- Konu Sahibi DreamLover
-
- #10.901
selamlar hepinüzeeeeee
ayrıyetten hayırlı cumalr diliyorum biz artık rutine girdik çağatay durmadan öksürüyor kuru öksürük ay delirecem yaaaa gece tık yok gündüz durmadan öksürüyor ne yaptımsa geçmedi birde kendini çok kolay kusturabilen bir çocuk akrka arkaya bir kaç defa öksürdümü hopppp lavaboda alıyor soluğu ne var ne yok boşaltıyor bunun alışkanlık haline gelmesinden korkuyorum eşim pazartesi günü çoçok hastanesine götürecek kuzuşumu bakalım hayırlı haberler diyeyim şimdiden....
bu arada kıslar dün gece biz yılın ilk kavgasını yaptık ama ne kavga oldu anlatamam en son mutfakta salya sümük ağlıyorduk ikimiz ben zaten yapı olarak sinirliyim son zamanlarda yaşadıklarımda iyice gerdi beni eşimde işlerinde yaşadığı bazı pürüzlerden dolayı gergin güya sıkıntısını anlatmayarak bana yansıtmıyor ama tüm gerginliğini hissediyorum ve hislerim çok kuvvetlidir benim anlıyorum ters giden birşeyler var soruyorum anlatmıyor dün gece sordum bak iyimi oldu sen biriktirdin ben biriktirdim sonu iyimi oldu dedim erkeklerin ağlaması çok koyuyor insana kendimi unuttum onu sakinleştirmeye çalışıyorum çok kolayda ağlayabilen biri değildir aslında neyseki tatlıya bağlandı son zamanlarda ekonomik açıdan biraz dar boğazdayız ve kendimize bir yol belirledik artık kontrol bende iki ay kadar bir sıkıntımız olacak ama bunlarda geçecek biliyorum iş çooookkkk piyasada para yok.... off ya ne olursa olsun onu yani eşimi çok seviyorum çocuklarım ve eşim bir yana dünya bir yana ahhh ahh içim okadar dolu ki yazmaya kalksam parmaklarım dayanmaz ... sadece hayat insanlar o kadar acımasızki bu zamanda eşin ve çocukların dan başkası yalan yani benim için böyle keşke böyle olmasaydı keşke:çok üzgünüm:
14 kuşu karsınızdaMev.can hadi gözün aydın maşallah diyelim...
Senden mutlusu yoktur şimdi...
Alinin anası uğramadı bugün..
Saat 14,00 kuşuda gelmedi:)
eşleri evde sanırım :))
hoşbulduk cnmKuş hoşgeldin..
Hadi ya ne güzel bir süpriz olmuş...bende yapmıştım aynısı eşime :)
Bu arada bizde 2.bir emir gelene kadar cumartesi günleri çalışma yok onun yerine yarım saat geç çıkıcaz :) çok sevindirici bir haber...yarın zaten görümcemin kınası var 1 hafta önce yapıyor..
eee malum benimde :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?