Bebeklerimiz ve Biz

yelizciğimin bugün doğum günüymüş
iyiki doğdun arkadaşım nice mutlu yıllara
kuzunla ve eşinle geçireceğin huzur dolu yıllar diliyorum yeni yaşın sağlık mutluluk ve bereket dolu geçsin inşallah iyiki doğdun arkadaşımŞeniz​

yelizin doğum günümüüü .))))))

canım arkadaşım yeni yılda yeni yaşın güzelliklerle dolu olsun eşinle ve kızınla nice uzun yıllara
seni seviyoruz KK Kadistennn :)a.s.a.s.

selamın hello herkese..
ankaranın bol karlı havasından kocaman bi merhaba.herkese iyi haftasonları diliyorum...

yelizimin doğum günü demek bugün..iyiki doğdun canım arkadaşım..ailenle çocuğunla daha nice senelere...

aaaa inanamıyorum bu ne şimdi kızlar gördünüzmü gebelik takvimin çıkmış..ne alaka anlamadım.
ay şimcik duygulandım aklıma o günlerim geldi...

buyur gel sibelcim

efe nasıl, sen nasılsın
nasıl soğuktur kimbilir sizin oralar şimdi((

lojmanınız güzel ısınıyodur ama sanırım

cnm efe ıyı valla şımarıklıga devam
buralar batıdan ve karadenızden daha sıcak canım ben dogu dıye sıcak olur dıyordum ama super oglanı hergun çıkarıyorum valla dısarı kımısı mont bıle gıymıyor duşun yanı guney dogu ya o yuzden sanırım çok soguk degıl
lojmanımız çok guzel ısınıyor canım çok memnunum gelen yanıyor cok sıcak buluyor evı tek sorun yerler kalebodur tas ama peteklerımız çok buyuk nerdeyse boydan boya

adamı yolladım balıkçıya hamsi alıp gelecek bızde hamsı yıyelım barı

buyur gel sibelcim

efe nasıl, sen nasılsın
nasıl soğuktur kimbilir sizin oralar şimdi((

lojmanınız güzel ısınıyodur ama sanırım

cnm efe ıyı valla şımarıklıga devam
buralar batıdan ve karadenızden daha sıcak canım ben dogu dıye sıcak olur dıyordum ama super oglanı hergun çıkarıyorum valla dısarı kımısı mont bıle gıymıyor duşun yanı guney dogu ya o yuzden sanırım çok soguk degıl
lojmanımız çok guzel ısınıyor canım çok memnunum gelen yanıyor cok sıcak buluyor evı tek sorun yerler kalebodur tas ama peteklerımız çok buyuk nerdeyse boydan boya

adamı yolladım balıkçıya hamsi alıp gelecek bızde hamsı yıyelım barıcokacimcoook

dunurcum 3 gun konuşmadım şimdi konuşuyorum dun kyınvalıdem aradı anlattım bıraz şikayet ettım ıyıde oldu hemen kaynanam arayıp çatmış kızmış ona daha dogrusu çok fazla ıçmeyen esım burda bekar arkadaslara takılıp sureklı onlarla oluyor eve vakıt ayırmıyor ve onlarla oturup ıçıyordu benı dınlemıyordu yılbasımızda berbat gectı gecenın 4 de benı arkadaslarda bırakıp gıttı eve ben orda kaldım....buyuzden anlattım herseyı kayınvalıdeme oda çok guzel konuşmuş ben senı boyle yapasın dıyemı dogurdum buyuttum ayıp demış eger bıdaha sureklı ıçersen sıbel çocugunun ustune yemın ettı senden boşanıcak evı terk edıcek demış sibel c.tesı ızmıre gıdıyordu zor ıkna ettım gıdersede dönmez bak kendıne gel demış ve bıdaha duyarsam babanı aratıcam demış ve tlf yuzune kapatmış

kızlar mrblar
Herkeze keyifli hafta sonları diliyorum..

Yelizz doğum günün kutlu olsun cnmm..
İyiki doğdun, iyiki varsın, Ve iyiki buraya üye oldun ve seni tanıdık..
Mutlu yıllar cnm...

iyi akşamlar kızlar..dışarısı o kadar güzelki anlatamam..kardan göz gözü görmüyor..eşim gelsin berfeyi bırakıp ablamlara kar oynamaya çıkıcaz..
allahım bu havada sokakta kalanlarada yardımcı olsun tabii..

herkese iyi haftasonları
egeye mısır(mıhmıııııııı)patlattım bende haberlere bakıyordum sizlerede bakayım dedim..içim bir acayip oldu ölen öğrencileri görüp ağladım tekrardan..Allah rahmet etsin.çok üüzldüm...
sizler nasılsınız

Canım hoşbulduk ttalım
4.levent e geldik.görümcem doğum yapmıştı.bebek görmeye geldim:)))
sorma canım.berra yı deli gibi özlüyorum ya.

mücüm slm canım.nasılsın bakalım.ege nasıl??

yeliz canım doğum günün kutlu olsun.sağlıklı sıhhatli nice mutlu yıllara...

semihacım merhaba,
iyiyim canım sen nasılsın berra nasıl?
pek vakit olmuyor egeden evde girmem imkansız hale gelyor şimdi bileee mahvediyor heryerikafamçokkarıştı

Yelizcim doğumgününmü benim haberim yoksengözlerimebaksanab
İyiki doğdun canım arkadaşım:Saruboceq: Sağlıklı mutlu bol paralı bir yıl diliyorum hayatıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…