- Konu Sahibi DreamLover
-
- #10.601
gözün aydın canım .insan nasıl mutlu oluyrBu arada kızım cumadan beri Anne diyor...Anne ANNE diye evin içinde bana sesleniyor
şükürler olsun bunu anı çok bekledim Allahım bütün isteyenlere tatdırsın bu duyguyu..
İnanılmaz güzel bişey bebeğimin ağzından ANNE kelimesini duymak :)))))
tünaydın kızlar ben geldim...
kuzumun 1 yaş aşısı vardı onu yaptırdık ancak geldik işte...
dün bebeğime çok güzel bir doğumgünü yaptık..herşey ummuduğumdan güzel geçti..sadece eşimin en yakın akrabaları 30 kişiydi...
bi tane yiyecek bişi kalmadı..çok fazla foto çekilemdik maalesef herkes çok açtı çünkü..makineyi telaşten evde unutmuşum...
yarın eklerim fotoları..
ne kadar güzel birşey anne olmak...herkes onu alkışlıyordu kuzumda alkışlıyordu...
evimin neşesi iyiyki doğmuş gerçekten....
yelizcim gözün aydın canım...
sonunda duydun o müthiş kelimeyi...
mavicem ufaklık hastaymış geçmiş olsun canım...
denonun iyi olmasına sevindim canımmmMavilim güzel sorunsuz geçmesine çok sevindim canım resimleri bekliyoruz en kısa zamanda..
mavilim çok teşekkürler duydum sonunda..
Semiha cım çok saol canım...damla çok iyi geldi...
Bilgileri paylaşmak ne kadar güzel ve faydalı...
Kadis cim ve Ayşe cim sizlerede merhaba..
Ekincim eşinin evde olmasına sevinmen lazım canım sana yardımcı olmak açısından..
Saol canım şuanda herşey kontrol altında...ıhlamur,keçiboynuzu suyu,limonlu bal..vs..tedaviye devam..
Senin kuzun nasıl..Acaba çokmu sıcak evin canım ondanmı kızarıyor yanakları papatyanın
Elif o dediğim pastane varya yılbaşındaki pastalara altın vereceklermiş :))) tabii hepsine değil sayılı :))
Elifcim ne yaptın iyi geçmiş hafta sonu çok sevindim resimleri bekliyorum, pastayı naptın istediğin gibi oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?