.

az sonra çarşıya çıkacağım.havada çok soğuk canım istemiyor ama haftasonu istanbul yolcusuyuz:)))
görümcem doğum yaptı.gözün aydına gideceğiz ve doğum hediyesi almak için mecburiyetten çıkıyorum.

kızlar birşey sorcammm sizlere siz hiç kitap aldınızmı çocuklarınıza nesneleri tanımaları için
cok oluyo biz alali cnm
yelizin bahsettigi ''..taniyorum'' ile basladik sonra renkli sekilli hikaye kitaplari,dunya masallarindan derlemeler, bi de muzikli kitaplarimiz war,Ruya'nin hikayeleri:)onlari cok sewiiyor:)
sende eger almadıysan acilen al cnm siddetle oneriyorum

bizim de çok fazla kitabımız var..en son yelizcim senin aldığın yapbozlu kitaplardan aldım...
küçük kurbağa olan..bu hafta sonu yine bişiler alırız bakalım..okunmasından pek hoşlanmıyor ama kendi tek tek sayfaları çeviriyor..yapbozlarıyla çok ilgileniyor...çok ufakken başladık bizde....

O anne dedikce senin gosterdigin sewinc halleri onun oyle hosuna gidecekki o da daha bir hewesle we bagırarak Anne diyecek
bizde oyle oluyor:)

bende onun icin sasirdim herseyi soyluyor cunku deno biliyorum ....

tekrar gozun aydin tatlim...

hımmm tadi bakalım gelin gelin istanbula :)
gözünüz aydın cnm Allah analı babalı büyütsün..Berra yı çıkarma eşin evdeyse çok soğuk...

Selam Tenzile..Ne haber sizden..?

biz bunu geçenlerde almıştık ama tabii Türkçe yazılarıda sesleride oğlum çok sevdi sayfalarını açıyor düğmelerine baıp basıp dinliyor

slm kızlar
işlerimi ancak bitirebildim
nasılsınız, bebişler nasıllar
benim kuzumun burnu çeşme gibi akıyo, keyfi ve iştahı yerinde ama

zeynep gibi hasta diğer tüm bebişlere geçmiş olsun diyorum

Aynen öyle tenzile..
Deniz ANNE diyor ben havaya zıplıyorum..O daha bir çığlıkla diyor :))
Evet herşeyi konuşuyordu ama bir tek anne demiyordu bildiğin üzre..

Çok şükür bunuda duydum..Allah duymak isteyenlerede nasip etsin

kizlar bu arada elma sirkesine tam gaz we duzenli dewam ediyorum..
aksam aburcubur yemiyorum yediklerime de dikkat ediyorum
2 litre su iciyorum..
1 kilo farketti inanmazsiniz walla
ben bile inanamadım:))))

Selam zehra cım sizede çok geçmiş olsun canım
Acil şifalar..benide o korkutuyorya hiç belli etmiyorlar hasta olduklarını...ve tedaviye geçkalma korkusu
beni ürkütüyor her seferinde..

iyiylik cnm yelizcim
yorgunluk war biras
foto faceboka ekledim
ordan bak cnm
buraya eklicem gerci )

hosgeldin zehracim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…