Bebeklerimiz ve Biz

kızlar hepinize iyi geceler benim cadı uyuyorken bende uyuyup dinleneyim biraz bunların hızına başka türlü yetişilmiyor by size iyi sohbetler

Günaydın herkese iyi hafta sonları günün ilk günaydını benden olsunnn

sersem gibiyim yezda bu ece hiç uyutmadı beniii çok uykum varrrr yaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı.

bu arada kızıma bir klip yaptım hepiniz izileyin ve dinleyinnn

Milupa

yorumlarınızı bekliyorum:1hug:

çok hoş olmuş kadiscimm.
bizde yapmıştıkk.yanılmıyorsam yeliz göstermişti ilkk

hepinize günaydınlar kızlarr.mutlu sağlıklı hafta sonu diliyorumm hepinizeeee

sağol ekincim hımm onu bilmiyordumm doğrudur. olailir.

napıyosun naz nasıll bakalım yezda hiç uyutmadı beni bu gece öle uykum varkiii ekinim yaaa
bugün gelmeseydim ne iyi olurdu. yatardım .

yarın kardeşimin nişan bohçası gelicek annem hazırlığa koyulmuş temizlik falan yezdayla nasıl yapıcak bakalım

herkese selam
topik bugün çok sessiz...
ben istanbuldayım
berra yı getirmedim yanımda.anneme bıraktım onu.bizde pazartesi döneceğiz.
ama kızımı çok özledim ya.bu bizim ilk ayrılığımız.

slm kızlar
iyihaftasonları diliyorum hepinizea.s.

kadişim uykusuz kalmışsın cnm yaaakafamçokkarıştı
akşam erkenden uyursun inşallah, tabi yezda hn. bırakırsa:))

bizde kahvaltımızı yaptık, evi toparlıyorum bi yandan, pazara gidicem daha sonragamyoncuiremsu

belki akşama misafirlerim gelicek, haber bekliyorum

gelirlerse yemek pişirmeye koyulucam hemen, haftasonları genelde balık günümüz zaten

eşim ve ben balığa bayılıyoruz, :lepi:
çocuklarada ehh iştee
en basiti balık ızgara, çorba, bol salata yanına bide revani yaptım mı akşamı kurtarır mı
ne dersiniz?:uhm:

herkese selam
topik bugün çok sessiz...
ben istanbuldayım
berra yı getirmedim yanımda.anneme bıraktım onu.bizde pazartesi döneceğiz.
ama kızımı çok özledim ya.bu bizim ilk ayrılığımız.

hoşgeldin hayatım istanbulumuzaŞeniz

kime geldin, neler yapıcaksınız bakiimdelikafadulden
havada çok soğuk şansınıza:1no2:

berracığını nasıl özliyceksin cnm yaa:teselli:
neyse inşallah son ayrılığınızı olur, berra durur inşallah siz olmadan

buyur gel sibelcim

efe nasıl, sen nasılsın
nasıl soğuktur kimbilir sizin oralar şimdi((

lojmanınız güzel ısınıyodur ama sanırım

Selam kızlarrr

semihacım hoşgeldin canım istanbulun neresine geldin canımm.. berrayı özlersin tabiki kuzun o senin
çabucak kavuşursun inş. canım

zehracım vallahi uyabilceğimi sanmıyorum büyük ihtimal benimde misafirim olucak yarın erkek kardeşimin nişan bohçası geliyo kız kardeşim falan gelicek telaştayız yanii

bu arada güzel fikir bende sık sık tyapmaya çalışıyorum ızgaradan çok sebzeli şekilde hoşuma gidiyor
fırında domates biber soğan falan offf ne güzel gidiyor yanınada salata ımmmm ağzım sulandı özelliklede kefalle güzel oluyo sebzeli neyse afiyet olsun. size zezommm.

dünürüm sen neydiyon kısss efem nasılll bakemmm kocişle barıştınmıı:))))))

Hoşgeldin ayşegülcüm nasılsın aliş nasıll akşam baktım resimlerine ama yorum yapamadım benim cadı uyandı uyudu doğru dürüst bakamadıkki ama çok şeker çıkmışsınız alişede papyon çok yakışmış canım

bu arada yelizin doğum günümü bugün

selamsssss
nasılsınız bakalım
kadişçim sanada günaydın demek yezda uyutmadı seni vay cadı vay
zehram şekerparem bundan iyisi şamda kayısı kısss balığa da salatayada revaniyede bayılırımmmcokacimcoook
sibelcim ayşegülcüm sizlerede iyi hafta sonları

ekinim balım bi tanem çok saol canım aynen dediğin gibi tatlım çok saol canım desteğin ve ilgin için paylaşımın içinŞeniz​

bu arada klibimizi izledinizmii kızlarrr yorumlarınızı bekliyordummm yezda nasıl görünüyorhttp://www.meyvebebekler.com/showvideo.php?sid=18a2916a78b6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…