Bebeklerimiz ve Biz

soğol nimom bende öyle evde hele hiç bakamıyorum kendime işte dışarı çıkarsak eccük süsleniyorum,
Yelizcim sen iste albümü yapıştırırım buraya ayıp ettin,
Tenzilecim yorumların için teşekkür eder öperiz
iki resim ekledim hata veriyor başka yükleyemedim sonra tekrar deneyceğim

iyi akşamlar kızlarr döktürmüşsünüz
mavicem geçmiş olsun canım çağataya hala düzelmedimi kuzun yaaa(((
nimocum nasılsın canım demek nil sana öle davranıyor heee geçicidir yaa bakasana yelizin kızıda yapıyormuş yezdada şuan yok öle ama belki ilerde olabilir.

tenzile canım sen nasılsın derin nasıl bakalım
ayşegülcüm resmini çok güzel diğerlerinide akşam bakarım kuzun çok şeker sende öle

zehra kızzz avatarın çok hoş ::))))))))))

bu arada mevcancım berfenin yemesinde problemin çözüldüğüne sevindim benimki kahvaltısını bulamaç olark yiyor hala tek tek almıyor cadı versemde çıkarıyor.

biraz temizlik yapayım dedim muhabbet iyiymiş.kimseciklerde kalmamış.bendende herkese hayırlı akşamlar iyi haftasonları.

buarada mevcancım berfe sultana maşallah benim oğlan kahvaltıyı bırak ayrı ayrı yemeyi hazırladığımı karışımı bile 2 kaşıktan fazla yemiyor tüm öğünlerde aynı çok iştahsız çektiriyor benimki.

herkese hayrlıa akşamlar arkadaşlar nasılsnız uğrayamadım çünkü çok kötü hastalnadım
ve aldğim ilaçlardan dolayı kızımı memeden kesmek zorunda kaldım birde onun sınırlğı beni çok yıprattı
yavum kaç gün oldu hala meme diyo hiç rahat vermiyoı geçe sütte içmiyo kalkıp ağlıyarak meme istyo ne yapacağimi şaşirdim vallahı çok zor olacak
geçmişi okuyamadım hasta olan arkadaşlar acıl şifalar diliyorum

iyi geceler kızlarr nasılsınız bakalım yezdayı anca uyutabildim 1 saatir sallıyorum zor uyudu cadııı :buralarda olan mevcan tenzile yeliz kimsecikler kalmamışşş

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıimdaattttttt ben hamiş değilim yelizz takvimlere ne olmuş böleee

Slm kızlar nasılsınız esımle kusmuştum bana hıç yardım etmıyor dıye bakalım yarın yardım etcekmı bugun aksam hep efeye baktı ınsallah hep böyle devam eder yarın temızlık var görucez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…