Bebeklerimiz ve Biz

kızlar iyi gecele nasılsınz umarım hepiniz iyisinizdir
arda oğlusum daha iyi ama çok mızmızlanıyo hastalığın getirisi sanıımmm uyutunca bi bakayım dedim gündüzde geçmis olsuna geldiler müsait olamadımmm

hülyacım resim süper oğlusunda çok tatlı çıkmıssss

dünürcüm yorumların için tsk ederim
süt olayına gelince ben damadına milupanın aptımil junıor sütünü veriyorumm geceleri onu içiyo eğer içerse onu tavsiye ederim tatlım ... gelinimi kocaman öptümmmm

çağanın durumu pek iç açıcı değil ya inanamıyorum bi günde nasıl bu kadar ilerledi o yüzden bakamıyorum buraya zeynomada çok geçmiş olsun acil şifalar zehram bir kaç gün pek uğrayamam aman kuzum düzelsinde hayırlısı ile sizleri çok öpüyorum kendinize ve kuzularınıza çok iyi bakın a.s.

Günaydın herkeslere güzel günler olsunn

yelizcim denizin mesajı çok şirin yerim o cadıyı benn onada nice mutlu yıllarrr sağlıkla mutlulukla

herkese selammmmm

uzun zaman oldu görüşmeyeli.bilgisayarım arızalıydı nihayet düzeldi.umarım herkes iyidir.keyifler yerindedir.

günaydın kızlar hayırdır kimseler gelmemiş nasılız bugün bakalım?
Denizi öperiz ne güzel mesajmış o inşallah yeni yıl bütün bebişlerimiz için güzellikler getirir

Hülyacım resim çok güzel memleketimi çok özledim benim içinde karda bol bol yürü emi şekerim öperim sizi, Berkan ve kardan adamıda bi harika :)))

iyiyiz ayşegülcüm çok şükür.sen nasılsın yakışıklı oğluşun nasıl.

günmaydın kızlar.............güzel bir gün diliyorum herkese...
fotoğrafları yükledim kızlar...bakabilirsiniz...

denizin mesajına bayıldım valla....
öperim kocaman ...

Günaydınn kızlar nasılsınzzzzzzzzzz

hepinize güzl bi gün diliyorummm öpüldünz sekerler

Herkese selammm :)
Gösterimizi Beğendiğinize sevindik..çünkü bu gösteri için çok çaba sarfettik günlerdir hazırlanıyoruz..:):)

Esma cım,Mavicecim...çok çook geçmiş olsun kızlar tekrar acil şifalar diliyorum kuzucuklarınıza ve bütün hasta diğer kuzucuklara..

Esmacım günaydın canım hoşgeldin nasılsın Ardam nasıl?

Yelizcim günaydın tebrik ediyorum Denizi öptüm çok,

Elifcim resimler çok güzel tekrar Ruzişe mutlu yıllar diliyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…