Bebeklerimiz ve Biz

Ya kızlar benim zilli taneli şeyleri fazla yemiyor. Pilav makarna yeniliyor ama iş sebze yemeklerine köfte ve tavuğa gelince yan çiziyor. Diliyle hopp dışarı atıyor. Fazla ısrarcı olmayayım diyorum ama birde alışırsa diye korkuyorum. Siz nedersiniz? Varmı sizlerde de böyle sorunlar...

Sewilcim öncelikle gecmiş olsun cnm
acil şifalar

taneli yemeye gelecek olursak ; eline hawuç salatalık ws. wersende kendi kendine kemirse onu,belki alışır,cok cadılar cnm anca işlerine gelen bişe olursa sorunsuz yiyolar:s

Sevil cim geçenlerdede böyle sorunu olan bir anne yazmıştı...
Bende tembel alıştırma yemiyor diye..nasıl başlarsa öyle gider ben çok tanıyorum 4-5 yaşına gelmiş ama yemekler halen blendırdan geçiriliyor..
çok ufak ufak ver yavaş yavaş gün geçtikçe lokayı büyüt.. Alışmazsa çok uğraşırsın mazallah..
Ben denizde çok şükür yaşamadım öyle bir sorun.

cnm benim kide sebze olarak değilde, çorbanın içinde falan yiyo püre şeklinde bazende

pürtüklü pek sevmiyoo
zaten fazla bişey yediği de yokk-tatlicadiarzu-
ne süt seviyo, ne tatlı, var sa yoksa çorba yiyo:a015:
o yüzden bende çorbalırını bol sebze, tavuk, kıymayla yapıyorumyerimseniben

kızlar bu katı yutma sorununu biliyosunuz bende çekiyordum..dün akşam yemeğimde saydım berfe tam 30 adet burgu makarna yedi..hemde çatala 2 - 2 batırıp verdim..sabahta eline patetes kızartması,kaşar sosis verdim..hepsini ısırdı çiğneye çiğneye yuttu..ama az önce köfte verdim diliyle çıkardı..demekki canları ne zaman isterse o zaman yiyeceklermiş..

kızlar 2008 en sorunsuz alışveriş yapan üye seçilmişim:hooray:

beni aday gösteren
bana oy veren, vermeyen herkese sonsuz teşekkür ediyoruma.s.
seçilmeseydim de aday gösterilmek bile gerçekten çok gurur okşayıcı olurdu

bende rep veremiyorum hemde bayadır bilgisayarım bozuktu siteye girememe rağmen.başka kullanıcıların mesajlarınıda değerlendirin gibi bişey çıkıyo.

kızlar bide bişey sorucam size benim oğlanın bıngıldağı daha kapanmadı sizce normalmi sizinkilerin nezaman kapanmıştı.

Güle güle tenzile..

Zaten seçilmeseydin kafanda paralardan o satışları

bizi o kadar boşlamana değdi demek

Tebrikler Zehra Sultan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…