Bebeklerimiz ve Biz

Saolun kızlar :) demek bebelerle seyrettiniz sizinkiler erkanda çocuk gördüğü zaman bayb diyormu..
Deniz hemen heyecanlanıp bayb baybbbbb diye çığlık atıyor...:)

Elifcim ne resimlerini görebildim nede yolladığın link i açabildim akşam bakıcam inş.. canım

Ayşe cim umarım ağzına sürmemiştir.
Benim kokoş kızımda ben ne zaman parfüm sıksam,krem sürsem hemen bende bende diyor..
eline sürüyorum kremi bir güsel yüzüne sürüyor onu parfümünde boynunun aldına sürüyor (kapak kapalı.)
Herşeyi biliyorlar şeker bu modeller..:)

Aaa olmuyorki Şekerim kaç kere anlattım azıcık dikkat lütfen.. :)
Bak bu son tarifdir bir daha vermem ona göre :))

3-4 çekiboynuzunu ortaboy cezveye koyup suyle birlikte iyice balı içinden çıkana kadar kaynatıyorsun
sonra onu taze sıkılmış( portakal mandalina nar(hangisini seviyorsa) ) meyve suyu ile karıştırıyorsun..
sonrada bebene içiriyorsun.Yarım bardak keçiboynuzu suyu yarım bardak meyve suyu olması lazım.
Yarasın Zeynoma kan olsun can olsun.. :))

MAwili fotolara baktim ock guzel cıkmışsınız. maşalaah size...
ayrıca pasta ben ce harika olmuş
eger tadi guzelse ne ala,dah iyisi şamdakayısı :))

Herkese merhaba

Kadisci saol cnm iyiyiz, mawilinin fotolarina baktım geldim hemen

uımarım hrkes iyidir..?

saol bidenem,kaydirigubbakcemile3, son soruşum oldu emin olabilirsin
ilk iş keçiboynuzu bulup almak o haldekaydirigubbakcemile5

Selam kızlarrr
Kaç gündür uğrayamıyorum kuzum hasta ve çok huysuz. Dün dayanamadım yine götürdüm dr. çok şükür birşeyi yok yani ciğerlerde falan hafif boğazları kızarık oda balgamdandır dedi dr. teyzemiz. Bakalım pzt kontrolümüz var. İnşallah o güne kadar toparlar.
Yelizcim hemen deniyeceğim senin şu formülü
Bu arada denonunda ruzişinde yeni yıl mesajı çok hoş ikisinide öpüyorum kocaman kocamannnn
Hülyacım sizinde kardan adamınız çok hoş.
Birden okul günlerim aklıma geldi. Bizde böyle kocaman kardan adamlar yapardık. Ellerimiz kızarana çoraplarımız ıslanana kadar oynardık.
Şimdiki çocuklar çok şanssız özelliklede büyük şehirlerdeki, kar yerde en fazla 1 saat temiz kalıyor. Hava okadar kirli ve okadar çok insan varki....

:) aktardan al zehra sultan..
mavilim bende bakıcam akşama canım burdan albümdeki resimleri göremiyorum

tenzile seninkilere baktım canım akşam ama yorum yakamadım deniz rüyasında ağlayınca çıktım hemen..
Sizlerde çok güzel eğlenmişsiniz..ne kadar kalabalıkmış öyle grubunuz..ne güzel..
Derinciğinde köpekle olan iletişimide süperdi :))) öpüyor Yeliz teyzesi bal yanaklarından

Selam Sevil cim İrem dede eğer rahatsızlık varsa hemen dene canım zararı yok faydası çoook..
Sizede çok geçmiş olsun canım...
Bizde İrem kızı kocaman öptük :)

kızlar kendi yolladığım linke tıklayınca abdulrahmandan diyre çıkıyo
nlamadım valla

yelizcim akşam bakarsın cnm ..

leeyn dreamcim,iyi anlamda mi kötü anlamda mi bacak meselesi :)))))
güldürdün beni canm benim

yorumlar icin herkese teşekkürler...

Saol canımcım inşallah o güne kadar düzelir.
Zeyno nasıl oğluşunu sardımı tatil heyecanı???

yemek yedircem şimdi zeynebe teyzesi, sadece burnu akıyo, bazen kuruyo, bazen tekrar akıyooo, keyfi yerinde ama maşallah

tatile daha çok var ama cnm, banhsettiğin yılbaşı tatiliyse haberi bile yok daha

yemek yedircem şimdi zeynebe teyzesi, sadece burnu akıyo, bazen kuruyo, bazen tekrar akıyooo, keyfi yerinde ama maşallah

tatile daha çok var ama cnm, banhsettiğin yılbaşı tatiliyse haberi bile yok daha

Yarıyıldan bahsediyorum şekercim. Hadi ya ben bir hafta diye biliyordum.
Birde hayaller kuruyordum ablama giderim o bana gelir diye.
Neyse sağlık olsun beklerim daha nasıl olsa evdeyim artık(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…